Şimdi Ara

Mitsubishi colt mu Peugeot 307 mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şu benzin fiyatlarından sonra 307 kullanıcısı olarak isabetli bi karar verdiğinizi düşünüyorum...
  • Mitsubishi donanımda otomatik klima diye yazıyor ama Colt'larda ki klimanın otomatik klima ile alakası yok. Yada ben kullanmasını bilmiyorum???
    otomatik diye bir buton veya kademe yok Colt'larda Ama Lancer'da auto die bir kısım vardı, araç ayarladığın dereceye gelene kadar üfleme hızını kendisi ayarlayıp o dereceye gelince duruyordu

quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

özelden colt ile ilgili merak ettiğiniz ne var ise sorabilirsiniz.

burada sadece sorduklarınıza cevap vereyim;

invite amt de standart olarak 4 havayastığı,abs ebd alaşım jant, otomatik klima, ısıtmalı elektrikli yan aynalar, yol bilgisayarı, 6 hoparlörlü ses sistem, soğutmalı torpido gözü vb standarttır. coltta ek paket vb yoktur tek pakettir. o da invite dir ( benzinlilerde) yani sitesinde gördüğünüz her şey standarttır. opsiyon olarak te hemen hemen hiç bir şey ekletemezsiniz. (sunroof deri koltuk vb yoktur)

öncelikle iç hacim olarak colt; 307 den asla küçük değildir. coltun ön ve arka diz baş mesafesi çok az araçta var. her iki aracada binin dediğimi anlayacaksınız zaten. 307 nin standart bagajı colttan büyüktür ona bir şey diyemem tabi. arada neredeyse 60-70 cm fark var iki araba arasında. colt sadece 3.8 metre

mitsubishi binek araba üretimini durduracak diye bir haber okumadım duymadım. öyle bir niyeti olsa o kadar yatırıma girip lancer 10 u üretmezlerdi. ayrıca türkiyede olmayan galant( d sınıfı) "İ" ( a sınıfı) gibi binek araçları var. ülkemizde yaygın değil o ayrı konudur.

servis olarak bulunduğunuz ilde mitsubishi servisi varsa bir sorun yoktur. arkasında türkiyenin 2. büyük holdingi var sabancı. toyota ne kadar yedek parça sıkıntısı çekerse mitsubishi de o kadar çeker kanımca.

mitsubishi servisleri ucuzdur geçenlerde forumda yayınlanan periyodik bakım ücretlerinde colt bakımı en ucuz 3. araba seçilmişti. ayrıca yedek parça değişim aralığı uzun olan bir araç . Alman ADAC tarafından 2007 yılının en sorunsuz B segmenti aracı seçildi.

yakıt tüketimi olarak colt bariz şekilde daha az yakar 307 10 litre\100 km civarı yakar tahminimce standart 1.6 motor otomatik bir araç sonuçta.

performans olarak ise 307 kullanmadım ama coltun 975 kg\95 hp gibi bir oranı var. bu aranı yakalayan çok az araba var.

başka sorunuz olursa sorabilirsiniz.

hayırlı günler

• colt da dijital klima var. demek ki siz ya arabayı soğuturken 17 dereceye filan çekiyorsunuz sürekli soğuk basıyor. ya da yeterince uzun çalıştırmadınız. çünkü bir süre sonra istenilen sıcaklığa ulaşmaya başladıkça klima eskisi kadar soğuk üflemiyor.
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinir kupu

colt da dijital klima var. demek ki siz ya arabayı soğuturken 17 dereceye filan çekiyorsunuz sürekli soğuk basıyor. ya da yeterince uzun çalıştırmadınız. çünkü bir süre sonra istenilen sıcaklığa ulaşmaya başladıkça klima eskisi kadar soğuk üflemiyor.

dijital demiyelim de otomatik diyelim:)
    Isıyı belli sıcaklıkta sabit tutarsanız klima sinir kupu nun dediği gibi susmaya başlıyor.22 derece civarında belli olur bu.17 ve altına çekerseniz durmadan üfler.
  • + özelliklerini arkadaşlar yazmış. ben bir COLT kullanıcısı olarak eksilerini yazayım sen kararını ver

Motor sesi içeri çok sızıyor
    mp3 çalamıyor
    sol sütun sorunlu, sola dönüşlerde haala tedirgin oluyorum birisine çarpacam diye. Alışmak lazım.
    Bagaj işi gerçekten sıkıntı. araba boyu 387cm yani 13 cm daha artırıp bunu bagaja verseler iyi olcakmış.
    Zaten yakında yeni colt nasıl olmalı diye bi başlık açayım diyorum.

Tüm yazdıklarıma rağmen kesinlikle çok iyi bir araç
    üstteki yazdıklarımla başa çıkarım dersen Kesinlikle COLT
  • Her ikisinide almazdım. Otomatik Corolla bakmanı öneririm.
  • coltun kliması otomatik, dijital değil.

dereceyi ayarlıyorsunuz , araç kabini ayarlanan dereceye geldiğinde klima duruyor.

otomatik klima olması için illa cafcaflı ekranlar gerekmiyor.

motor sesi 95 hp bir motor ve bu kadar ufak bir kasada kaçınılmaz diye düşünüyorum.

sol sütüna zamanla alışıyor insan aradaki ufak camı kullanmasını öğreniyor.

bagaj ufak ama arka koltukların modülerliği sayesinde bir kaç dakikada bagaj lazımsa istediğinizden fazlasını elde ediyorsunuz.

mp3 için mp3 fm transmitter aldım 2 aydır kullnıyorum gayet memnunum tüm mp3 çalamayan arkadaşlara her marka model için tavsiye ederim.( yanlız bir ipucu anteni sökmeniz gerekiyor enteni sökülemeyen araç sahipleri almasın istanbulda çalışmıyor. anten söküldükten sonrada diğer büyük kanallar aynen çekmeye devam ediyor radyo d ntv radyo, trt fm gibi kanallar.)

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 25 Haziran 2008; 20:01:41 >

• Selam,

2008 COLT larda Mp3 mevcut ..
  • segmenti sizi rahatsız etmeyecekse yani iç hacim vs.
    japon aracı fransıza tercih ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fantastic Light

Selam,

2008 COLT larda Mp3 mevcut ..

arabayı 23 nisanda teslim aldım benim araçta mp3 yok. 2 ay arayla kaçırdıysam: ben ---><---temsa

bu ara favori mp3'üm 4000d/d dan sonra mivec motor sesi boşverdim cd-mp3 çaları..
  • hayırlı olsun
  • öncelikle aynı sınıfta değiller karşılaştırmak yanlış , önden spor arabaya, arkadan ise tam bir aile arabasına benzeyen coltu alacağına daha sportif olan ve tasarımı çok daha güzel olan 307 yi ayrıca donanım,yedek parça vs.. gibi özelliklerinden dolayı alman daha mantıklı olacaktır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.