Teknik liste yok ama hocam yağ filtreler değişiyor 80.000(160.000) de ekstra şanzıman yağı ve buji değişiyor ben bayiye sordum baktılar 160.000 km ye kadar. polen, hava ve yağ fitresi ve yağ değişimi her 20.000 de bir sadece. |
Mitsubishi Eclipse Cross (7. sayfa)
-
-
Merhaba. 2012 lpgli hb focusum var ve küçük geliyor artık aile olarak. İlk defa suva niyetlendim bu aracın manuelini düşünüyorum tavsiye eder misiniz, yakıt tüketimi manuelde nasıldır acaba? Cvt için epey detay var ama manuelin yorumu yok gibi. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler şimdiden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bagaj bakımından tavsiye etmem. C sınıfı HB kadar bagajı var, 360 litre falan. Pandizotu kaldırınca da pek farketmiyor arka camın eğimli olması yüzünden. Aslında kasa için Otlander'ın kısaltılmışı denebilir. İç hacim ferah ve kayar arka koltuklar sayesinde yolcu ve eşya için esneklik sunuyor.
Motorunu sevmiştim çok canlıydı ve tıkanmıyordu. Kasa yapısı yüzünden üst hızları pek sevmiyordu ve 200 üzerine zor çıkıyordu. Gazlayınca her turbo benzin gibi gidişin ve yakıtın hakkını veriyordu :) Sakin gidince çift enjeksiyon sistemi sayesinde oldukça makul tüketimi vardı. Tabi büyükşehir dur-kalk şartlarında 10 litreyi gözden çıkarın derim. Bu arada geleneksel Japonların aksine motor modifiyeyi desteklemiyor. LPG takmayı deneyenler oldu ama başardılar mı bilmiyorum.
Giriş donanım olmasına rağmen oldukça dolu ve altyapısı sağlam bir araç. Bana göre temel eksikleri sürüşe başlayınca kapıları otomatik kitlenmiyor, ayna otomatik kararmıyor, ön koltukta bel desteği yok, arka koltukta kol dayama yok, v.s. Tek tek bakınca küçük olsa da toplayınca konfordan çalıyor bunlar.
Hala arada ilanlarına baktığım, eksikleri olsa da aklımda güzel kalan bir araçtır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X