merhabalar ben 18000 lik mitsubishi SRK52HE-2 aldım, açıkçası çok pişmanım 25 m2 lik odada kullanıyorum, daha doğrusu kullanamıyorum. buralarda hava sıcaklığı 10 derecenin altına pek düşmez, ama klima saatlerce çalışsa bile hiç ısıtmıyor. yan odada 12000 lik elektra var, çok daha iyi ısıtıyor, bir arkadaşım mitsubishi heavy ler pek ısıtmaz, sadece soğuğu iyidir dedi, mitsubishinin dış ünite hiç stop etmeden sürekli çalışıyor ve sürekli fan dönüyor, sizce bir arıza mı vardır, yoksa gerçekten bu klimalar böylemidir.
arkadaşım hiç kendi kendinizi yormayın. servis çağırın. klima yetersiz kaldığı için sürekli çalışıyor olabilir... hiç buradan birisi cevap yazsın diye beklemeyin. en nihayetinde yine servis çağırın.
18000 lik mitsubishi klima 25 m2 odayı ısıtamıyorsa kesin bir problem vardır. Hemen servisi çağırın bence.
hocam servis 4 defa geldi, voltaj dedi düzelttik, gazını değiştirdiler bıktım valla, ne yapacağımı şaşırdım. var mı acaba mitsıbishi heavy ile aynı sorunları yaşayan.
bence farklı bir servis çağır. ama eğer klima invertır değilse dış fan herzaman çalışmaz . iç ünitenin fan hızını kontrol et , otomatik modda kullan , yine olmamassa başka servise danış
Normal görünmüyor, 3 yıl garantisi var kesinlikle takipcisi olun. Direk servisi değil, iklimsa müşteri hizmetlerini arayınız 44 IKLIM
İstanbul Anadolu Yakasında iseniz yardımcı olmaya çalışırım.
o klimada kesin bir sorun var . tamam voltaj düşük olabilir fakat elktra nasıl çalışıyor? bence arkadaşlarında dediği gibi başka bir servis çağırın. . .
dostum klimanın kesin ve kesin gazında problem var voltajdan olsa komple klima kapatır kendini ve hiç durma musteri hizmetlerini arabence cunku 25 m2 yeri 18000 btu luk bir klima isıtmıyorsa ki dıs hava sıcaklıgı 10 derece diyorsun o fabrikayı komple yakarlar =) imkansız o klimanın ısıtmaması hocam musteri hizmetlerini aradirek =))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme