Şimdi Ara

Mitsubishi L200 Yakıt Konusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
24.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mitsubishi L200 Yakıt Konusunda Yorum yapa bilirmisiniz

Ben 75 litreyle türk mazotu aldım 750 km yaptım
    sehirler arası okadar uzun yola cıkmadım

• türk mazotu??
    eurodiesel almıyormusun
    yaptığın km oldukça iyi gibi karışık değer ise tabii
  • genelde bizde türk mazotu kullanıyoruz
  • kükürt oranı yüksek mazot motora enjektörlere zarar verir
    bence eurodiesel kullanmalısın
  • Ama benzinlikten alıyorum shell den yani temiz oranın yakıtları
    ara sıra eurodizel kullanıyoruzz
  • eurodiesel kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.Enjektörleri tıkayabilir. size büyük masraf acabilir.
    Ben haftada en az 2 defa ordu-samsun gidip geliyorum.90-100 arası 5.viteste normal devirle gidiyorum.266 ykr. yakıyor.Aynı yolda 120-160 arası acelem olduğunda basıyorum.O zamanda 310 ykr yakıyor.Bilmeyenler için söylüyorum,yol düz yokuş yok.bazı sehir geçişleri var bazen tıkanık olabiliyor.çift gidiş-gelişli yol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cıngıro -- 24 Temmuz 2008; 11:22:31 >
  • arda pek fiyat farkı yok aslında
    ama eski tip l200 2007 model vardı bizde onada türk mazotu kullandık arabada 1 yıl bizde kaldı hiç bi sorunla karsılaşmadık
    7 aydır yeni L200 e kullanıyoruz sorun la hiç karsılaşmadık

ama temiz olursa mazot yani katkısız sorun olacagını sanmıyorum
  • Eski L200 lerde 2.5 100bg lik motor kullanılıyor diye biliyorum.Yani onlarda mazot kullanmanın sakıncası yoktur.Pompa yapısı mazota uygundur.Ama yeni L200lerin motor teknolojisi direk enjeksiyonlu olduğu için eurodiesel kullanılmalı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cıngıro -- 24 Temmuz 2008; 15:50:50 >
  • Yeni L200 modellerinde Common Rail teknolojisi kullanıldığından dolayı Euro Dizel kullanılması zorunludur ve garanti konusunda sorun yaşayabilirsiniz. Euro dizel kullanmadığınız durumlarda aracın performansı ve çekişinde bariz farklar olduğunu görmekteyiz.
  • L200 4x4 lere bakıyorum.Kullanan arkadaşlar nasıl aracınızdan memnun musunuz?
  • eğer pickup alacaksan l200 almanı tavsiye ederim.işinede yarayacaksa süper
    binek otomobil ile mukayese ediyorsan iyi bir değerlendirme yapman lazım özellikle konfor ve yakıt! yönünden
  • merhabalar,

bence önce ihtiyacınızı doğru belirlemeli, ihtiyacınıza uygun aracı tercih etmenizi tavsiye ederim
    Her aracın farklı bir cezbeden özelliği var ama sizinki ile hangisinin uyuşacağını en doğru siz bilirsiniz.
    Kolay gelsin
  • Araçla genelde memleketten kullanacağım köy yolları bozuk binek araçla veya başka bi araçla gidildiğinde problem yaratıyor.Hem arka kasası var eşya falanda yüklemek için düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakoist

Araçla genelde memleketten kullanacağım köy yolları bozuk binek araçla veya başka bi araçla gidildiğinde problem yaratıyor.Hem arka kasası var eşya falanda yüklemek için düşünüyorum.

köy yollarında kullanmak için çok ideal bi araç
    ben de arazide kullanıyorum zewkle sürüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.