Şimdi Ara

Mitsubishi Lancer (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
558
Cevap
3
Favori
156.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cengaver arkadaşım senin aldığın mitsubishi adam hallet miş.. benim arabamda öyle bir sorun yok...aracamın fotolarını koyacam...daha dün alınmış gibi..ama mitsubishilere bakmadın mı hemen başına dert olur...aslında her araba öyle olur...ama bu daha başına dert olur....aracı aldığın adam kimse git yanına bana çöp aarabası mı verdin de ?????ben arabayı sıfıra aldım..33.000 tl ye özelikkerlinde yazdım...ALLAH HERKESİ KAZASIZ BELASIN ARABASINA BİNDİRSİN......
  • 19 a satabiliyosanız hiç durmam ben olsam
    tabii ki satmayınca 30 bile isteyebilirsiniz aracınıza kimse niye diyemez
    sahibindende 13 bin e temiz lancer var,
    üstüne üstlük gaz bile var araçta,
    hatta 16-17 ye triptonik gazlıları bile vari gerçi bu fiyat bile yüksek ya neyse
    bilginize
  • Cengaver1 2004 moldel 1.6 61.000 km 19.500 lancer var bak hemşerim sen lancerin ikinci el fiyatlarını bir bak....tabi senin aldığın lancer 188.000 km de tabi 14.000 tl eder.....bir araştır derim.....
  • araştırmaya gerek yok, ben aldım da sattım da,
    siz satmadınız, satmıyosunuz, ama fiyatlar böyle diyosunuz
    madem o kadar iddialısınız, ben size 15 bine lancer bulayım,
    km si de 90 binin altında olucak hepsinin de,
    sizde bunları 19-19.5 tan satın tonla para kazanın olur mu?
    olmaz neden çünkü etmiyor,
    istediğiniz kadar iddia edebilirsiniz sadece bi telefon açın galeriye sorun
    anlıycaksınız
  • cengaver lancerlerin hepsi aynı değil ben sana 20.000 tl lancer bulurum.....14.750 tl yede hepsinin bakımaına özelliğine en önemliside km sine gçre fiyatları değişiyor....hemşerim...
  • istemek farklı, satmak farklı onu anlatmaya çalışıyorum,
    istediği kadar temiz olsun, 19-20 etmez bu araç.
    mantıklı olmak lazım,
    yoksa siz 50 isteyin lancer ınıza
    kimse bişey diyemez, sadece iyi istemeler derler:)
  • cengaver sen lanceri sevmiyon herkes lanceri sevmiyor diye birşey yok sen arabadan anlamıyon konuşuyon....
  • benim lancer
  • aynen öyle, ben anlamıyorum
    anlasam kıymetini 19-20 isterdim zaten:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

aynen öyle, ben anlamıyorum
    anlasam kıymetini 19-20 isterdim zaten:)

Bakmadan, baktırmadan, incelemeden, bilmediğini bir araba almışsın, o da patlak çıkmış seni uğraştırmış. Sen ondan sonra hem markaya hem modele saydır hem de burada insanlarla luzümsüz polemiklere gir. Varsa elinde temiz 2006 düşük km kazasız lancer ben alacam bir arkadaş için arıyoruz zaten. 17.5 veracem hatta. Ama dediğim gibi kazasız, düşük km ve bakımlı olacak. Gerçi sizin bulup aldığınız arabaya da ne kadar güven olur ortada ama dediğim gibi biz bi arkadaş arıyoruz dediğim ayarda bir araba. Benim 2006 otomatiğe sulanıp duruyor kendisi, henüz 56 binde olan arabaya. Ben ona sizin burada üfürüp salladığınızdan daha insaflısını dedim, 16-17 ye temiz bişeyler bulunur heralde dedim ama iki aydır arıyorurz.

• Benim lancerimle sağolsun arkadaş kaza yaptı ve muhtemelen kasko aracı
    pert'e çıkartacak .kaza olalı 1 hafta oldu fakat kaza yaralanmalı olduğu için
    işler uzadı otopark vs. uğraştık(yaralanmada benim laz hemşerim kafasıyla ön camı dağıttı,
    tabi kafasınıda) Ben yeni yüzlü yani 2006 ve üstü düz vites km si düşük
    bakıyorum (benimki 2004 AT idi) Madem arabanın değerini bilen yok ve 15.000
    civarına bulunabiliyor
    CENGAVER 1 arkadaşımdanda ricam madem bulmuş banada bulup linklerini verebilirmi?
    Ben ciddiyim. Ben aracımı hiç problemsiz 6 yıl, hemde çok sert kullandım.

SAYGILAR
  • Dakka başı herkese laf yetiştiren arkadaş iş ciddiye binince, ve o 15 bine bulduğu temiz 2006 lara alıcı çıkınca birden yazmaz oldu..... Hmmm.
  • Yok çünkü, olsa ben alacağım.
    Geçmişi belli olmayan, nasıl kullanıldığı belirsiz, problemli
    araçlar ve km. yapıp düşürülmüş araçlar her zaman ucuz olmuştur.
    Örnek olarak taksiden çıkma araçların fiyatlarına bakarsanız şaşırırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz101

Bakmadan, baktırmadan, incelemeden, bilmediğini bir araba almışsın, o da patlak çıkmış seni uğraştırmış. Sen ondan sonra hem markaya hem modele saydır hem de burada insanlarla luzümsüz polemiklere gir. Varsa elinde temiz 2006 düşük km kazasız lancer ben alacam bir arkadaş için arıyoruz zaten. 17.5 veracem hatta. Ama dediğim gibi kazasız, düşük km ve bakımlı olacak. Gerçi sizin bulup aldığınız arabaya da ne kadar güven olur ortada ama dediğim gibi biz bi arkadaş arıyoruz dediğim ayarda bir araba. Benim 2006 otomatiğe sulanıp duruyor kendisi, henüz 56 binde olan arabaya. Ben ona sizin burada üfürüp salladığınızdan daha insaflısını dedim, 16-17 ye temiz bişeyler bulunur heralde dedim ama iki aydır arıyorurz.

5 senede 56 bin km yapmışsınız, kullanmak mı sayılıyor ki senede 10 bin siz arabadan ne kadar memnun olduğunuzu anlatıyorsunuz,
    polemiklerin lüzumu sizi pek ilgilendirmiyor sanırım, benim kullananlarla işim yok, istediğim bilmeden biri alırsa benim gibi zarar görmesin.
    ben arabamı 12 ye sattım bilginize, temiz olsa 14 veriyorlardı arabayı görmeden, piyasayı bilmeyenler fiyatları istediği gibi yazıyolar tabii.
    "üfürüp salladığınızdan" demişsiniz ama biz cicoz99 un 2004 modelinden konuşuyoruz, siz 2006 diyosunuz,
    biraz yazılanları okursanız, sadece biraz , emin olun 16-17 ye çok güzel bir 2006 alırsınız.

quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz101
    Dakka başı herkese laf yetiştiren arkadaş iş ciddiye binince, ve o 15 bine bulduğu temiz 2006 lara alıcı çıkınca birden yazmaz oldu..... Hmmm.

değersiz arabalara her zaman vakit ayıramıyorum, sizden farklı olarak yapacak işlerim var, bu yüzden dün siteye giremedim
    hem vazifem size araba bulmak değil, sadece cicoz99 için bir teklif yaptım, o kadar atıyorduki dayanamadım

quote:

Orijinalden alıntı: haşimbir
    Benim lancerimle sağolsun arkadaş kaza yaptı ve muhtemelen kasko aracı
    pert'e çıkartacak .kaza olalı 1 hafta oldu fakat kaza yaralanmalı olduğu için
    işler uzadı otopark vs. uğraştık(yaralanmada benim laz hemşerim kafasıyla ön camı dağıttı,
    tabi kafasınıda) Ben yeni yüzlü yani 2006 ve üstü düz vites km si düşük
    bakıyorum (benimki 2004 AT idi) Madem arabanın değerini bilen yok ve 15.000
    civarına bulunabiliyor
    CENGAVER 1 arkadaşımdanda ricam madem bulmuş banada bulup linklerini verebilirmi?
    Ben ciddiyim. Ben aracımı hiç problemsiz 6 yıl, hemde çok sert kullandım.

SAYGILAR

Haşim bey, ilk olarak çok geçmiş olsun,
    ancak yukardaki arkadaşlara da dediğim gibi vazifem lancer bulmak değil insanlara,
    ben insanlara almayın demek için gelmişken, onlara lancer bulmaya niyetim yok
    sahibindendeki linkleri ararsanız size büyük miktarda indirim yapacaklardır emin olun.
    zaten internetteki fiyatlara göre arabalar satılıyor olsaydı 2004 e 20-25 arası isteyenler de satarlardı.

ama ilginç bir örnek gözüme takılan, bu araba benim sattığımdan daha temiz, çok da bir masrafı yok klima gazı felan demiş.
    http://www.hurriyetoto.com/ikinci-el-otomobil/ilan-detay/101344/sahibinden-mitsubishi-lancer-16-comfort-istanbul-merkez-merkez-merkez
    "herkez arayıp aracın birton eksiği var 13 olmazmı yada 12 bin olmazmı şeklinde pazarlığa giriyor" diye de yazmış arkadaş
    arabanın masraflarına, veya çok temiz olmamasına 2-3 miklyar koyarsanız dediğim fiyatlara ulaşırsınız.

demek neymiş, dediğim gibi 15 civarı edermiş, hatta galeriye verseniz satılmaz diye 13 veriyorlar, şaka gibi:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver1 -- 19 Ağustos 2011; 11:21:49 >

• http://www.araba.com/3128495/Mitsubishi%20Lancer%201.6%20MT
    2006, 92binde, 16.500, hemde lpg si bile var,
    çıldırmış olmalı bu adam, 22-23 milyarlık araba hiç bu fiyata satılır mı?
    madem bu kadar bayılıyorsunuz bedava dimi hemen alın
    kesin arabada bişey var, yoksa hayatta bu fiyata vermez..

sn.Cicoz99,
    sana da bi kıyak
    sen senin 2004 arabayı 20bin e sat, bunu alalım sana
    http://www.araba.com/4088509/Mitsubishi%20Lancer%201.5%20İnvite
    2009 Mitsubishi Lancer 1.5 İnvite - 26.500 TL
    pazarlık payı da var yazmış, 1 haftadır satılmadığına göre o kadar kelepir değil demek
    25, 25.5 gibi alırız bak sana, kesin hemde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver1 -- 19 Ağustos 2011; 10:05:21 >

• yılmaz101 ben kafaya göre sallamıyom...asıl sen ne geliyorsa yazıyon biz cengaver ile tartışıyodukk...sen 2004 den bahset sana 2006 dan bahset diye biri birşey dedimi cengaver ve yılmaz101 siz lancerleri ucuz buluyorsunuz ve kötü diyosunuz siz öbür yorumları bir okuyun sonra konuşun tamam lancerleri sevmeyen kadar sevenide var..intertte girin ve bakın..bir lancer buldum 109.000 kmde 17.000 tl
    hem de galeriden bir lancer buldum...2004 model 117.000 km de 17.500 BENİM İKİ KATIMDAN FAZLA BİLE YAPMIŞ.....İNTERNETE GİRİN BAKIN SONRA KONUŞUN ASIL EYELENECEK VE ATAN KİŞİ SİZSİNİZ HAHAHAHAAH (KAPAK OLSUN)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cicoz99

yılmaz101 ben kafaya göre sallamıyom...asıl sen ne geliyorsa yazıyon biz cengaver ile tartışıyodukk...sen 2004 den bahset sana 2006 dan bahset diye biri birşey dedimi cengaver ve yılmaz101 siz lancerleri ucuz buluyorsunuz ve kötü diyosunuz siz öbür yorumları bir okuyun sonra konuşun tamam lancerleri sevmeyen kadar sevenide var..intertte girin ve bakın..bir lancer buldum 109.000 kmde 17.000 tl
    hem de galeriden bir lancer buldum...2004 model 117.000 km de 17.500 BENİM İKİ KATIMDAN FAZLA BİLE YAPMIŞ.....İNTERNETE GİRİN BAKIN SONRA KONUŞUN ASIL EYELENECEK VE ATAN KİŞİ SİZSİNİZ HAHAHAHAAH (KAPAK OLSUN)

Bence önce bir ilkokula tekrar yazılın, belki okuma yazma öğrenirisiniz. Ardından benim mesajlarımı tekrar okuyun, belki bu sefer ne yazdığını anlar ve ona göre tekrar bir düşünür ve değerlendirirsiniz benim bu tartışmanın neresinde olduğumu ve mitsubishi ve lancer ile benim ilikimin ne olduğunu.

• fiyat bilgisine itimat ettiğiniz insanları tekrar değerlendirirsiniz işte:)
    bu arada okumak isteyen arkadaşlara yeni lancer forumunu öneririm,
    belki anlarsınız, yenisi ney ki eskisi ney olsun...

http://forum.donanimhaber.com/m_27599964/mpage_50/f_/key_//tm.htm#51920714
  • Cengaver senin hedefin ne?
    Bu başlıkta ve öteki başlıkta yazıyorsun
    ama ne yazıyorsun. İğneleyici , aşağılayıcı ve
    kullananı aptal yerine koyan şeyler yazıyorsun.
    Bunu açıkça söyleyemiyorsun ama sonuç bu.
    Sen mitsubishi markasını tanıyormusun? ne kadar
    yıl ve km. kullandın? kullanana ahkam kesecek kadar
    bilgiyi nasıl elde ettin? Burada 2-3 kişinin yazdığıyla
    markayı kötülemeye ortak olacaksan bilemem ama
    doğru yazan bir kişi olmayı hedefliyorsan önca doğru öğren.
    Sen problemli bir arabayı araştırmadan aldıysan burada suç senin kimseye
    laf atma ayrıca burada doğru dürüst yorum yapan yokki! Kimse
    kalmadı bu başlıkta birkaç kişi gelir araç alana kadar bilgi alır gider
    veye senin gibi kötüler gider. Arkadaşım yıllardır Cruise sahibi, araç mühendislikten
    problemli, bunun yorumunu yazmak istedi o başlıkta, bi direk küfür etmedikleri kaldı.
    Sen ,birisi bişey yazıyor hemen hedefliyorsun. Önce gerçekten öğren
    sonra yorum yap banane umrumda değil ne öğrencem diyorsan o zaman sus.
    Her yer olmuş burayıda çöplüğe çevirmeyelim.

SAYGILAR

• quote:

Orijinalden alıntı: haşimbir

Cengaver senin hedefin ne?
    Bu başlıkta ve öteki başlıkta yazıyorsun
    ama ne yazıyorsun. İğneleyici , aşağılayıcı ve
    kullananı aptal yerine koyan şeyler yazıyorsun.
    Bunu açıkça söyleyemiyorsun ama sonuç bu.
    Sen mitsubishi markasını tanıyormusun? ne kadar
    yıl ve km. kullandın? kullanana ahkam kesecek kadar
    bilgiyi nasıl elde ettin? Burada 2-3 kişinin yazdığıyla
    markayı kötülemeye ortak olacaksan bilemem ama
    doğru yazan bir kişi olmayı hedefliyorsan önca doğru öğren.
    Sen problemli bir arabayı araştırmadan aldıysan burada suç senin kimseye
    laf atma ayrıca burada doğru dürüst yorum yapan yokki! Kimse
    kalmadı bu başlıkta birkaç kişi gelir araç alana kadar bilgi alır gider
    veye senin gibi kötüler gider. Arkadaşım yıllardır Cruise sahibi, araç mühendislikten
    problemli, bunun yorumunu yazmak istedi o başlıkta, bi direk küfür etmedikleri kaldı.
    Sen ,birisi bişey yazıyor hemen hedefliyorsun. Önce gerçekten öğren
    sonra yorum yap banane umrumda değil ne öğrencem diyorsan o zaman sus.
    Her yer olmuş burayıda çöplüğe çevirmeyelim.

SAYGILAR
    izah edeyim sırasıyla eğer anlarsanız
    ilk olarak sizin için bulduğum arabaya baktınız mı, araç arıyodunuz ya hani,
    umarım bulursunuz istediğiniz gibi, çünkü sizin mitsubishi sahibi olmanızı arzu ederim gerçekten

1-hedefim mümkün olduğunca insanlara yardımcı olmak, ben yandım onlar yanmasın felsefesi diyelim
    2-Ben kullananları aptal yerine koymuyorum, bu tamamen sizin düşünceniz, ama zarar etmeden kurtulmalarını temenni ediyorum
    3-evet, mitsubishi markasını tanıyorum
    4-6 ay kadar ve bikaç bin km kullandım
    5-kullanana ahkam kesecek bilgiyi bu süreçte yaşadığım, sizin asla bilemeyeceğiniz tecrübelerimden öğrendim
    6-2-3 kişi dediğiniz kim, alıp yananlar, hala reklamını yapanlardan fazladır emin olun. Ayrıca kimse kötülemese de ben yaşadıklarımı kendim biliyorum yeter,
    7-Biraz yazdıklarımı okuduysanız problemi araba aldığım için, kendimden başkası kimseyi suçlamadığımı bilirdiniz. Ancak araba piyasada olan bi araba olsa,
    adam gibi bi araba olmuş olsa harcadığım parayla 0 km olmuştu. Şimdi ben haksız mı oluyorum? Varsayın temiz araba aldık, Sorun çıkmayacağının garantisi mi var?
    servisi bile bi ışığını söndüremediyse ben suçluyum, mitsubishi süper araba mı demem lazım
    8-Ben doğru dürüst yorum yaptım, yaşadıklarımı paylaştım, ama gelip de laf atan sizsiniz, daha mesaj sayınız 41, kaç kişiye yardımcı oldunuz. Siz kimsiniz ki
    benim kötü olduğumu söyleyebilirsiniz? Ben tecrübelerimi gelip gidenler okusun diye yazdım. yazdıklarımda hata varsa çıkıp söyleyin, ama söyleyemezsiniz çünkü yok.
    Ancak tü kaka dersiniz markanızın aleyhinde konuştuğum için. Hiç zorunuza gitmesin, ben olanları yazıyorum sadece
    9-Cruise sahiplerinin özelliklerini bilemiycem malesef, onu alıp anam ağlasa onun forumuna da yazardım
    10- Öğrenmekten daha iyisini yaptım, aldım yaşadım ve çok şükür kurtuldum. Çoğu kurtulup şükreden insanlar gibi, o yüzden size öğrenmenizi tavsiye ederim.
    Susup susmayacağımın derdi size kalmadı, çöplüğe çevirmeyelim dediğiniz bu şu an başlattığınız tartışma, araçla alakasız, şahısları ilgilendiren bir konuşma.
    O yüzden haklısınız çöplüğe çevirmeyelim, arabayı konuşalım, yanlış bişey söylersem siz doğru bildiğinizi söylersiniz, bakarız hangimiz haklı diye

Saygılar (bu böle ufak harfle yazılır bu da, büyük harf bağırmak anlamına gelir sanalda bilmiyosanız eğer, bunu da +anektot belirtmek istedim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver1 -- 23 Ağustos 2011; 11:46:29 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.