Şimdi Ara

Mitsubishi Lancer (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
558
Cevap
3
Favori
156.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben alırken en az 2005 plus diye yola çıktım geçen sene. 2004 lerle aradaki tek fark gösterge paneli, tamamen zevk meselesi ama ben 2005+ gösterge panelini görünce 2004 ve aşağısını direkt eledim. Dediğim gibi 2006 alırsan plus pack vs vs bişey yok, herşey standart zaten, gerçi benim arabada spoiler yok ama galiba o da bayi hediyesi olarak verilmiş o yıllarda. 2007 de direksiyon değişiyor, 3 kollu oluyor. Benim arabada orjinal 6 kollu jant vardı, onlara kar lastiği taktım, bir de 8 kollu mitsu jant buldum, galiba colt jantı, onlara da yaz lastiklerini taktım öyle kullanıyorum.

Fiyata gelince alabileceğin en ucuza olabilecek en temiz arabayı almak zaten amacımız. İnternette her türlü fiyat var, 14-15 e bile biraz hırpalanmış 2006 bulursun, ama temizine de 18-19 isterler. Ama isterler. İkinci eli zayıf bir araba, haliyle pazarlık olayı çoğu kez alıcının lehinde. Acil, hızlı satmaya çalışan biri denk gelirse bayaa bi öldürebilirsin fiyatı, tok satıcı denk gelirse o zaman yapacak bişey yok. 2004 üne 20 de ister 22 de, ha o fiyatlara satabilirmi, çok ama çok zor.

Benim işyerinde bir arkadaş 2004 aldı, iki sene önce. Bursa bayiden (akrabası) takasa gelen temiz bir araba, kendisi çok memnun. Düz vites benzinli hali uzun yolda nerdeyse benim otomatik lpg ile aynı yakıyor, 23-24 kuruş yakıyor uzun yolda, bense 20-22 kuruş yakıyorum lpg ile. Yani eğer otomatik konusunda takıntınız yoksa, benim var, düz vites yakıt olarak kendini çok daha sevdirecektir.

Ha eğer lancer alırsanız teybe gıcık olacaksınızdır, üzerinde sadece track cd çalan bir teyp var, ipod girişi vs hak getire. Ben mp3 verici ile idare ediyorum ama esas yapmam gereken adam gibi bir teyp almak.

• yılmaz101 lancerlerin 1600 cm motor olmasına rağmen gerçekten motorona göre yakıt tüketimi iyi....bana göre dizelden farkı yok..GELELİM BU KONUYA İNTERNETTEKİ FİYATLAR BİRAZ KARIŞIK BİR TANE LANCER BULDUM BİRAZ MODİFİYELİ ÇOKTA DEĞİL 36.000 KM DE ADAM 2006 model 24.500 TL İSTİYOR....BENİM LANCER TEMİZ FAZLA SİGARA İÇİLMEMİŞ VE GARAJ ARABASI.. 2004 LANCERLARDAN SANA 20.000 TL 'YE TABİ OKADAR ETMEZ 19.500 19.000 18.500
    17.000 TL'YE 15.000 TL 'YE LANCER BULURUM HEMDE İNTERNETE İNANMIYOSAN GİR BAK ...HEMDE 18.500 18.000 15.000 TL OLANLAR 100.000 KM Yİ 80.000 KM 'Yİ GEÇMİŞLER DÜŞÜN BENİMKİ TEMİZ FAZLA SİGARA İÇİLMEMİŞ HEMDE GARAJ ARABaSI ZATEN RESİMDE BELLİ OLUYODUR BOYASINDAN HEMDE KİLOMETRESİ 54.000 BANA YETKİLİ SERVİSTE YİNE SENİN ARABAN 18.000 19.000 EDER DEDİLER SANA GÖRE BENİM ARACIM KAÇ PARA EDER...????
  • hemde yılmaz101 2004 lancerler 2005 2006 2007 modellerin ne farkı var sadece 2007'de bir direksiyon birde klima değişiyor ama klimayıda zaten o şeklini sevmedim ALLAH ŞÜKÜR BENİM ARACIM BANA YETİYOR

HERKESİN BAYRAMI KUTLU OLSUN DAHA NİCE BAYRAMLARA
  • Cizcoz, alınmaca darılmaca yok, bana göre senin araban dediğin fiyatları etmez, niyemi? Ben geçen sene benimkini aldım, 2006 model ve otomatik vites, aldığımda 45 bin km deydi? Kaça aldım 15.5 bine. Ha sen arabana 19 istersin, o senin bileceğin iş, 19 a alan olur o da alanın bileceği iş. Ama dediğim gibi ben 2006 aldım ve biniyorum. Bu arada yakıt meselesini zaten açık açık yazdım, otomatikler ile düzler arasında bariz fark var diye. Bu arabanın otomatiği çok yakıyor, ama düzü, özellikle uzun yolda epey bir ekonomik. Bu arada bende 2008 megane dci da var, onun için dizelin de ne yaktığını çok iyi biliyorum, lancer ne kadar az yakarsa yaksın dizelle mukayese mümkün bile değil. Ankara-Eskişehir ortalama 3.6-3.8 lt/100 km tutturabiliyorum ben megane da. Düz vites lancer en iyi ihtimal 5.2, bilemedin 5 lt/100 km yakar. Benzinin 4.3, dizelin se 3.8 tl olduğunu da hesaba katarsan dizel ile lancer arasındaki farkı daha iyi anlarsın. Bu arada dizeller içinde en az yakanlardan biri meganedır, en çok yakanlardan birisiyse focus, focus dizelle aynı yol, yani ankara-eskişehir, 4.7-4.8 ortalama ile alınıyor.

Modeller arasındaki farkı zaten aşağı yukarı herkes biliyor ama yine tekrarlayalım. 2004 eski tip gösterge, 4 kollu direksiyon, manuel klima. 2005 yeni tip gösterge, 4 kollu direksiyon, manuel klima, 2006 yeni tip gösterge, 4 kollu direksiyon otomatik klima, 2007 yeni tip gosterge 3 kollu direksiyon otomatik klima. Otomatik klima ile manuel klima arasındaki en büyük fark (işlev haricinde) manuel klimanın kontrollerinin hemen teybin altında oluşu. Klima kontrollerinin altıda da bir göz var. Otomatik klimalarda kontrol bu gözün olduğu yerde, yani teybin hemen altında bir göz onun da altında klima kontrolleri var. Bu ise teybin double din (iki katlı) bir teyp ile değiştirilmesine imkan veriyor. Yani arabaya navigasyonlu, 7" dokunmatik ekranlı teyp takabiliyorsunuz.

Bu arada senin arabana laf diyen yok, öyle her bir postta arabanı savunmana gerek yok, güle güle bin, hayrını gör. Hatta hepimiz güle güle binip hayrını görelim arabalarımızın.

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz101
    Dakka başı herkese laf yetiştiren arkadaş iş ciddiye binince, ve o 15 bine bulduğu temiz 2006 lara alıcı çıkınca birden yazmaz oldu..... Hmmm.

quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz101
    Cizcoz, alınmaca darılmaca yok, bana göre senin araban dediğin fiyatları etmez, niyemi? Ben geçen sene benimkini aldım, 2006 model ve otomatik vites, aldığımda 45 bin km deydi? Kaça aldım 15.5 bine.

sn yilmaz101,
    Doğruları yazdığınız için sizi tebrik ederim ama
    madem ben yazınca neden itiraz ettiniz ki?
  • tamam arkadaşlar siz haklısınız YAA BİR İNTERNETE GİRİM BAKIN...FİYATLARINA SONRA GELİN BANA BEN BENİM ARABAMIN KM Sİ DÜŞÜK 18.000 TL FALAN YİNE EDER SİZ SERVİS KADARMI BİLİYORSUNUZ
  • YA ŞU FORUM 2006 DAN BERİ VAR SADECE SİZ İKNİZ VARSINIZ LANCERİ KÖTÜLEYEN BAŞTAN AŞŞA OKUYUN YORUMLARI 1. SAYFADAN İTİBAREN ARACIMI SATABİLİRİM ...BANA 2 YIL ÖNCE 22.000 TL VERDİLER AMA BEN SALaK GİBİ SATMADIM KEŞKE SATAYDIM ....ARABAMIM KÖTÜ OLDUĞU İÇİN DEĞİL.. BEN BUNU YİNE BİR İKİ YIL DAHA BELKİ KULLANIRIM YADA SATABİLİRİM....
  • aslında görünüş olarak güzel bir araba keşke dışı güzel olduğu kadar içinede o kadar önem verirse ama mitsubishi arabaların içi hep sadedir..2008 çıkan lancerlarında içi sanki biraz sade mitsubishi lancerler 2004 2005 2006 ve 2007 modelleri atikdir ama yeni lanceri kullananlar fazla atik değil diyolar ama yeni lancer biraz ağır araba benim arabam 1185 kilo onlar ise 1250 kilodan aşşa değil ....

Mitsubishi Lancer
  • yılmaz101 kardeş merhaba acaba bu lancer2005 2006 model araçlara tüp taktırsak çok farkediyormu.sen Düz vites lancer en iyi ihtimal 5.2, bilemedin 5 lt/100 km yakar demiştin sonuçta bu araçlara tüp takarsak tahminen ne yakar otomatik ve manuel olarak ayrı ayrı tahminde bulunursan sevirim ayrıca 2005 ve 2006 araçların vegileri ne kadar
  • cicoz kardeş aracın gerçekten güzel.ona kimsenin lafı yok. Allah kazadan korusun.mitsubishi araçlara eski aracım carismaydı ondan biliyorum bu araçların özel binicileri yani mitsubishi hayranı olan kimseler alıyorlar.araç alıcıları ilk önce bu aracın 2. eli varmı yokmu diye araştırma yapıyorlar ben carismayı 3 senede zar zor sattım.araç çok güzeldi ama telefonla arayanlar kardeşim araç çok konfor ama 2. eli yok yedek parçası çok pahalı servise gitsem dünyanıın parası diyorlar,alacaksa kıran kırana pazarlık yapıyorlar sende aracın alıcısı olmadığından dolayı çok düşük fiyata aracını vermek zorunda kalıyorsun.yoksa araç elimde kalacak diye çok korktum.Yoksa mitsubishi çok güzel konforlu tam bir aile aracı
  • quote:

Orijinalden alıntı: isaarda

yılmaz101 kardeş merhaba acaba bu lancer2005 2006 model araçlara tüp taktırsak çok farkediyormu.sen Düz vites lancer en iyi ihtimal 5.2, bilemedin 5 lt/100 km yakar demiştin sonuçta bu araçlara tüp takarsak tahminen ne yakar otomatik ve manuel olarak ayrı ayrı tahminde bulunursan sevirim ayrıca 2005 ve 2006 araçların vegileri ne kadar

Kendi deneyimim:

Arabam, 2006 otomatik lancer. Fabrika verisi uzun yol 6.6 şehiri içi 10.6 (yanlış hatırlamıyorsam).
    Arabamda atiker sıralı sistem lpg var, 1 sene oluyor taktıralı, ayrıca benim arabada 2-3 aydır scangauge 2 (yol bilgisayarı) takılı. Onun için tüketim değerlerimi hem oradan hem de dolumdan doluma hesap makinesi ile kontrol edebiliyorum. Uzun yolda şu ana kadar gördüğüm en iyi değer 7 litre idi. Bu da zaten fabrika değeri ile birebir örtüşüyor. Yani 6.6 litre benzinin lpg eşdeğeri (%10-20 arasında bir artış normal deniyor) 7.3-8 lt eder. Şehir içinde ise ortalama olarak 12-14 litre görüyorum. trafik ve hava durumuna göre. Çevre yolu kullanımım arttığında bu rakam 10 lt ye düşebiliyor. Benzer biçimde düz vitesi hesaplarsanız 6-6.5 litre civarı uzun yol tüketimi 10 litre civarı da şehir içi tüketimi gerçekçi olacaktır, lpg de. Bu arada deddiğim gibi bu atiker sistemde. Gerçi olabilecek en iyi montaj ve ayar yapıldı sisteme, tüm süreçte başında durdum hatta birkaç kez ustayı bile kızdırdım, ama meme boyları, ayarlar vs hep optimal düzeyde oldu. Hatta 1 sene bir kez bile arıza ışığı yakmadı sistem. Taki 2 hafta öncesine kadar. İki haftadır 4-5 defa ışık yandı. Dediğim gibi scangauge 2 bağlı olduğu için arız kodlarını görüp silebiliyorum. Şimdiye kadar tüm kodlar P0170, yani lpg sonrası ortaya çıkan fakir karışım arızası. O2 sensörü veya ateşleme ile ilgili bişey olsa ikinci hatta üçüncü bir arıza kodu daha olur.

• issarda kardeş dediğim gibi eniştemin carisma nın heryeri bozuluyordu....düdük motor ama eniştem arabayı setr kullanırdı kaç yıl sevrise bile götürmemişti
    aylarca satılık yazdı arabanın arkasında belki 1 yıl yazdı ama sonunda ucuz bir fiyata satıp geçmiştir ....ZATEN MİTSUBİSHİNİN İKİNCİ ELİ BİRAZ ZAYIFTIR BEN SANA DEDİM KARDEŞ ARABANIN TEMİZ OLMASI FAZLA SİGARA İÇİLMEMESİ VE GARAJ ARBASI OLMASI FİYATTA BİRAZ DEĞİŞİR
    HEMDE KİLOMETRESİ YAINA GÖRE DÜŞÜKSE BEN BİRİ BANA ARACININ KM Sİ KAÇ DİYO BEN SÖYLEDİKDEN SONRA ŞAŞIRIYORLAR ....
  • yılmaz kardeş kusura bakma tekrar soru soruyorum .2005 model veya 2006 model lancerlerin triger setleri balataları kaç km de değişir ayrıca kaç km de yağ filitleri değiştirlir.aracın otomatik yada manuel vites olması farkedermi bu konuda da bize bilgi verebilirmisin ben ilan vermiş olan bir kişiye mesaj attım aracının 70.000 km de olduğunu triger setinin 90.000 de değişeceğini söyledi.bana şunuda diyebilirsin yol yakınken bulaşma saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: isaarda

yılmaz kardeş kusura bakma tekrar soru soruyorum .2005 model veya 2006 model lancerlerin triger setleri balataları kaç km de değişir ayrıca kaç km de yağ filitleri değiştirlir.aracın otomatik yada manuel vites olması farkedermi bu konuda da bize bilgi verebilirmisin ben ilan vermiş olan bir kişiye mesaj attım aracının 70.000 km de olduğunu triger setinin 90.000 de değişeceğini söyledi.bana şunuda diyebilirsin yol yakınken bulaşma saygılar...

Triger değişimi 5 yıl veya 80bin km olarak verilior. Yağ filtre değişimleri 10 binde, 40 binde buji de ekleyecektir. Baskı balata bitince (kaçırınca) değişir, km si yoktur ve tamamen kullanımla alakalıır, ben daha önce 93 model corolla ile 190 bin km gördüm, orjinal baskı balata ile, sattıktan sonra ne oldu bilemem ama kavramada hiçbir sorunu yoktu. Otomatik viteslerde her 40 binde şanzuman yağı var düzde yanılmıyorsam 80 binde değişiyor. Ben bir yıldır benimkini kullanıyorum ve memnunum. Eğer araba temizse, fiyatı da uygunsa alınabilir. Yani olaya şöyle bak en yakın denginde yaklaşık bir 4 milyar felan aşağıya alıyorsun arabayı, hatta accent fiyatına bir üst sınıf araba diye düşün. Ama eğer araç sorunluysa, ve servise gidersen üzer. Sanayide servisin yarı fiyatına halledilir bakımlar. Hatta şu kadar söyleyeyim, benim 10 bin bakımım 120 lira tuttu en son, yağ, filtreler, lpg filtresi. Arkadaşım ise jetta sını servise götürdü, onda da yağ, filtreler (mazot filtresi de var) değişti, ona 450 lira yazdı servis. Bizim 10 bin bakımları serviste 280 lira civarı tutuyor diye biliyorum. 40 bin ise 700 civarı (otomatiklerde).

• quote:

Orijinalden alıntı: cicoz99
    ...
    SİGARA İÇİLMEMİŞ BİR ARABA
    SATSAM 19.000 TL DEN AŞŞA SATMAM

quote:

Orijinalden alıntı: cicoz99
    tamam arkadaşlar siz haklısınız YAA BİR İNTERNETE GİRİM BAKIN...FİYATLARINA SONRA GELİN BANA BEN BENİM ARABAMIN KM Sİ DÜŞÜK 18.000 TL FALAN YİNE EDER SİZ SERVİS KADARMI BİLİYORSUNUZ

sn.cicoz99
    fiyatı gittikçe düşürüyosunuz
    biraz daha zaman geçsin daha düşeceksiniz
    15 bine kadar yolu var:)
  • cengaver sende lancerin fiyatına laf sokuşmak
    SEN YAZDIKLARINA DİKKAT ET Bİ
  • BİR TANE LANCER BULDUM 82.000 KM DE BİRAZ MODİFİYELİ 20.000 TL TAMAM 2004 LANCER BU KADAR ETMEZ BİRDE GALERİDEN BİR LANCER BULDUM 117.000 KM DE 17.500 HEMDE GALERİDEN CENGAVER SANE DAHA ÇOK ÖRNEK VERİLİMDE SEN FAZLA KASMIYIM
  • cicoz kardeş bütün ilanlara dikkatli bakılırsa 2006 model otomatik kilimalı, full 19.000 ile 19.500 tl ye araçlar varkilometreleride 65.000- 71.000 76.000. 70000 .bazı araçlar full.bu araçlardan bazılarıda hemde lpg li.benim anlatmak istediğim bu araçların gerçekten 2. elleri yok.olsa en az 20.000 ile 22.000 tl den aşağıya satılmaz.sen fiyat olarak 19.000 ve ya 20.000 tl diyebilrsin.ben megan aracıma ilan verdim hemen ciddi şekilde arayanlar oldu.ben meganı istediğim zaman satabilrim ama daha öncede bahsettim carismayı 3 senede satabildim.herkesin ortak görüşü, bu araçları daha önce mitsubishi kullananlar bilir.aracı kesinlikle kötülemek gibi bir niyetim yok araç gerçekten konfor. ayrıca YILMAZ KARDEŞ TELEFON NUMARANIZI VERİRSENİZ GÖRÜŞMEK İSTİYORUM
  • Bahsettiğiniz fiyatlar istenilen fiyat. Daha bir de pazarlığı var o işin. Temiz bir 2006 17.5-18 e bulunabilmeli. Ama öyle cengaver arkadaşın dediği gibi de 15e temiz 2006 zor.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.