Şimdi Ara

Mitsubishi Lancer (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
558
Cevap
3
Favori
156.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AMA ARKADAŞLAR BU 2004 2005 2006 2007 LANCER ÇOK ATİK BİZİM LANCERLER KÖPEKBALIĞINI FALAN TOKATLAR ..1.2 CLİO BİLE KÖPEKBALIĞINI TOKATLAMIŞŞ..BİZİM LANCERLER FOCUS CLİO LİNEA YI MEGANE Yİ FALAN DİNLEMEZ ...DAHA BİZİM LANCERLER DAHA NELERE KAFA TUTAR...KEŞKE TUTULSAYDI.33.000 YTL DEN BEN ALDIM BİRDAHKİ YIL 32.000 31.000 YTL YAPTILAR BİRDAHAKİ YIL 29.900YTL YAPTILAR AMA YİNE TUTULMADI...
  • ŞİMDİKİ LANCER KÖPEKBALIKLARINIDA 31.000 TL YE KADAR DÜŞÜRDÜLER BİR İKİ YIL ÖNCE O HİÇ TUTULMADI TÜRKİYE YOLLARINDA HİÇ GÖZÜKMÜYOR.....ŞİMDİKİ LANCERLER 35.000 TL DEN BAŞLIYOR AMA YAKINDA FİYATLARINDA ANİ DÜŞÜŞ OLABİLİR....
  • Emirdağında göremiyor olabilirsin köpekbalığını ama o kasa bizim kasalardan daha fazla sattı, ve sadece 3 senedir piyasada. Bizim kasalar 2003-2008 model aralarında var, o ise sadece 2008-2011 gerçi 2012 ler piyasaya çıktı heralde bu ay ama neyse işte anlayın. Yeni kasanın satışları eski kasaya göre bayağı daha iyi. Ha eski kasada hiç reklam yapmadığınıda hesaba katarsanız o zaman iş değişir.

Cizcoz tamam sende cs3 lancer var anladık, bende de var, ve gerçekten de sevdiğim bir araba ama lütfen biraz gerçekçi ol.

O 98 beygir motor 1.6 megane, focus, corolla....... hatta 1.6 başka bir arabayla bile diyecem ama yanılıyor olabilirim, kapışamaz kafa tutamaz. Arabanın beygiri de düşük tork uda, neyle atik olacak, iman gücüyle mi, yoksa sahibinin sevgi ve şefkatiyle mi. Yeni lancer 1.5 de mivec motor var, o motor havada karada biizm 4g18 leri yer. Biraz devirlenince o motor kendini gösteriyor, yani bizimkiler 5500-6000 devirde ıhh derken onlar daha ancak açılıyor. Sürmeyi bilen biri 1.5 yeni kasayla bizimkileri havada karada götürür.

Bu arada internette evo 7, 8, 9 videoları görüpte bizim lancerlardan mı zannediyorsun yoksa? Eğer öyleyse o evolar (fq420 olsa gerek) lombarginiyi bile tokatlıyor. BBC topgear videosu var hatta pistte kapıştırıyorlar, evo marcilliago yu ne biçim madara ediyor. Ama o lancerlar başka bizim lancerlar başka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz101 -- 7 Eylül 2011; 1:36:58 >

• yılmaz kardeş mail adresim mutluuyar_48@hotmail.com telefon nunaranı yazarsan memnun olurum
  • 1.2 clio yeni kasa 1.5 lanceri mi tokatlıyor bence takatlayana değil tokatlana bakmalı bu araba 3.viteste 155 lerde gaz kesiyor.bahsettiğiniz 1.2clio bu hızlarda nereye gideceğini şaşırır benden sölemesi.belki kalkışta geçiyor olabilir ona diyeceğim bir şey yok ama ben bu araçla 180-190 arası volvo s40ın arkasına yapışınca elemanın sağ şeride geçip yol verdiğini gördüm.he bahsettiğiniz araçlar 200den fazla gidiyordur bir şey diyemem...Aracı yüksek devirlerde kullanın... 1.2 clio linea yoksa benim kullandığım lancer fabrika modifiyeli mi
  • YILMAZ101 SEN ÖTLE SAN KÖPEKBALIKLARI NE KDAR YAVAŞ GİDİYOR BİR BİLSEN HEMDE TÜRKİYEDE SATIŞ HAKKINDA KAYITLARIM VAR Türkiye satış adetleri

YIL ADET +(Evo Serisi)
    2004 1.914 (+30)
    2005 1.378 (+28)
    2006 957 (+28)
    2007 382 (+22)
    2008 994 (+21)
    2009* 565 (+12)

NOLDU

GELELİM BU HIZLANMA KONUSUNA YENİ MİTSUBİSHİ LANCER SAHİPLERİ BURAYA ADLI FORUMA GİR YORUMLARI OKU BU ARAÇLARIN HIZLANMASI ÇOK KÖTÜ İNANKİ ÇÜNKÜ AĞIR ARABA BİR KERE EVOLARI BİZİMKİNDEN SANNEDMİYORUM BEN CAHİL DEĞİLİM AYRICA ARABANIN BEYGİRİ DÜŞÜK OLSADA HIZLANMASI ÇOK İYİ...FOCUS MEGANE Yİ LİNEA YI CLİO BİZİM ARABALAR HAVADA KARADA GÖTÜRÜR ...

• 2009 satışları ilk kaç ayın rakamı? 2010 ve 2011 rakamları nerde? Malum şu an 2011 eylüldeyiz.

Hızlanma meselesinde ise sen öyle diyorsan öyledir. 98 beygirlik araba 120 beygirlikten hem daya iyi hızlanır hem de daha yüksek son sürate sahiptir.
  • kardeş 2009 un 8 9 ayı bu kadar satılmış sen birde 2008 ze bak 2010 2011 satış adetlerinide araştırıyorum DEMEKKİ LANCER EN ÇOK SATIŞINI 2004 VE 2005 DE YAPMIŞ EN ÇOK EVO SATIŞINI İSE 2004 DE YAPMIŞ
  • pardon arkadaşım 2009 un ilk altı ayı...
  • herkese slm lar konuya bende dahil olayım dedim arkadaşlar bende 1,6 117 bg 156 nm tork değerlerine sahip bi tane mitsubishi lancer var 2011 model araç 100 km de 5 litre yakıyor şehir içinde şehirler arasında 4 ile 4,5 litre tüketiyor kalkışları henüz kimseye bırakmadım uzun yolda da gayet iyi gidiyor iç donanım konusunda biraz zayıf kabul ediyorum ama sadelik sevenler için bence gayet güzel aracıma multimedya navigasyon taktırdım konsol gayet hoş oldu müzik sistemide değişmiş oldu bölece dışına da bi kaç değişiklik yapınca araç direk evo görünümü kazandı marşpiyeller + lastik jant+spoiler + sebring egsoz ben aldığıma hiç pişman değilim ama ne yalan diyeyim alırken çok tereddütlü aldım mersin mitsubishi bayisinde meryem hanım almam için çok ısrar etti yoksa almayacaktım tork değeri yüzünden ama iyiki almışım aracım şuan da 46000km ve ben daha hiç bakıma götürmedim yağ değişimi dışında tık yok arabamda (allah nazardan saklasın ) herkese tavsiye ederim orta sınıf alınabilecek en mükemmel araç

• Ben en mükemmel araç olduğuna dair böylesi fanatikçe bir ifade kullanmam, ama fiyat noktasında rakiplerine göre avantajlı olduğu kampanya zamanlarında, kesinlikle değerlendirilmesi gereken bir alternatif olduğunu söylerim. 4a92 yeni bir motor ama mivec lancer için yeni bir teknoloji değil. Türkiye ye gelmeyen bir 4g92, yine 1.6 l miveci oldu eskiden o araba 177 beygire kadar üretiyordu, emisyon durumuna göre 160-177 arası pazarlandı. Zaten memlekete o lancerlardan gelmiş olsaydı inanın lancer gerçekten bir efsane olurdu pazarda. Gerçi şimdiki 1.6 da sınıfına göre fena değil, hele yakıt tüketimi açısından en başarılı benzinli, en dolusu da 45 bin lira, yani dizel rakiplerinin en donanımsızından 5000 lira felan daha ucuz....
  • yılmaz101 kardeş lancerlerin ikinci eli çok zayıf mitsubishinin demeyelim çünkü mitsubishilerin kamyonetleri l300 leri falan iyi satıyor. bir kere cengaver beyfendinin aracı temiz olsaymış 14.000 sayacaklarmış.aldığı lancer 188.000 km yi geçti zaten onun kilometresi onu 14.000 tl ye düşürür .aslında lancerler çok güzel alımlı güzel gürünen içi sade bir aile arabası.aslında aracama onlarca müşteri çıktı.hemde arabama 18.000 tl verdiler belki satabilirim.açıkcası jiplere özeniyorum.zaten isteyenler aracını satarken haberimiz olsun diyolar.çünkü benim aracımın kilometresi düşük.ayrıca 2001 corollaya bile şahsen ben 9000 temizse 10.000 tl yi veririm. çünkü güzel bir alımlı araba değil. hava yastığı sürücü sistemi yok .kimilerinde abs yok ama bizim lanerlerde abs var ebd var hava yastığı sürücü sistemi var.daha birçok özelllikler. galeride benim arabay bu yıl 16.000 tl mi 15.500 ne verdiler. adam kolumu yordu takas yapmak için geleriye inanmıyacan . aslında lancerler (2004 2005 2006 2007) gerçekten alımlı duruyor.tabi içi sade.japonlar güzelce içi sade dışı güzel alımlı bir aile arabası yapmışlar.hatırlarsınız ceza bile 2004 yılında lancerler ler yenilenince radyo reklamında ona küçük bir şarkı yazmışdı ..bizim lancerler RUSYADA 3 kez ödül kazandı yılın otomobili seçildi uygulanan kaza testlerinde 2004 2006 lancerler 5 yıldız üzerinden 4 yıldız aldı. güzel bir sonuş 2005 şi bilmiyorum ama o da kesin öyledir.ben aracımı 2004 de 33.000 YTL YE ALMIŞTIM ŞİMDİYE KADAR ARZA YAPMADI YOLLARDA ÇEKMEMEZLİK YAPMADI PERFORMANSI YÜKSEK 98 HP AMA 120 HP GİBİ YOLDA.AMA ARAKADAŞLAR MT DÜZ VİTESTE SL NE OLUYOR??? BİLEN VARSA SÖYLESİN AMA ODA ARACIN TİPİNİ BELİRLEYEN BİRŞEYDİR..SAYGILAR

• AYRICA BİZİM LANCERLERİN KAÇ KEZ RADYO REKLAMLARI VARDI DEDİM YA CEZA BİLE RADYO REKLAMINDA KÜÇÜK BİR MÜZİK YAPMIŞ KAÇ KEZ TABELALARINI GÖRDÜM AYRICA EMİRDAĞDA BİR TANE KÖPEKBALIĞI VAR 3 TANEDE BİZİM LANCERDEN VAR 2004 MODEL AMA KIRMIZI LANCER GÖZÜKMÜYOR.BİR SİYAH VAR BİRDE BENİM GÜMÜŞ GERÇEKTEN BİZİM LANCERLERE GÜMÜŞ RENGİ DAHA GÜZEL YAKIŞIYOR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1
    quote:

Orijinalden alıntı: cicoz99
    ...
    SİGARA İÇİLMEMİŞ BİR ARABA
    SATSAM 19.000 TL DEN AŞŞA SATMAM

quote:

tamam arkadaşlar siz haklısınız YAA BİR İNTERNETE GİRİM BAKIN...FİYATLARINA SONRA GELİN BANA BEN BENİM ARABAMIN KM Sİ DÜŞÜK 18.000 TL FALAN YİNE EDER SİZ SERVİS KADARMI BİLİYORSUNUZ

sn.cicoz99
    fiyatı gittikçe düşürüyosunuz
    biraz daha zaman geçsin daha düşeceksiniz
    15 bine kadar yolu var:)

quote:

galeride benim arabay bu yıl 16.000 tl mi 15.500 ne verdiler. adam kolumu yordu takas yapmak için geleriye inanmıyacan .

tebrik ederim cn cicoz, realist rakamları konuşmaya başladınız.
    Aynen belirttiğim gibi

• Aman neyse en, onu bunu boşverin de bana bir yardım edin....

Ben benim arabaya adam gibi bir, hatta iki ön koltuk koymaya karar verdim. Esas istediğim evo ların recarolardan ama bul bulaibilirsen. Bizim arabalara, yani 2003-2007 lancer lara bmw 3 serisi (e36 ve e46) recaroları, modifiye edilerekte olsa oluyormu? Veya honda recaroları (type-r koltukları).
    Bu konuda bilgisi olan veya sağda solda bu arabaları hurdasını gören olursa buraya bir iki satır yazarsa çok sevinirim.
  • quote:

quote:

quote:

...
    SİGARA İÇİLMEMİŞ BİR ARABA
    SATSAM 19.000 TL DEN AŞŞA SATMAM

quote:

tamam arkadaşlar siz haklısınız YAA BİR İNTERNETE GİRİM BAKIN...FİYATLARINA SONRA GELİN BANA BEN BENİM ARABAMIN KM Sİ DÜŞÜK 18.000 TL FALAN YİNE EDER SİZ SERVİS KADARMI BİLİYORSUNUZ

sn.cicoz99
    fiyatı gittikçe düşürüyosunuz
    biraz daha zaman geçsin daha düşeceksiniz
    15 bine kadar yolu var:)

quote:

galeride benim arabay bu yıl 16.000 tl mi 15.500 ne verdiler. adam kolumu yordu takas yapmak için geleriye inanmıyacan .

tebrik ederim cn cicoz, realist rakamları konuşmaya başladınız.
    Aynen belirttiğim gibi

tamam cengaver belki aracımı satabilirim ama gelriden 16.000 tl teklif geldi ama ben vermedim inanma ama benim aracımın emirdağda çok müşterisi var 18.000 falan veren çok yemin ederim ki ama bu fırsat varken elimde satabilirim pazarlık falan benim araba 17.000 falan gider

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz101

Emirdağında göremiyor olabilirsin köpekbalığını ama o kasa bizim kasalardan daha fazla sattı, ve sadece 3 senedir piyasada. Bizim kasalar 2003-2008 model aralarında var, o ise sadece 2008-2011 gerçi 2012 ler piyasaya çıktı heralde bu ay ama neyse işte anlayın. Yeni kasanın satışları eski kasaya göre bayağı daha iyi. Ha eski kasada hiç reklam yapmadığınıda hesaba katarsanız o zaman iş değişir.

Cizcoz tamam sende cs3 lancer var anladık, bende de var, ve gerçekten de sevdiğim bir araba ama lütfen biraz gerçekçi ol.

O 98 beygir motor 1.6 megane, focus, corolla....... hatta 1.6 başka bir arabayla bile diyecem ama yanılıyor olabilirim, kapışamaz kafa tutamaz. Arabanın beygiri de düşük tork uda, neyle atik olacak, iman gücüyle mi, yoksa sahibinin sevgi ve şefkatiyle mi. Yeni lancer 1.5 de mivec motor var, o motor havada karada biizm 4g18 leri yer. Biraz devirlenince o motor kendini gösteriyor, yani bizimkiler 5500-6000 devirde ıhh derken onlar daha ancak açılıyor. Sürmeyi bilen biri 1.5 yeni kasayla bizimkileri havada karada götürür.

Bu arada internette evo 7, 8, 9 videoları görüpte bizim lancerlardan mı zannediyorsun yoksa? Eğer öyleyse o evolar (fq420 olsa gerek) lombarginiyi bile tokatlıyor. BBC topgear videosu var hatta pistte kapıştırıyorlar, evo marcilliago yu ne biçim madara ediyor. Ama o lancerlar başka bizim lancerlar başka.

kardeş bana göre benim aracım atik focus linea falan buna kafa tutmaz lancer her zaman focustan lineadan corolldan iyidir.

• 2007 Lancer Plus'a navigasyonlu multimedya oynatıcı için double din çerçeve taktıran oldu mu?

Olduysa nereden bulduğunuzu sorabilir miyim, bizim peder başımın etini yiyiyor da bulamadın diye...
  • ebay de var, hatta sahibinden.com üzerinden satanlar bile vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz101

kardes bence senin lancerda bir sikinti var..2005 lancer plus kullanicisiym henuz saydigin arabalarin hicbiri kafa bile tutamadi benim arabaya..sadece arkadasin 2.0 ghia focusuyla kafa kafaya gittik tabi o araba 125 beygir ama nedense kafa kafaya gittik ki benden iyi bir sofordur kendisi...

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.