Şimdi Ara

Mitsubishi Lancer 2007 1.6 İnvite Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda yeniyim aşağıya linkini bırakacağım araç eğer almaya karar verirsem ilk arabam olacak. Aslında biraz daha bekleyip araç almayı düşünüyordum fakat çocuğum yeni doğduğu için 300.000 bütçe ile bir araç alma aciliyeti ortaya çıktı. Şuan araştırma aşamasındayım o nedenle sizlere danışmak istedim. Araç hakkındaki değerli yorumlarınızı rica ediyorum.

link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noreliouss -- 18 Nisan 2025; 9:15:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kısıtlı bütçede bu tar piyasası dar arabalar almak iyi olmayabilir güzel araba siz daha hızlı satana arabalara bakın ne olur ne olmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rayli82 kullanıcısına yanıt

Haklısınız ben şuan zaten araştırma aşamasındayım bu işin aceleye gelmesinden yana değilim ve araç önerilerine açığım. Yani 300 bine aldığımda elimde kalmayacak işimi de görecek araçları araştırıyorum varsa önerinizi de alabilirim.

• Alınır motor şanzıman dan yana cok saglam arabadır fakat satışı zorlar
    Hatırladığım kadarıyla tam bağımsız süspansiyonu var ve konforlu.
    Eğer ALDIĞIN GİBİ acilde satma durumu da olacaksa sahin dogan brodway gibi bir araç alırsan bunları az zararla hatta bazen karla bile satarsın.

Uzun yillar binilecek arabalardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 18 Nisan 2025; 19:46:1 >
  • Son 3 arabam
    2012 Fiat panda gece ilanı verdim sabah 10 da ekspertiz yapılıyordu.
    2012 1.3 D aveo ilanı verdiğim ertesi günü satılıyordu.
    Alıcıda para olmayınca 1 hafta sonra satıldı.
    2017 500x 1.3 D satılmazsada binerim.
    Araba temiz alınır satarken zorluk çekmezsin.
    Linkteki arabaya para vermem.
    Lancerin o kasası civciv 7 kasası kadar sağlamdır. Arıza vermez

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt

Güzel yorumlarınız için teşekkürler fakat bu kasayı temiz bulmak biraz zor sanırım. Ben uzun yıllar bineceğim acil satma gibi bir lüksüm de yok zaten çünkü çocuk için araç şart biliyorsunuz. Bu kasadan araştırmaya devam ediyorum o halde ben.

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt

Broadway ve şahin gibi araçlara çok sıcak bakamıyorum evet o araçlar her türlü satılıyor fakat o araçların sürekli ortaya çıkan arızalarıyla ve yolcu güvenliğindeki eksikliklerden dolayı ailemin kullanması konusunda endişelerim var. Yanıtınız için çok teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.