Şimdi Ara

Mitsubishi LANCER Tavsiye [SS] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SHIHAD

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Sen önce okulunu kazan sonra gel abisi

Bu diyen ehliyetini yeni aldı

Millete afra tafra yapiyor orda burda bide
    Dostum yaşını dürüstce ifade etmen güzel olmus.lancer guzel arac,malum sitede cok guzel uygulamaları olan da var,tabi apaci gibi araba kullanmis olanlar olabiliyor bu tarz tipler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 16 Ekim 2016; 16:25:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lancer'ı aldıktan sonra hayatı boyunca mutlu mesut olmayacak suanki hedefini gerçekleştirdikten sonra hedefler daha büyüyecek bir sonraki hedefi bmw,subaru,lancer evo vs olacak.Bunun içinde 1500-2000 tl ye çalışmak yeterli olmaz.Sana göre bunlar sığ düşünce bana göre gerçekler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu çok boş daha sınavlara hedef koymak yerine 10 yıl sonraki yaşamın için araba hedefi koyuyorsun.Bu hisler gelip geçicidir.Sen başını öne eğ ve ders çalışmana bak hayal kurma demiyorum tabi ki ama hayallerini paylaşma forumu değil burası sen yarın öbür gün mesleğinde başarılı olursan o zaman gelip konu açarsın tartışırız hangisi iyi diye.
  • @sarı arıza lambası teşekkür ederim hocam. Zaten o mesajı birirlerinin beni küçümsemesi ve boş beyinli olduğumu sanmasınlar diye yazdım.

@aviregal hedeflerini küçük tutma demişsiniz. Haklısınız hocam. Araç için diyorsanız, ihtiyacımdan fazlasına para vermeyi sevmiyorum. Beni tatmin eden özelliklerine göre istisnalar olabilir.

@korkusuzmo 4 kapılı olacak hocam. Aile kurmaya kalktığımda sıkıntı olmasın.

@Francis Size katılıyorum hocam.

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    S.Vettel kullanıcısına yanıt
    redbul_540 kullanıcısına yanıt
    @shadowgeist eyvallah hocam. Apaçi tipte olanlara bakmıyorum zaten. Abartısız şık araçlara bakınıyorum.

@redbul_540 anlayamıyorum sizi. Bmw dediğiniz arabaların yakıtlarının haddi hesabı yok. Ben lüks veya premium tarzı araçlar sevmiyorum. İlgi çekici şık araçlar seçiyorum. Subaru dediğiniz arabalar lancerların da alt modeli. Standart fabrika çıkışlı bir subaruya binmenin passat veya focuslara binmekten farkı yok onları normal yoldan geçen araba olarak görüyorum. Modifiyeli bir subaru için ise muayene sıkıntısı çıkar. Zaten yeni subaruların tadı yok tartışmak bile istemiyorum.

Lancer evo zaten hayalim ama üstüne basa basa söylüyorun evo görünümlü diye. O bütçeye ulaşana kadar lancer. Sonrasında ev işlerine bakılır onlar olurkende bi lancer parası daha biriktirip evo almak mantıktıszlık olur.

@S.Vettel "Hayallerini paylaşma forumu değildir" ne demek yahu. Ben size lancerlar nasıl diyorum hayalim sizce güzel mi demiyorum. Lancer iyi mi kötümü ? Gerisi bana kalmış. Ben diyorum ki lancer hedefliyorum aile kuracam 4 kapılı geniş bagajlı diye. Zaten bunları yapmam için sınavda iyi derece yapmam gerek. Dersleri sallayıp bunu alıcam bi şekilde hayalim basıl demiyorum. Yazarken ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama inanın çok kırıcı konuşuyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linyit43 -- 17 Ekim 2016; 16:47:01 >

• kardeş 35 butcem var ama istedigim araba m4 olurmu
  • linyit43 kullanıcısına yanıt
    2 seneden azkaldı demişin bu senemi sınava gircen martta yoksa 2018 martmı ?
  • Robert Lewandowski RL9 kullanıcısına yanıt
    Niye böyle bir şey yazdınız ki ?

Gerçekten bütçeniz varsa, hoşunuza giden türde ister hb ister sedan ona göre spor veya lüks araç alabilirsiniz. Sürekli git gel yapılacak bir yerde kullanılacaksa yakıtlarına göre en uygununu seçin.

• quote:

Orijinalden alıntı: linyit43

@shadowgeist eyvallah hocam. Apaçi tipte olanlara bakmıyorum zaten. Abartısız şık araçlara bakınıyorum.

@redbul_540 anlayamıyorum sizi. Bmw dediğiniz arabaların yakıtlarının haddi hesabı yok. Ben lüks veya premium tarzı araçlar sevmiyorum. İlgi çekici şık araçlar seçiyorum. Subaru dediğiniz arabalar lancerların da alt modeli. Standart fabrika çıkışlı bir subaruya binmenin passat veya focuslara binmekten farkı yok onları normal yoldan geçen araba olarak görüyorum. Modifiyeli bir subaru için ise muayene sıkıntısı çıkar. Zaten yeni subaruların tadı yok tartışmak bile istemiyorum.

Lancer evo zaten hayalim ama üstüne basa basa söylüyorun evo görünümlü diye. O bütçeye ulaşana kadar lancer. Sonrasında ev işlerine bakılır onlar olurkende bi lancer parası daha biriktirip evo almak mantıktıszlık olur.

@S.Vettel "Hayallerini paylaşma forumu değildir" ne demek yahu. Ben size lancerlar nasıl diyorum hayalim sizce güzel mi demiyorum. Lancer iyi mi kötümü ? Gerisi bana kalmış. Ben diyorum ki lancer hedefliyorum aile kuracam 4 kapılı geniş bagajlı diye. Zaten bunları yapmam için sınavda iyi derece yapmam gerek. Dersleri sallayıp bunu alıcam bi şekilde hayalim basıl demiyorum. Yazarken ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama inanın çok kırıcı konuşuyorsunuz.
    ''Subaru dediğiniz arabalar lancerların da alt modeli''

Bu cümleyi neye dayanarak kurdun güzel kardeşim?Ne kadar bilgin,tecrüben var?Simetrik Dört çeker,Boxer engine kelimelerini duydunmu?Subaru dünyaca ünlü kendine has karakterde,sağlam ve müthiş keyifli araçlar üreten japon kökenli bir firma,Bu keyfi 1.5 Düz vites sedan bir Impreza'dan bile alabilirsin.

''Standart fabrika çıkışlı bir subaruya binmenin passat veya focuslara binmekten farkı yok'' bu cümleye vereceğim en mantıklı cevap '''' olabilir.

''Modifiyeli bir subaru için ise muayene sıkıntısı çıkar'' Bu her araç için geçerli.Muayeneden geçecek şekilde aracına modifikasyon yaparsan hiç bir problem olmaz.Zaten bu 2 yılda bir yapılan bir işlem.Problem veya dert edilecek bir durum yok.

Herşeyden önemlisi önce araştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 17 Ekim 2016; 17:20:50 >

• yorumların çoğunda eğitim seviyemizin ne durumda olduğu belli oluyor. yaşı sizden küçük diye düşüncelerine değer vermemişsiniz. haklısınız bizde küçükken birşey dediğimiz vakit değer verilmez alay edilirdi.
    arkadaş bence samimi birşey sormuş biraz daha teşfik edici yorumlar verilebilinirdi. yorumlarda biraz daha yardımcı cevaplar verebilirdik.

Dostum, okuduğum kadarıyla lancer gerçekten f/p arabası, kalitesi falan güzeldir. ses yalıtım zayıf deniyor binmedim bilmiyorum. ancak uzun süreli kullanımda alınabilecek bir araçtır, benimde Allah nasip ederse ilerde almak istediğim bir araçtır. insan aracını severek alıp binmeli. bu doğrultuda seviyorsanız alıp bininiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 17 Ekim 2016; 17:16:48 >
  • @Robert Lewandowski RL9 Seneye

@redbul_540 Mesajınız gözükmüyor.

@Senkei Hocam istifimi bozmadan güzelce cevaplar veriyorum. Kimseyi kırmamaya çalışıyorum fakat bazı arkadaşlar bunu beceremiyor. Her ne kadar büyük olsalar da birine karşı nasıl davranılacağını tam kavrayamamışlar galiba. Lancer bence de gayet güzel bir araç. Karşıdan gelirken bile basık abartılı modifiyeli arabalardan ziyade çok güzel görünüyorlar dikkat çekiyorlar. İnsanın özgüvenine özgüven katar bu araç. İnşallah nasip olur da alırsınız hocam.
    35 lik var altımdada dalgasına dedim
    Yukarıda..
  • Ulan adam bi konu açtı amma boş yapan çıktı ha, ne var bunda alınamayacak bir araç değilki . Tbiki önce okulunu bitirmesi şart ama çok alay etmişsiniz .

Sana gelince güzel kardeşim hayal kurmak iyidir. Eğer bir hayalin bir isteğin bir idealin olmassa sokakta yaşayandan bir farkın olmaz.

Ammaa velakin henüz erken . Sen bu arabayı alma vaktin geldiğinde, yani paran cebinde olduğunda hem bunun modası geçmiş olur hemde daha çok araç geçer kalbinden . Bu iş böyledir, şu arabayı aalcağım diye hayal kurarsın ama paran cebindeyken en mantıklı olanı hangisiyse onu alayım dersin

En güzeli her araç konusunda bilgi edin lazım olur .

Senin yerinde olsam burda bi kaç kişiye küfür etmeden duramazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 17 Ekim 2016; 17:24:45 >

• quote:

Şimdiden marka/model araştırması yapıp ona göre hedeflerimi koymak istiyorum. İleride rastgele araba alacağım diyerek düşünmek istemiyorum. Tabi 6-7 yıl sonra piyasa ne olur neler çıkar bilinmez ama fikir almak her zaman iyidir.

Sen 6-7 yıl sonrası için mi soruyorsun.

Yıl 2016 aha son çeyreğindeyiz 2017 de ona. Sen 6-7 yıl sonrasini konusuyorsun yıl olcak 2023-2024 senin dusundugun araba 2011-2013 model 10-12 yasinda bi arabayi konusuyoruz. O arabaninda butcesi hala bu fiyatlarda mi olur bilinmez temizi kalir mi bilinmez. Bu arabalarin sahipleri lpg ile yilda 20bin km yapsa 10 yilda 200bin km yapar kafanda ekstra bi soru isareti. Japondu sorunsuzdu dersen 200bin km nasil kullanildigini bilmedigin arabayi nasil alcaksin kafan rahat bi sekilde.

Okulunu oku mezun ol bi isin olsun aldigin verdigin belli olsun ondan sonra araba tavsiyesi iste. Bu zamana kadarda forum forum konu konu gez bilgin olsun.

Ama her firsatta ota boka konu acma.

• @redbul_540 WRX STİ lardan bahsediyorum. Hoşuma gitmiyor araçlar. Eski duruyor. Fabrika çıkışlı derken şöyle, yeni normal sportif olmayan subaru alacağıma gider focus alırım veya volvo alırım oraları ayrı. İyice araştıracağım teşekkür ederim bana böyle cümlelerle gelin. Bilgi verin bana. Oku da gel büyüde gel vs lafları yerine şöyle konuşmak daha mantıklı.

@ARTHUR. Geneler olarak araç denilince akla gelecek şeyleri araştırıyorum. Kendi arabamızda gözlemliyorum. Sorun çıktığında ekipmanlarımızın dahilindeki bütün arızaları kendimiz onarıyoruz. Dediğiniz gibi ileride değişebilir daha sınavıydı, ünisiydi, hayırlısı olursa iş şartları vs her şey geçtikten sonra "araba" kelimesi aklımdan geçtiğinde bakalım ne olacak.

@200ugececekaga Çevremdeki insanların bile 2000-2006-2010 modellerinde 100-150 binde araçlara binmesine bakacak olursak, ve 2000 li yıllarda daha estetik görünümlü araç sayılı iken son 10 yılın bu kadar hızlı gelişmesiyle 6-7 yıl sonra dediğiniz gibi her şey olabilir. Belki de şuan ki bize çok lüks gelen araçlar ilerleyen zamanlarda normal araç olarak alınacak kim bilir. Her şey zamana bakar. Sizin mesajınızla bir daha düşündüm de çok fark olacak. Teknolojinin gelişmesinden yana yine içten yanmalı motorla devam ederse belki de o fiyata 2015-16 model EVO X alınacak. Belki de benzin ucuzlayacak kriterlerimiz çoğalacak. Bu arada her fırsatta konu açma derken neyi kastettiğinizi anlayamadım ama zaten öyle bir insan değilim merak etmeyin

• Konuya bak be yaşımı da büyütmüşüm ha 16 yaşındaydım. Çokta zaman geçmedi aslında 4 yıl hiçbir şey ama üni okuyoruz şimdi, lancerlar olmuş 100k bu devirde araba alınmaz. Bir sonraki update işe başlayınca olur artık.
  • quote:

Konuya bak be yaşımı da büyütmüşüm ha 16 yaşındaydım. Çokta zaman geçmedi aslında 4 yıl hiçbir şey ama üni okuyoruz şimdi, lancerlar olmuş 100k bu devirde araba alınmaz. Bir sonraki update işe başlayınca olur artık.
    Forumdakiler 4 sene once simdiden boyle hayallere kapilma derken haklilarmis

• quote:

Konuya bak be yaşımı da büyütmüşüm ha 16 yaşındaydım. Çokta zaman geçmedi aslında 4 yıl hiçbir şey ama üni okuyoruz şimdi, lancerlar olmuş 100k bu devirde araba alınmaz. Bir sonraki update işe başlayınca olur artık.
    sen konuyu açtığında 1.6 lancer'ların temizleri maksimum 45 bin tl idi (o da km'si çok düşük ve kazası yoksa). 1.8'lerin de en pahalısı 55 bin liraydı (kırmızı ve mitsubishi'nin auto show'a getirdiği ekstra donanımlı türkiye'deki en full 1.8'in fiyatıydı).

ama şu da var ben o sene (2016 ekim) 1.0 toyota yaris life'ı sıfır km olarak metalik barselona kırmızı ve park sensörü opsiyonuyla toyota nataş plaza'dan 45 bin tl'ye satın almıştım. şimdi 1.0 yaris life 114.350 tl yazıyor toyota'nın sitesinde. KESİNLİKLE 114 BİN TL EDECEK BİR ARABA DEĞİL

yazık olmuş, çok yazık olmuş.

• @shootgun35 Aynen hocam

@Jeremy Klakson maalesef serbest piyasa yedi bitirdi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.