Şimdi Ara

MITSUBISHI LANCERIN DIZELI GELICEK MI? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
2.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizel motor mutlaka güzel olur.Fakat şuan colt un 1.5 did versiyonu da üretilmiyor dolayısıyla 1.5 dizel zor bi ihtimal gibi gözüküyor.
    1.5 dizel güzel bir seçenek olurdu.Fakat 2.0 dizelin 67.000 Tl gibi bir fiyattan satılacagı düsünülürse bence cok gereksiz kalıyor.ekonomi için alınmaz ş.içi zaten 8.2 yakıyor,
    fakat bi 20 sene sürekli kullanılıcagı düsünülürse ancak kendini amorti eder:)) Ha performansı güzel o ayrı.şuan 1.5 109 hp motor optimum seviyede gözüküyor.(F/P) acısından.
    Bence lancerin türkiyede yapabilecegi en büyük sükse 1.5 150 hp lik motora sahip olması olur.hem vergiden inanılmaz tassarruf ve altınızda 0-100 ü 8 sn civarında görebilecek bir makina.
    invate modeline czt motoru takılsa fiyat ne olur bilmiyorum.. şöyle 50 bin i geçmese de off diyorum :))

iyi günler
  • aslında lancerdeki bu son yüksek fiyat dengesinden sonra motorda ve performansta yeni bir atraksiyon gerekli, 3-5 daha fazla para vereceksek bizi ikna edici bir seçeneğinin olması lazım TEMSA da. ozaman 10 daha bile fazla verebiliriz. sorun bizim fazla para vermemiz değil, fazla veirirken aynı arabayı almakta, sırf bu yüzden bu aracı almayı bekletiyoruz. öyle bluetootu çıkarıp yağmur sensörü, sis farı, bardaklık, paspas koymakla yemezler. yeni lancer evo XI çıkıncaya kadar bekleriz walla, 50 bin veririz daha iyi.... ozaman da şimdiki kasalar eski kasa lancer diye geçer son gülen iyi güler. yen pahalı doğru, zararına da satmayın ama şu anki kur gerçeği ile beklentilerimiz de malesef birbirine uymuyor. beklentiler alınır, gerçekler satılır. ama alıcılarda beklenti de olmayınca ne olacak?

• EYYY TEMSA SESİMİZİ DUYYYYY VERGİSİ DÜŞÜK DİZEL MOTOR BULLLL b (KAFİYELİ OLDU HA)
  • Valla 2.0 motorda dediğiniz gibi ekonominin en ön planda olduğu türkiye şartlarında biraz fazla gibi geliyor.Aslında dediğiniz gibi 1.5 weya 1.6 tarzı bi dizel motor iyi bir alternatif olabilirdi.Lancerdan başka dizel versiyonu olmayan sedan araç yok heralde diil mi?????
  • Birde farketmişsinizdir.Çok temkinli hareket ediyorum.Çünkü arabada en nefret ettiğim olay aracı aldıktan sonra bi özellik eklenmesi 2009 ranger kullancısıyım.aracı aldıktan 20 gün sonra gelen partide araçların hepsine ISITMALI KOLTUK standart sunuldu.Çok önemli bişi olmasada sonuçta bulunması yeterliydi.ayrıca bluetooth u olan lancerda muhtemelen türkiyede pek kullanılamadığından bluetooth kaldırıp standart donanımına sensörler sis farı filan eklediler.bi sürü insan bunlardan mahrum kaldı çok kötü bişi ya.aracı tam aldıktan sonra bi özellik eklenmesi gerçekten çok sinirimi bozuyor..hele ki aracı aldıktan sonra dizel versiyonu gelirse 1.5 weya 1.6 o zaman işte çok kötü olur benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortalkaan -- 2 Kasım 2009; 14:37:31 >

• bir sorun nedeniyle mesajlarımı siliyorum. sorunuz var ise bana pm ile ulaşınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 4 Şubat 2010; 22:46:16 >
  • HONDALARI YAKINDAN TAKİP ETMEDİĞİM İÇİN EVET ATLADIĞIM ÇOK ÖNEMLİ Bİ NOKTA BU....HATTA HONDAIN DIZELI WARDIR NASI OLMAZ DEDİM SİTESİNE BAKTIM....SONUÇ VARMIŞŞŞŞ
  • bir sorun nedeniyle mesajlarımı siliyorum. sorunuz var ise bana pm ile ulaşınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 4 Şubat 2010; 22:46:52 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 4 Şubat 2010; 22:47:24 >
  • İlla civic alıcam diyenler için Hybrid motor seçeneğinin mevcut olduğunu unutmamak gerek.
  • civic ile lancer bence çok farklı, civic çok yaygınlaştı, ikinci eli daha sağlam, ikisi de çok iyi, avantajları dezavantajları var birbirlerine, ama lancer bir tarz arabası, civic size herşeyi verebilir ama ayrı bir tarz veremez..
  • ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA ACABAAAA 1.5 WEYA 1.6 DİZEL VERSİYON LANCERA EKLENİR Mİ???? FİKRİ OLAN ??????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 4 Şubat 2010; 22:48:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: immortalkaan

ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA ACABAAAA 1.5 WEYA 1.6 DİZEL VERSİYON LANCERA EKLENİR Mİ???? FİKRİ OLAN ??????

piyasada herşey mümkündür, olmaz olmaz diye birşey yok. ama ben pek ihtimal vermiyorum. olursa gerçekten büyük süpriz olur. ozaman Volvo S40 ın en büyük rakibi olur, lancer.
  • OLUCAKLARDAN EMİNİM BÜYÜK BİR HEWESLE WE SEWİNÇLE LANCER 1.5 ALICAM....sonra paaaaaaaat!!!

LANCERDA BÜYÜK FIRSAT!!! 2011 MODEL YENİ LANCERLAR ARTIK DAHA GÜÇLÜ DAHA ASİ!

YENİ 1.6 TURBO DİZEL SEÇENEĞİYLE TEMSA BAYİLERİNDE SİZLERİ BEKLİYOR!!!

DİREKMAN AĞZIMDAN HASSİ....... kelimesi çıkıcak.ben en iyisi bekliyim biraz daha....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortalkaan -- 4 Kasım 2009; 13:29:00 >
  • 2011 leri galiba bekleyecem
  • bu işin sonu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 4 Şubat 2010; 22:49:23 >
  • yok beee para diil mevzum.zaten onu alacağım zaman.ranger ımı satıcam.üstüne para koyup alıcam....neden 2011 i bekliycem çünkü yaz ayında 2011 ler çıkıyo zaten.2009 bitti sayılır rangerı satıp parasını şimdiden ayırmaya başlayacam lancerin ..caramuratla bugün çok güzel bi sohbetimiz oldu.istediğim lanceri gösterdim ona.biraz maliyeti fazla olucak normal lancerlardan.beklemeyi düşüüyorum şuan için.
  • hayırlısı olur inşallah
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.