Şimdi Ara

MITSUBISHI LANCERIN DIZELI GELICEK MI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
2.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam.Sıkı bir mitsubishi lancer hayranıyım.Gözlemlerim sonucun özellikle nerdeyse problemsiz diyebileceğim bir araç olduğunu gördüm.bu araçtan kesinlikle almayı düşünüyorum.ancak bu aracın bildiğiniz gibi dizeli türkiyede henüz bulunmuyor.acaba dizelinin gelmesi için beklemeli miyim???

• Ayrıca bu araç için 2.0 dizel versiyonunun olduğunu duydum.Türkiyede bulunmuyormuş.Bu doğru mudur????
  • quote:

Orijinalden alıntı: immortalkaan

Ayrıca bu araç için 2.0 dizel versiyonunun olduğunu duydum.Türkiyede bulunmuyormuş.Bu doğru mudur????
    araç türkiyede satışa çıkalı 2 yıldan fazla oldu dizeli gelmedi. geleceğini de sanmam. sanırım dizeli yurtdışında da yok malesef.. gelirse çok iyi olur, sırf dizeli olmadığı için beğenip de almaktan vazgeçenler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

araç türkiyede satışa çıkalı 2 yıldan fazla oldu dizeli gelmedi. geleceğini de sanmam. sanırım dizeli yurtdışında da yok malesef.. gelirse çok iyi olur, sırf dizeli olmadığı için beğenip de almaktan vazgeçenler var.

Alıntıları Göster
    yurt dışında 2.0 litre dizel motorlu versiyon mevcut. Araçlarda VW motoru kullanılıyor.
    Özellikleri şöyle:
    - 6 ileri düz vites
    - 140 hp/ 310 Nm tork
    - Max 207 km hız
    - 9.6 sn 0-100 km hızlanma
    - Yakıt tüketimi (ilk değerler dizel partikül filtresiz değerler)
    Şehir içi.:8-8,2
    Şehir Dışı: 4,7-4,9
    Karışık: 5,9-6,1

Aha da link: (PDF dosyası)
    http://www.newlancer.eu/downloads/specifications_en_gb.pdf

• quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

Alıntıları Göster
    Yurtdışında kullanılan motorda 2.0 Volkswagen dizel moturu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::ZaFeR::

Yurtdışında kullanılan motorda 2.0 Volkswagen dizel moturu...

Alıntıları Göster
    açıkçası korkum şu aracı alırım.pat die mükemmel bi dizel motor sunarlar türkiye pazarına o zaman kötü olur işte....
  • quote:

açıkçası korkum şu aracı alırım.pat die mükemmel bi dizel motor sunarlar türkiye pazarına o zaman kötü olur işte....

Alıntıları Göster
    2.0 TURBO DİZEL 140 BEYGİR 0-100 KM 9.6 SN YAKITIDA DÜŞÜK.YA ASLINDA ALINABİLECEK BİR VERSİYON İŞTE BU....HEMDE NE GÜZEL 6 İLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortalkaan -- 31 Ekim 2009; 18:55:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CIVIC OTOMATIK SANZIMAN SORUNU
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar selam.Sıkı bir mitsubishi lancer hayranıyım.Gözlemlerim sonucun özellikle nerdeyse problemsiz diyebileceğim bir araç olduğunu gördüm.bu araçtan kesinlikle almayı düşünüyorum.ancak bu aracın bildiğiniz gibi dizeli türkiyede henüz bulunmuyor.acaba dizelinin gelmesi için beklemeli miyim???

Hocam kesin cevabı @Caramurat nickli arkadaştan alabilirsin.Kendisi size en net cevabı verecektir.O gelene kadar bekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B49CD3050

quote:

Arkadaşlar selam.Sıkı bir mitsubishi lancer hayranıyım.Gözlemlerim sonucun özellikle nerdeyse problemsiz diyebileceğim bir araç olduğunu gördüm.bu araçtan kesinlikle almayı düşünüyorum.ancak bu aracın bildiğiniz gibi dizeli türkiyede henüz bulunmuyor.acaba dizelinin gelmesi için beklemeli miyim???

Hocam kesin cevabı @Caramurat nickli arkadaştan alabilirsin.Kendisi size en net cevabı verecektir.O gelene kadar bekleyin
    bir sorun nedeniyle mesajlarımı siliyorum. sorunuz var ise bana pm ile ulaşınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 4 Şubat 2010; 22:43:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

2.0 dizel gelse bu seferde vergisi fazla falan filan dersiniz.

O Allah'ın emri zaten de Bakma sen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B49CD3050

quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

2.0 dizel gelse bu seferde vergisi fazla falan filan dersiniz.

O Allah'ın emri zaten de Bakma sen...

Alıntıları Göster
    Sportback modelinde dizeli var
  • dizel şehir içi 8.2 lt yakıyorsa ekonomi düşünenler almasın derim.benzinli de o kadar yakıyor.zaten mazot ile benzin arasında fiyat olarak pek fark kalmadı.2.0 motor vergisi ve dizel bakım masrfları eklenince ortada hiç fark kalmaz.yani çok avantajlı değil.o yüzden geleceğini sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: han01

dizel şehir içi 8.2 lt yakıyorsa ekonomi düşünenler almasın derim.benzinli de o kadar yakıyor.zaten mazot ile benzin arasında fiyat olarak pek fark kalmadı.2.0 motor vergisi ve dizel bakım masrfları eklenince ortada hiç fark kalmaz.yani çok avantajlı değil.o yüzden geleceğini sanmam.
    haklısın ama motor bayya tatmin edici gibi geldi bana 2.0 140 ps lik bi motor bayya iyi gibi duruyor.bu arada lancer alcak olursam CARAMURAT TANDA FİYAT ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.burdaki mitsubishi bayisi karahallılarda tanıdığım.ama caramuratta yardımcı olur tahminimce.

CARAMURAT BU MAİLİ OKURSAN;lancerin dizel motorunun türkiyeye gelme olasılığın sölersen çok sevinirim..SAYGILAR....
  • quote:

dizel şehir içi 8.2 lt yakıyorsa ekonomi düşünenler almasın derim.benzinli de o kadar yakıyor.zaten mazot ile benzin arasında fiyat olarak pek fark kalmadı.2.0 motor vergisi ve dizel bakım masrfları eklenince ortada hiç fark kalmaz.yani çok avantajlı değil.o yüzden geleceğini sanmam.
    Temsa 2.0 Dizel versiyonunu getirmeyi şimdilik düşünmüyor nedeni ise ülkemizde ki 2.0 araçlara uygulanan %60 OTV + %18 KDV oranı.
    Şu an Lancer 1.5 Invite MT aracının fatura bedeli 26 bin küsür, dizeli geleceği zaman en iyi ihtimalle 35 bin dersek anahtar teslim fiyatı:
    35.000 TL X 1.60 OTV =56.000 TL X 1.18 KDV=66.080 TL +Tescil yaklaşık 1.000 TL=67.000 TL
    Yorum yapmaya gerek varmı?
  • bir sorun nedeniyle mesajlarımı siliyorum. sorunuz var ise bana pm ile ulaşınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 4 Şubat 2010; 22:44:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caramurat

Temsa 2.0 Dizel versiyonunu getirmeyi şimdilik düşünmüyor nedeni ise ülkemizde ki 2.0 araçlara uygulanan %60 OTV + %18 KDV oranı.
    Şu an Lancer 1.5 Invite MT aracının fatura bedeli 26 bin küsür, dizeli geleceği zaman en iyi ihtimalle 35 bin dersek anahtar teslim fiyatı:
    35.000 TL X 1.60 OTV =56.000 TL X 1.18 KDV=66.080 TL +Tescil yaklaşık 1.000 TL=67.000 TL

İYİ BİR CEVAP OLMUŞ, YETERİNCE NET...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caramurat

Alıntıları Göster
    bir sorun nedeniyle mesajlarımı siliyorum. sorunuz var ise bana pm ile ulaşınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 4 Şubat 2010; 22:45:31 >

• bence 2.0 dizel yerine daha küçük hacimli benzinli turbo bir motor olsa daha çok satar.şöyle 160 beygir civarı...off tadından yenmez..
  • quote:

bence 2.0 dizel yerine daha küçük hacimli benzinli turbo bir motor olsa daha çok satar.şöyle 160 beygir civarı...off tadından yenmez..
    o vakit ben de ileri götüreyim nasıl şimdi 1.5 colt motoru kullanılıyorsa ve nasıl başka firma motoru kullanılıyorsa (kaldı ki 2010 yılı sonuna doğru kendi dizelini koyacaklar diye biliyorum) tıpkı megane veya astra'da olduğu gibi 1.5 dizel motor da düşünülebilir. 1.5 benzinli kaldırıken 1.5 dizel haydi haydi arabayı kaldırır. 1.5 dizel colt motoru diyorum ben.
    bu arada şu an kullanılan benzinli motoru da (1.5 için konuşuyorum diğerni bilmiyorum) öğrendiğim kadarı ile hala almanyadaki firma üretmeye devam ediyor.
    aha da link:
    http://www.mdc-power.de/index_e.html
    products kısmından okunabilir.

edit: 1.8 ler japonya'da üretiliyormuş.
    Aha da DaimlerChrysler, Hyundai ve Mitsubishi Motors ortaklığı hakkında bilgiler.
    http://media.mitsubishi-motors.com/pressrelease/e/corporate/detail156.html

diğer link:
    http://media.mitsubishi-motors.com/pressrelease/e/corporate/detail889.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinir kupu -- 1 Kasım 2009; 22:39:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sinir kupu

o vakit ben de ileri götüreyim nasıl şimdi 1.5 colt motoru kullanılıyorsa ve nasıl başka firma motoru kullanılıyorsa (kaldı ki 2010 yılı sonuna doğru kendi dizelini koyacaklar diye biliyorum) tıpkı megane veya astra'da olduğu gibi 1.5 dizel motor da düşünülebilir. 1.5 benzinli kaldırıken 1.5 dizel haydi haydi arabayı kaldırır. 1.5 dizel colt motoru diyorum ben.
    bu arada şu an kullanılan benzinli motoru da (1.5 için konuşuyorum diğerni bilmiyorum) öğrendiğim kadarı ile hala almanyadaki firma üretmeye devam ediyor.
    aha da link:
    http://www.mdc-power.de/index_e.html
    products kısmından okunabilir.

edit: 1.8 ler japonya'da üretiliyormuş.
    Aha da DaimlerChrysler, Hyundai ve Mitsubishi Motors ortaklığı hakkında bilgiler.
    http://media.mitsubishi-motors.com/pressrelease/e/corporate/detail156.html

diğer link:
    http://media.mitsubishi-motors.com/pressrelease/e/corporate/detail889.html

Alıntıları Göster
    Colt DID 1.5 95hp'lik motor bu araçta kullanılsaydı eminimki çok çok iyi bir satış performansı olurdu. Hele birde opsiyonel AMT şanzuman koysalar al sana Corolla'ya en büyük rakip.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.