Şimdi Ara

Mitsubishi mi Samsung mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mersindeyim oturma odasina klima dusunuyorum 19m2 sanirim 9000 btu yeterli olur 12000 bi tik fazla gelir dusuncesindeyim cok gunes almiyor isitma icin dusunuyorum.

Sizde hangi klimayi almaliyim. Samsung ar5600 1600 TL ama A++
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ar-5600-12000-btuh-a--inverter-klima-ar12jsfncwksk-ic-dis-unite.html

Mitsubishi Srk25zmp ise 1840 Tl buldum. A sinifi diyor.
    http://urun.n11.com/klima/mitsubishi-srk25zmp-s-inverter-klima-P59496005?cid=604001&gclid=Cj0KEQiA-NqyBRC905irsrLr-LUBEiQAWJFYTg7lou2jQoeyCu0ww4IAKpkCUg10c3GB7CYM4-VKlBoaAp_X8P8HAQ

Enerji acisindan degerlerden anlayan varsa bakabilir mi ? Bana iklimsadaki bayan biizm klima daha az harcar dedi bu mumkun mu sizce hangisi mantikli ? Lutfen yardim acil almam lazim

• Değerler yakın duruyorda ama o me klimalar eski model yanılmıyorsam samsunguda bazıları önermiyorlar sen hj25va modeline yönel hem onda kampanya var 1789lira neden dersen ucuz bunlardan belki fazla yakar ama işini fazlasıyla görür dersenki indesit konum var oradan bakabilirsiniz
  • Sadece daikin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam mitsubishi seçerim Samsung alınmaz

• Mersedes mi murat 124 mü gibi olmuş arkadaşım tabii ki ME
  • Bencede ME

• Hocam aldığınızda bilgi verir misiniz? Mersindeyim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba mı Vestel mi?
    3 yıl önce açıldı
    Arcelik mi Samsung mu ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mitsubishi cevap kesinlikle. Ama Mitsubishi Electric olmalı. Fakat beni 9bin kurtarmayacağı için 12binlik inverter beko aldım. Memnunum.

Isıtma için düşünüyorduk biz. Isıtma için daha büyük btü gerekiyor. Evimizin altında beko var forum durağında. Memnunum sorun yok. Servis olayı iyi bekonun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.