Şimdi Ara

Mitsubishi Space Star izlenimlerim (Önyargılarınızı yıkacak) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
19
Favori
44.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araçla ilgili genel anlamda görüşlerimizi baştan beri paylaştık, önceki sayfalara bakabilirsiniz. Ama spesifik bir sorunuz varsa yanıtlayabilirim. Ben şu yedek parça ve benzeri modası geçmiş terimlere dair bir şeyler söylemek istiyorum. Yedek parça pahalılığı kavramı, markaya özel değil, otomotiv sektörünün günümüz pazarlama politikalarına, ciro/kâr projeksiyonlarına bağlı bir şey. Yani halk dilinde söylersek, otomotiv sektöründe markalar asıl kârı satış sonrası hizmetlerden elde ediyor. Dolayısıyla, Doğan/Şahin gibi modeller dışında tüm markalarda yedek parça pahalıdır. Ayrıca sıfır araç alıyorsunuz. Yedek parçaya neden ihtiyacınız olsun ki? Bir otomobil filo aracı, şirket aracı olarak kullanılmadığı sürece, spesifik-markaya özel yedek parça ihtiyacı 8-10 yıldan önce ortaya çıkmaz. Olası kazalardan/yıpranmalardan söz ediyorsanız, ilk 5 yıl zaten aracınız Mitsubishi garantisinde. Bu süre zarfında özel servislere yönelmemeniz sizin lehinize. Mitsubishi servisi de zaten yedek parçanızı gerekirse Japonya'dan getirtir. "Peki 15 yıl sonra sol ön camın contasını nereden bulacağım?" diye soruyorsanız, o konuda yorum yapamayacağım. Çünkü konu Şahin/Doğan muhabbeti seviyesine iner.

Bence araç alırken, önem sırasına göre aşağıdaki kriterleri göz önünde bulundurun:

1- Satın alma maliyeti (rakiplere kıyasla)
    2- Yıllık işletme maliyeti
    a- Yakıt tüketimi
    b- Yıllık vergi (MTV) masrafı
    c- Yıllık kasko/sigorta masrafı
    d- Periyodik bakım maliyeti/sıklığı (Space Star 20 binde bir bakım istiyor)
    3- Mekanik açıdan aracın sağlamlığı (motor ve yürüyen aksam)
    4- Servis ağının genişliği (şehrinizde yetkili servis olup olmadığı)
    5- Otomatik şanzıman tercih ediyorsanız, araçtaki şanzımanın konforu ve uzun vadede masraf çıkarma olasılığı
    6- Markanın küresel güvenilirlik algısı

Ben aracımı 11 bin kilometredir keyifle kullanıyorum. Yol gürültüsü dışında şikayetim yok. Ondan da çok rahatsız olan, yalıtım yaptırır ve kurtulur. Ben aracı tavsiye ediyorum ama şu anki fiyatlar ve piyasa koşulları açısından net bir şey söylemem. Oturup tüm markaları ve rakipleri incelemek gerek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nightbringer

Ben ikinci el araç ilanlarını takip ediyorum bu araç alınıyor satılıyor. İlanlar az süre beklemede kalıyor. Bunun dışındaki konular olarak araç sahipleri bilgi verirler umarım.
    tekrar merhaba arkadaşlar,
    öncelikle vakit ayırıp değerli yorumlarınızı paylaştığınız için teşekkür ederim. Forumlarda sizin gibi yardımsever arkadaşlar ile karşılaşmak mutluluk verici

açıkçası bir önceki mesajımda bazı detayları yazmayı ihmal etmişim kusura bakmayın. Kısmet olursa ilk aracım olacak. Fiyat/bütçe sınırı açısından sıfır araç düşünmüyorum ki zaten @erol arkadaşımın söylediği gibi invite donanımlı olanı görüşebildiğim bayilerde bulunmuyor. 2016'da gelecek olan araçlarsa intense olacakmış.

otomatik ve sorunsuz şanzıman olarak gördüğüm CVT'li kompakt modellerle ilgileniyorum ve fakat her ne kadar istanbul trafiği de olsa 10+ litre tüketim değerleri tahammül sınırlarımın ötesinde olduğundan i10-i20, fiesta, corsa vb modellerle pek ilgilenmiyorum. alacağım aracı da öyle olağan dışı bir durum olmazsa uzun vadede dahi satmayı planlamıyorum. herhangi bir ekstra performans beklentim yok. @nightbringer spacestar'ın 2. elinin çabuk gittiğinden bahsetmiş fakat yaklaşık 1.5 aydır takip edebildiğim kadarıyla - yanılıyor olabilirim - malum sitede satılmış spacestar hatırlamıyorum. yeni ilanı düşen araçlar görüyorum çoğunlukla da düşük km'lerde satışa çıkartılmış ki bunda spacestar'ın nispeten yeni üretilen bir model olmasının da payı olabilir.

@huysuz ihtiyar bey, forumda yorumlarınızın tamamını okudum ve tamamının içi dolu, kayda değer yorumlar olduğunu düşünüyorum. Garanti konusunda sizin bir olumlu/olumsuz bir deneyiminiz oldu mu? örneğin şubat 2015'ten itibaren satılan araçların 5 yıl garantili olduğunu okudum fakat Mitsubishi garantisinin kalitesi ve niteliği hakkında görüşlere ihtiyacım var. ben şahsen bu model bir araç alırsam yetkili servis bakımlı tutup, satarken 2. el değerini korumaya çalışmayı planlıyorum fakat sırf garantisi bozulmasın diye de aylarca japonyadan orjinal yedek parça gelmesini beklemek istemem. Periyodik bakım maliyetlerini incelemiştim, siz de yine söz etmişsiniz fakat yılda 10.000 km'yi geçebileceğimi sanmıyorum, dolayısıyla o konuyla pek de ilgilenmiyorum.

bir de son olarak, @huysuz bey bu aracın temiz bir 2014 modeli için üst sınır sizce ne olmalıdır? tabiki güncel vergilendirme ve piyasa verileriyle

saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: txherquanne

tekrar merhaba arkadaşlar,
    öncelikle vakit ayırıp değerli yorumlarınızı paylaştığınız için teşekkür ederim. Forumlarda sizin gibi yardımsever arkadaşlar ile karşılaşmak mutluluk verici

açıkçası bir önceki mesajımda bazı detayları yazmayı ihmal etmişim kusura bakmayın. Kısmet olursa ilk aracım olacak. Fiyat/bütçe sınırı açısından sıfır araç düşünmüyorum ki zaten @erol arkadaşımın söylediği gibi invite donanımlı olanı görüşebildiğim bayilerde bulunmuyor. 2016'da gelecek olan araçlarsa intense olacakmış.

otomatik ve sorunsuz şanzıman olarak gördüğüm CVT'li kompakt modellerle ilgileniyorum ve fakat her ne kadar istanbul trafiği de olsa 10+ litre tüketim değerleri tahammül sınırlarımın ötesinde olduğundan i10-i20, fiesta, corsa vb modellerle pek ilgilenmiyorum. alacağım aracı da öyle olağan dışı bir durum olmazsa uzun vadede dahi satmayı planlamıyorum. herhangi bir ekstra performans beklentim yok. @nightbringer spacestar'ın 2. elinin çabuk gittiğinden bahsetmiş fakat yaklaşık 1.5 aydır takip edebildiğim kadarıyla - yanılıyor olabilirim - malum sitede satılmış spacestar hatırlamıyorum. yeni ilanı düşen araçlar görüyorum çoğunlukla da düşük km'lerde satışa çıkartılmış ki bunda spacestar'ın nispeten yeni üretilen bir model olmasının da payı olabilir.

@huysuz ihtiyar bey, forumda yorumlarınızın tamamını okudum ve tamamının içi dolu, kayda değer yorumlar olduğunu düşünüyorum. Garanti konusunda sizin bir olumlu/olumsuz bir deneyiminiz oldu mu? örneğin şubat 2015'ten itibaren satılan araçların 5 yıl garantili olduğunu okudum fakat Mitsubishi garantisinin kalitesi ve niteliği hakkında görüşlere ihtiyacım var. ben şahsen bu model bir araç alırsam yetkili servis bakımlı tutup, satarken 2. el değerini korumaya çalışmayı planlıyorum fakat sırf garantisi bozulmasın diye de aylarca japonyadan orjinal yedek parça gelmesini beklemek istemem. Periyodik bakım maliyetlerini incelemiştim, siz de yine söz etmişsiniz fakat yılda 10.000 km'yi geçebileceğimi sanmıyorum, dolayısıyla o konuyla pek de ilgilenmiyorum.

bir de son olarak, @huysuz bey bu aracın temiz bir 2014 modeli için üst sınır sizce ne olmalıdır? tabiki güncel vergilendirme ve piyasa verileriyle

saygılar
    Otomatik modelinin daha tasarruflu olmasını beklerdim. Test ettiğim aracın İstanbulda şehiriçi ortalamasının 9.7 lt olduğunu görünce çok şaşırdım. Alacak kişi küçük motor ve yakıt tasarrufu için alır bu aracı ama görünen o ki beklenen yakıt tasarrufunu sunamıyor bu araç.

• txherquanne T kullanıcısına yanıt
    Fiyatı düşmüş/beklemede olan ilanlara bakarsanız o araçların içinize sinmeyecek araçlar olduğunu görürsünüz. Tabiri caizse cillop gibi bir araç yakaladığımda takibe aldım ve satıldı. Bu durum her markada aynıdır diye düşünüyorum. Yeni, küçük ve otomatik araçlara ilgi fazla olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiamen

Otomatik modelinin daha tasarruflu olmasını beklerdim. Test ettiğim aracın İstanbulda şehiriçi ortalamasının 9.7 lt olduğunu görünce çok şaşırdım. Alacak kişi küçük motor ve yakıt tasarrufu için alır bu aracı ama görünen o ki beklenen yakıt tasarrufunu sunamıyor bu araç.

9,7 litre mi
    Höööööhhh

Sayın satış temsilcisi haafandüü, araçla ilgili bilgi verirken yakıt tüketiminden de bahsetmişti. Ben de orada yazan rakamlara mutlaka kullanıma göre 1 ya da 1,5 litre eklenmesi gerektiğini hatta benim kullanım stilim ile bu aracın en az 9litre yakacağını söylemiştim. Bana bunu asla başaramayacağımı, orada yazan verinin üzerine çıkmamın çok zor olduğunu söyledi ısrarla. "Capon işi olunca böyle oluyor diyolla" tadında bir saçmalamaya geldi olay. Demek ki müşteriyi dinlemek gerekiyormuş, demek ki genel geçer kural burada da işlemekteymiş: Satış temsilcilerine asla güvenme.

Bu arada kişisel düşüncelerim, başkalarını bağlamaz: Araç boyut olarak Palio kadar. Yıllarca kullandı halkımız palioyu, şehir içi şehir dışı uzun yollar yaptı. Eeee, palio halen kullanılıyorsa bu araç da şehir içi, şehir dışı her türlü kullanılır. Uzun yola da çatır çatır gider. Donanım olarak da çok ilginç; diğer eşdaşlarının çok çok üstünde. Yahu artık gerekli olduğu, işe yaradığı kabul edilen (bence tabi) yan hava yastıklarını bile diğer markalar anca en üst donanımlarında sunarken bunda standart. Çoğu kişinin olmasa da olur dediği bir sürü ıvır zıvır diğer araçların en üst donanımlarında bile yok (A/B segment için konuşuyorum) eee, fiyatlara bakıyoruz sıfır için diğerleri ile eşit (yaptığınız pazarlığa da bağlı tabi) Öyleyse bu araç kişisel ihtiyaç ve isteklerinize göre analiz ettiğinizde sıkıntı yaratmıyorsa alınır arkadar. Alınır alınır daaa, son sözü de cüzdan söyler nokta....

Zira ben almadım. Son 50500 demişlerdi. Kredi cart curt derken bana maliyeti 53-54 olacaktı.
    Gittim 2012 20binde hatasız Otomatik Aveo HB için 34den 32ye düşerek şifahen pazarlığımı yaptım, oldu bitti gibi.
    EEee bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyeceksiniz Biri elma, biri armut, nasıl kıyasladım n'aptım n'ettim.
    Hatta huysuz ihtiyarın kriterlerine benzer/denk kriterlerle gittim (Adil olması açısından 2. el space star fiyatlarından gitmeye çalıştım)
    Belki yardımcı olur birilerine, Şöyle ki;
    Not: Bu kıyaslama bana göredir, benim ihtiyaç ve EKONOMİK DURUMUMA göre siz de kendinize göre hesaplamanızı yapın gari
    1- Satın alma maliyeti (rakiplere kıyasla) Artı satarken yaşanan kayıpların karşılaştırılması (Bunu ben ekledim)
    Aveo 32 Space star 38-40. Aveo 8bin daha ucuz (Ama daha dolu). Satarken kayıplar ne olacak kabaca hesap etmek için (bakın kabaca diyorum 10 yıl sonraki dinamikler elbette çok farklı olabilir) her iki aracı da 10 yıl kullandığımı düşündüm, bu günün parası ile fikir edinebilme açısından 10 yaşındaki araçlar ile farklarına baktım. 2006 Aveo 22 ile 26 arasında değişmekte. Ortalama 24 desek 8bin kayıp var. Mitsubide 2004 2013 arası space star yok, o yüzden kabaca denkdaşı colt ile mukayese ettim ve en yüksek 2006 ortalama fiyatı olan 23bin'i gördüm Fark yani kayıp 15 bin. Yani özetle uzun zamanda, satılırken dönecek parayı da hesap edersek Aveo 7-8 bin avantajlı. Özetle satarken yaşanacak kayıplar da denk
    2- Yıllık işletme maliyeti
    a- Yakıt tüketimi
    Kim ne derse desin mitsubi benim kullanım kriterlerime göre 9 itrenin altında yakmaz. Eee Aveo benzini içmiyor, bir de içerken yere döküyor Enaz 11 litre diyorum. Fark 2-3 litre. Bu on yolda ise yapacağım yol 30000 km (Şaka mı bu; HAYIR) Yani Aveo 900LT fazla yakıtla bu günün parası ile bana artı 4000TL'ye patlıyor
    b- Yıllık vergi (MTV) masrafı
    Aveo burada da önde, kabaca 10 yılda 2500-3000TL fazla mtv.
    c- Yıllık kasko/sigorta masrafı
    Denk. (Sigortacımın verdiği bilgi)
    d- Periyodik bakım maliyeti/sıklığı (Space Star 20 binde bir bakım istiyor)
    Denk, yılda bir Tabi yineliyorum; Benim için... fiyatlar da denk gibi
    3- Mekanik açıdan aracın sağlamlığı (motor ve yürüyen aksam) Artı güvenliği ekliyorum
    Aslında burada aveo bir tık önde diye düşünüyorum, bir parça hacim avantajı da var ancak fazla deşersek elma armut olayına dönecek
    4- Servis ağının genişliği (şehrinizde yetkili servis olup olmadığı)
    İstanbul, sorun yok (Benim için tabi)
    5- Otomatik şanzıman tercih ediyorsanız, araçtaki şanzımanın konforu ve uzun vadede masraf çıkarma olasılığı
    Valla tam otomatik Aveo şanzımanı ne kadar sorunsuz ise space star da o kadar sorunsuz ya da space star ne kadar sorun çıkarırsa aveoda da o kadar sorun çıkarır diye düşündüm. Ancak 5. seneden sonra bir sakatlık olur da Cvt kaykılır ise halim duman olur. Palio şanzımanı için 20 gün evvel fiyat sordum, sadece rektefiye için 7500 fiyat verdiler. (Speedgear)
    6- Markanın küresel güvenilirlik algısı
    Mitsubiyi bilmem, diğeri için marka mı? Marka mı kaldı, hani nerede
    Tabi ben böyle düşünmüyorum

İviiit, gönül ister git sıfır space starı al, elalemin possturuklu koltuklu ikinci el arabasını kullanma, ama bir yandan da %45 çöpe giden paraya üzül...
    En son cüzdan efendiye sorduk. Dedi ki: Bu sürede 4500 hatta 5000 daha fazla yakıt ve 2000- 3000 daha fazla mtv derdi olan aveo ile space star maliyet olarak denk kalıyor O zaman ben de ilk başta cebimden çıkacak baya bi daha daha az para, daha fazla donanım ve güvenlik, denk kayıplar için Aveo almak durumunda kaldım.

Ancak yaptığım km bu süreçte 50-60bin ve üzeri olacak olsa idi (yılda 5bin ve üzeri) o zaman gider sıfır space star alırdım.
    Halen aklım space starda

İşte böyle arkidişler... Kendinize göre ölçün biçin hesaplayın kitaplayın, çok da fazla diftmeyin amma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erol börek -- 27 Aralık 2015; 14:30:44 >

• erol börek kullanıcısına yanıt
    kardeşim buralarda zaman harcama,senin kafa fena çalışıyor vekilliğe felan aday ol geleceğin parlak

• 9-10 litre mi? Arkadaşlar, siz Space Star almayın lütfen. Çok rica ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

9-10 litre mi? Arkadaşlar, siz Space Star almayın lütfen. Çok rica ediyorum.

Bana değil zaten arkadaşa baktık. İkinci araç olacak, küçük, az yakacak bir araç bakıyordu. Küçük motor ve cvt ile az yakar diye arkadaşla deneyelim dedik, aracı ben önerdim ama 7 lt filan yakar diyordum, 9.7 lt yi görünce çok şaşırdım. Gözümle gördüm inanıp inanmamak size kalmış. Bu tarz bir aracın yakıtı az olmalı ki insanlar alsın. Çok yakacaksa hiç bir esprisi kalmıyor. Bu arada aracı İstanbulda denedik, trafiği olmayan yerler için farklı değerler tüketebilirsiniz.

• Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Sonunda vakit yaratıp bugün aracı görmeye gittim. Satıcıdan aldığım bilgiye göre ağırlıklı olarak İstanbul'da kullanılan bir araçtı. 15.000 km'yi devirmiş olmasına rağmen yakıt verisi 11+'yı gösteriyordu, gözümle görmeseydim ben de inanmazdım. Tabiki sürücünün kullanım karakteriyle ilgilidir fakat en kötü senaryoyu baz aldığımızda benim limitlerimin ötesinde kaldı. Herhangi bir araç için avantajlarından bahsedildiği kadar eksi yönlerinden de bahsedelim ki kimseyi yanlış yönlendirmiş olmayalım.

kazasız belasız sürüşler
  • xiamen kullanıcısına yanıt
    O halde yeni c1 ler yakıt konusunda daha mantıklı olacaktır.

• quote:

9-10 litre mi? Arkadaşlar, siz Space Star almayın lütfen. Çok rica ediyorum.

Şaka gibi değilmi
    Ama malesef öyle, sözde mazotu koklayan 1,3mjet ile ortalamam 9,7litre

Şöyle açıklayayım:
    Çocuğu okula, sonra tam ters yönde hanımı okula bırak, iş yerine git kontak kapat. tümü sokak arasında 2,5Km
    Öğlen hanımı al, çocuğu al eve bırak kontak kapat, tümü sokak arasında kullandığım güzergaha göre 2-2,5Km, yemekten sonra iş yerine git kontak kapat, 1km akşam eve gel kontak kapat 1km. Ortalama hız mı? O farklı bir şaka konusu 14km.

Yürümek mi? 4 yaşındaki çocuk sabahın 7'sinin ayazında 1km uzaktaki kreşe bırakılacak, oradan da hazır araba çıkmışken hanım bırakılacak.
    Öğlen araç eve geldikten sonra tekrar 1km için iş yerine götürme diyen çıkabilir (ki bu gün uygundu öyle yaptım) Ama her zaman bu lüksüm olmuyor.

Cidden merak ettim, sizce böyle bir durumda space star ne yakar??????

• quote:

Orijinalden alıntı: erol börek

Tam elektrikli arabanın verimli olacağı senaryo. Ben de bilmiyorum nasıl ama Hibrit Yarisi incelemenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesincır -- 28 Aralık 2015; 17:31:22 >
  • 2014 model 2015 trafik çıkışlı Space star sahibiyim.5.8 ile 5.2 arası şehir içi yakıt tüketimim var.Bilginize.Daha 4000 km deyim.İlk bakıma yedi ayım var.Memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karanlık ay1978 -- 3 Ocak 2016; 21:36:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karanlık ay1978

2014 model 2015 trafik çıkışlı Space star sahibiyim.5.8 ile 5.2 arası şehir içi yakıt tüketimim var.Bilginize.Daha 4000 km deyim.İlk bakıma yedi ayım var.Memnunum.
    @erol börek @txherquanne

Kontağı açtığınız anda ekranda yakıt tüketimi 50 lt/ 100 km bile görünebilir lakin bu değer 10 dakikalık kullanım sonunda normale dönecektir. 20 Şubat 2015'de aracı satın almıştım, yani 1 yıl oldu ve aracım 11000km'de. Araçtan gayet memnunum. Yakıt değerlerim aşağıdaki gibidir, hesaplamarım ise aynı benzin istasyonundan depo fulleme olarak hesaplanmıştır.

100km'de
    Şehir dışı 5,0-5,5 lt arası
    Şehir içi ise 5,5-6,0 lt arası
    En yüksek yakıt tüketimi 8lt idi, otobanda 150-160 km hız ile uzun yolda.
    En düşük yakıt tüketimi 4,2lt idi, otobanda 85-95 km hız ile uzun yolda.

Belki sizin araçlarınız 10 litreden fazla yakıyordur. İnanabilirim şayet aracınızda bir arıza var ya da daha önce yazdığım gibi ilk kalkışta ekrandaki değer ise. Aksi halde size cevabım hangi amaçla bu değerleri saptırıyorsunuz diye soru sormak olur.

Bu arada söylemeden geçemiyeceğim; şahsım için TEMSA'nın müşteri memnuniyetinden memnun değilim.

Ekleme: Buyrun bu da gerçek kullanıcıların kayıt ettiği yakıt değerleri.
    mirageforum.com
    Mirage fuel economy log - MirageForum.com
    http://mirageforum.com/forum/emgarage.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devushka -- 13 Şubat 2016; 10:55:56 >

• Yenilenmiş(makyajlanmış) ve birkaç donanım eklenerek 65 750 liradan Yeni Mitsubishi Space Star satışa sunulmuştur. Alacak olanlara hayırlı olsun.

• karanlık ay1978 K kullanıcısına yanıt
    Bahsettiginiz fiyat 2016 Model yili icin mi gecerli? Yani 1.2 CVT Intense 55.710 TL'den 65.750 TL'ye mi yukselmis? Makyaj ve donanim farklari nedir acaba? Kaynak var mi? Site henuz guncellenmemis.

Duzeltme: Sitede yeni sayfa olusturulmus. Simdi gordum.http://www.mitsubishi-motors.com.tr/yeni-space-star/ Gereginden fazla Space Star satilinca, Temsa satis rakamlarini azalmak istemis demek ki!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 8 Haziran 2016; 16:47:05 >
  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    2016 yeni intense 1,2 cvt 65.750. Çılgınca bir fiyat. Tek donanım seçeneği. Satmak gibi bir niyetleri yok sanırım.

Donanım listesi linkte mevcut.

www.mitsubishi-motors.com.tr
    400 Bad Request
    http://www.mitsubishi-motors.com.tr/yeni-space-star/#donanim
  • quote:

Bahsettiginiz fiyat 2016 Model yili icin mi gecerli? Yani 1.2 CVT Intense 55.710 TL'den 65.750 TL'ye mi yukselmis? Makyaj ve donanim farklari nedir acaba? Kaynak var mi? Site henuz guncellenmemis.

Duzeltme: Sitede yeni sayfa olusturulmus. Simdi gordum.http://www.mitsubishi-motors.com.tr/yeni-space-star/ Gereginden fazla Space Star satilinca, Temsa satis rakamlarini azalmak istemis demek ki!

Site güncel durumda, 65.750 TL fiyat şaka olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

quote:

Site güncel durumda, 65.750 TL fiyat şaka olmalı

Alıntıları Göster
    Daha 4-5 ay önce bana 50bine space star satmaya çalışan bayi bu arabaya ne fiyat çeker acep

Cidden ya???? 10-15bin TL'lik ne fark var merak ettim şinci.

• quote:

Orijinalden alıntı: erol börek

Daha 4-5 ay önce bana 50bine space star satmaya çalışan bayi bu arabaya ne fiyat çeker acep

Cidden ya???? 10-15bin TL'lik ne fark var merak ettim şinci.

Alıntıları Göster
    Donanım olarak çok çok iyi ama sonuçta aracın boyutları A sınıfında yer alıyor.
    Bu donanım ve bu fiyatta satabilmesi için B sınıfı olması lazım. Ki o zaman bile çok zor.

VW Polo 1,2 Tsi DSG Lounge 63.000 lira iken sanmıyorum ki insanlar gidip Space star alsın 65.000 tl verip

Genelde şehir içi kullanılacak bir otomobile bu derece donanım yükleyip erişilmez fiyata çıkarmak zaten mantık dışı.
    A sınıfı araçta bi-xenon fara gerek var mı? Kocaman bir soru işareti.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.