Şimdi Ara

::::MITSUBISHI TAKIMI:::::::(Takım yenileniyor...) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.143
Cevap
14
Favori
331.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: ghost1802

quote:

Orjinalden alıntı: Bir_Bilen

selam arkadaşlar.

1999 Carisma 1.8 GDI LS nin senelik vergisi kaç lira, bilir misiniz?

yıllık 610 ytl. iki taksitte ödeyeceğin için 305+305.
  • tamam 7 yaşında. 1800 cc.
  • 1-3 Yaş =2004-2005-2006
    4-6 Yaş =2001-2002-2003
    7-11Yaş=1996-1997-1998-1999
  • 1800 cc ama muhtemelen 1700 küsür olur.
    quote:

tamam 7 yaşında. 1800 cc.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARlŞ -- 16 Haziran 2006; 10:14:02 >
  • bende başlarda belirtmiştim mp3 çalmaması büyük eksiklik diye. acaba şöyle yapılabilirmi stock cd/radyoyu değiştirmeden mp3 çalan bir cd changer alsak olur mu yoksa sony veya pioneer bi mp3 çalarlı radyo almak mı karlı olur gerçi şu anda pek orjinal parçalarını değiştirme taraftarı değiliz ama olsun bilgimiz olsun. birde kitapçıklarla broşürlere bakmayacaksın neden dersen temsanın ilk ocak şubat ayı gibi çıkardığı broşürler yanlıştı araçlarda her modelde her özelik vardı. ayrıca aracın kitapçığında da bir çok şey var gibi görülüyor ilk bakışta ondan sonra kenarda köşede ülkelre göre farklılık görülebilir yazıyor.
    bu arada bende kaliperleri boyamak isterim şahsen serviste yaptırmak kaça patlar hani şööle dügün boyasınlar cila falan da atsınlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: bariscevik

1800 cc ama muhtemelen 1700 küsür olur.
    quote:

tamam 7 yaşında. 1800 cc.

Eğer 1700 küsür ise 396 da. ben 1801-2000 diye hesapladım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fordt

bende başlarda belirtmiştim mp3 çalmaması büyük eksiklik diye. acaba şöyle yapılabilirmi stock cd/radyoyu değiştirmeden mp3 çalan bir cd changer alsak olur mu yoksa sony veya pioneer bi mp3 çalarlı radyo almak mı karlı olur gerçi şu anda pek orjinal parçalarını değiştirme taraftarı değiliz ama olsun bilgimiz olsun. birde kitapçıklarla broşürlere bakmayacaksın neden dersen temsanın ilk ocak şubat ayı gibi çıkardığı broşürler yanlıştı araçlarda her modelde her özelik vardı. ayrıca aracın kitapçığında da bir çok şey var gibi görülüyor ilk bakışta ondan sonra kenarda köşede ülkelre göre farklılık görülebilir yazıyor.
    bu arada bende kaliperleri boyamak isterim şahsen serviste yaptırmak kaça patlar hani şööle dügün boyasınlar cila falan da atsınlar

cd changer ların fiyatı 860 ytl. Evet belki bir çözüm olabilir. Ama ben eksikliğini Yaşamadım hiç. Tamam Bi cd kalabalığı oluyo ama.

Kaliperleri Boyatmak arabaya farklı bir dizayn katıyo. Helede Lancer lara çok güzel Yakışır. Sanmıyorum Çok büyük Bi maliyeti olacağını. Fazla bişey tutmaz.

benim colta bende yaptırırımda arkalar kampana çok büyük dikkat çekmez.

• işte cd kalabalığı çok fazla. ah keşke şu fordlar gibi bi line in girişi taksalarmış o zaman rahaat rahat kullanırdık. devir iPod devri piyasadaki lüks araçların çoğu iPod girişi koymaya başlamışlar(geçen gün acura nın sitesine bakarkene gördüm) bayaa bi inceledim giriş çıkışlarını playerın ama bi yol yöntem bulamadım
  • evet ya bi line in girişi olacaktı ozaman ne cd kalabalığı nede başka şey paşalar gibi tak player dinle.

neyse bi dahaki sefere diyelim. Başka bi yol vardır belkide. Nebiliyim Optik okuyucu Falan değişirmiki??
  • o değilde dün kafama abuk sabuk olmayacak şeyler takıldı. şunca zamandır bi çıkış yolu arıyorum bu iş için acaba diyorum dvd ye trackleri yazsak okur mu? muhahah işte böyle abidik düşüncelere gark ettiriyor beni bi çözüm bulmak için tabeki bunun işe yaramayacağını biliyoruz ama olsun(malum dvdlerin optikleri daha güçlü cdlerinkine göre) ki burda da senin optik değiştirsek olur mu düşüncen insanı cezbediyor. hayır o kadar yaptın tak almanyadaki ingilteredeki playerı yani gözüm yok caponyadaki 6"lcdli dvd playerlı olanda mp3 çalısn yeter
  • yav evet çok tuhaf niye mp3 player koymular malyeti çokmu fazla. anasını satim sokaktaki bi mp3 player bile 30-40 ytl 25.000 ytl veriyoz arabaya ama mp3 yok. acaba bi bildiklerimi varki...

Servise Götürsek yeni bir line in çıkışı falan yaparlamı acaba.. bi konuşsak.. bak şimdi bu bendede takıntı olur şimdi. illaki bi çözüm bulacam..
  • HERKESE GÜNAYDIN
  • günaydın...
  • Kaliperleri Boyatmak arabaya farklý bir dizayn katýyo. Helede Lancer lara çok güzel Yakýþýr. Sanmýyorum Çok büyük Bi maliyeti olacaðýný. Fazla biþey tutmaz.

BU NEDEMEK ARKADAŞLAR BEN BİLMİYORUMDA BU ARADA BENDE CZ3 ALIYORUM
    YOLEYYYY
  • Bu isteğimizi Temsa'ya iletsek Türkiye kullanıcıları için opsiyonel olarak orjinal mp3 player'lı CD çalar göderseler farkını verip mevcut araç üzerindeki ile değiştirsek olmaz mı?
    müşteri memnuniyetini önemsiyorlarsa yaparlar bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mstf.tnc

Bu isteğimizi Temsa'ya iletsek Türkiye kullanıcıları için opsiyonel olarak orjinal mp3 player'lı CD çalar göderseler farkını verip mevcut araç üzerindeki ile değiştirsek olmaz mı?

bak olabilir ama biraz pahalayı patlar. bizimkini alırlarsa fazla bişey tutmazda ya almazlarsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost1802 -- 16 Haziran 2006; 12:36:37 >
  • quote:

quote:

Bu isteğimizi Temsa'ya iletsek Türkiye kullanıcıları için opsiyonel olarak orjinal mp3 player'lı CD çalar göderseler farkını verip mevcut araç üzerindeki ile değiştirsek olmaz mı?

bak olabilir ama biraz pahalayı patlar. bizimkini alırlarsa fazla bişey tutmazda ya almazlarsa.

yahu bu teypler araca özel değil mi yani içinde barındırdığı kod yüzünden başka araçta kullanılamıyor diye biliyorum yada yanlış biliyorum. eğer öyleyse geri almaları biraz saçma olur. zaten artık 0 değil kullanılmış ölü eşek parasına bile geri almazlar ki zannımca mitsubishinin orjinal mp3 çalarlı teybine para vereceğime gider sony alırım daha iyi öyle değil mi? ama sormak lazım line in tarzı bi giriş yapılabilir mi?

• evet haklısın. ama BELKİ LİNE İN girişi yapılabilir. Akşam Eve Giderken bi servise uğrayımda bi soruyum. Yada olmadı cd changer la hallederiz.
  • sıkıştırılmış mp3 biçimini açacak bir codec lazım. üretici firmaya bunun gerçekten ihtiyaç olduğunu anlatabilirsek mevcut cihazı modifiye edebilirler. Ben Mitsubishi firması ile çalıştım. Japonya'daki tesislerinde eğitime gittim. adamlar mantıklı olan hiç bir şeyi savsaklamazlar. bu bile onlar için acayip reklam olur. benim görüşlerim böyle...
    quote:

Orjinalden alıntı: fordt

quote:

quote:

yahu bu teypler araca özel değil mi yani içinde barındırdığı kod yüzünden başka araçta kullanılamıyor diye biliyorum yada yanlış biliyorum. eğer öyleyse geri almaları biraz saçma olur. zaten artık 0 değil kullanılmış ölü eşek parasına bile geri almazlar ki zannımca mitsubishinin orjinal mp3 çalarlı teybine para vereceğime gider sony alırım daha iyi öyle değil mi? ama sormak lazım line in tarzı bi giriş yapılabilir mi?

• cihaza codec yüklemek ile olacak iş ise zor olacağını sanmıyorum. aslında yapılabilir. Aslında birimiz mail yoluyla sorunumuzu dile getirsek.

@mstf.tnc ;

sen bi denesen şansını
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.