Şimdi Ara

::::MITSUBISHI TAKIMI:::::::(Takım yenileniyor...) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.143
Cevap
14
Favori
331.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: ghost1802

cihaza codec yüklemek ile olacak iş ise zor olacağını sanmıyorum. aslında yapılabilir. Aslında birimiz mail yoluyla sorunumuzu dile getirsek.

@mstf.tnc ;

sen bi denesen şansını
  • quote:

Orjinalden alıntı: mstf.tnc

ok
    quote:

cihaza codec yüklemek ile olacak iş ise zor olacağını sanmıyorum. aslında yapılabilir. Aslında birimiz mail yoluyla sorunumuzu dile getirsek.

@mstf.tnc ;

sen bi denesen şansını

arkadaşlar benimde yardım aihtiyacım var arabanın rengi konusunda tabi sizn sorunlar dah abüyük gibi ama:)siyah cz3 mü gümüşmü ben gümüşü görmedim
    birde codec yüklemek nedemek :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mıtsubıshı

quote:

ok
    quote:

@mstf.tnc ;

sen bi denesen şansını

arkadaşlar benimde yardım aihtiyacım var arabanın rengi konusunda tabi sizn sorunlar dah abüyük gibi ama:)siyah cz3 mü gümüşmü ben gümüşü görmedim

Compressor ve Decompressor'un kısaltılmış halinden oluşturulmuş bir kelimedir.Sıkıştırılmış çokluortam dosyalarını aynen şıkıştırılmış olduğu algoritmada açılımı için gereken küçük kodlar barındıran sistem dosyaları. Bir çeşit kodlamadır.

Benim araba aytaşı gümüş ve çok tatlı gözüküyo. Eğer CZ3 alacaksan ben olsam siyah Yada şarap kırmızısını tercihim ederdim.

• Arkadaşlar Herkese Merhaba...
    Dün COLT INVITE AMT Metalik Aqua Marine ile aranıza katıldım. Arabayı almadan öncede forumu ve yazdıklarınızı epey okumuştum. Arabaya bakmaya gittiğimde inanın daha hiç görmemiş olmama rağmen sanki aylardır kullanıyormuş gibiydim. Hatta satıcı ne derse biliyorum falan demeye başlamıştım. Açıkçası benim gibi araba almaya gidip alıp çıkan yoktur sanırım. Belkide uzun zamandır arayışta olmanın sonucu resmen hiç bir yerini detaylı incelemeden hatta test sürüşü falan yapmadan aldım. Daha motoru görmedim bile. Bundan sonra detaya gireriz artık. Görüşmek üzere.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikeut

Arkadaşlar Herkese Merhaba...
    Dün COLT INVITE AMT Metalik Aqua Marine ile aranıza katıldım. Arabayı almadan öncede forumu ve yazdıklarınızı epey okumuştum. Arabaya bakmaya gittiğimde inanın daha hiç görmemiş olmama rağmen sanki aylardır kullanıyormuş gibiydim. Hatta satıcı ne derse biliyorum falan demeye başlamıştım. Açıkçası benim gibi araba almaya gidip alıp çıkan yoktur sanırım. Belkide uzun zamandır arayışta olmanın sonucu resmen hiç bir yerini detaylı incelemeden hatta test sürüşü falan yapmadan aldım. Daha motoru görmedim bile. Bundan sonra detaya gireriz artık. Görüşmek üzere.

Tekrar hayırlı olsun. inanki hiç pişman olmayacaksın aldığına. Bende çok araştırmıştım alırken ve hiç birzamanda hayal kırıklığına uğramadım. şimdiye kadar burda olsun başka topiclerde olsun yazılan herşeyler abartısız ve doğru... Kazasız belasız binmen Dileğiyle.....HOŞGELDİN

• ----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi searchandrescue -- 17 Haziran 2006; 12:25:31 >
  • Arkadaşlar 1999 Carisma 1,8 GDI LS ile bende aranızdayım. Geçen hafta hiç hesapta yokken, çok uygun fiyata görünce aldım. Araba dört dörtlük, harika bir alet. Ancak sormam gereken şeyler var, malüm yabancıyım biraz.

Öncelikle İzmirde yetkili ve özel servislerini öğrenmek istiyorum. Sizin gittiğiniz ustalığına ve insanlığına hayran kaldığınız ustalar da olabilir.

Aracı aldığımda orjinal alarmı çalışmıyordu. Anahtarlıkta kumanda cihazı var ama bir işe yaramıyor. Kapıları kumandayla değil anahtarla açabiliyorum. Aracın camlarını açık bırakıp kapıları kilitlediğimde camları kapatmıyor. Acaba bütün bunlar alarm cihazina bağlı özellikler mi? Neden aldığın adama sormadın diyecek olursanız, adam birine vekalet vermiş, verdiği kişi de arabayı tam olarak tanımıyor, hep dolaylı cevaplar veriyor. Heralde, galiba vs.. diyip duruyo. Sizin bilginiz varsa, lütfen esirgemeyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bir_Bilen

Arkadaşlar 1999 Carisma 1,8 GDI LS ile bende aranızdayım. Geçen hafta hiç hesapta yokken, çok uygun fiyata görünce aldım. Araba dört dörtlük, harika bir alet. Ancak sormam gereken şeyler var, malüm yabancıyım biraz.

Öncelikle İzmirde yetkili ve özel servislerini öğrenmek istiyorum. Sizin gittiğiniz ustalığına ve insanlığına hayran kaldığınız ustalar da olabilir.

Aracı aldığımda orjinal alarmı çalışmıyordu. Anahtarlıkta kumanda cihazı var ama bir işe yaramıyor. Kapıları kumandayla değil anahtarla açabiliyorum. Aracın camlarını açık bırakıp kapıları kilitlediğimde camları kapatmıyor. Acaba bütün bunlar alarm cihazina bağlı özellikler mi? Neden aldığın adama sormadın diyecek olursanız, adam birine vekalet vermiş, verdiği kişi de arabayı tam olarak tanımıyor, hep dolaylı cevaplar veriyor. Heralde, galiba vs.. diyip duruyo. Sizin bilginiz varsa, lütfen esirgemeyin.

Hayırlı olsun. bulenttt324 arkaaşımızda da var carisma sana yardımcı olabilir. Cam kapatma olayı alarm Cihazına bağlı bir özellik.

• need for speed most wanted da siyah stock lancer evoya sadece kırmızı kaliper uygulaması yaptım. gercekten dediğiniz gibi şahane duruyo. önümüzdeki hafta ilk boş günümde gidip yaptıracagım. size resimlerini de göstermek istiyorum. yardımlarınız ve renk secimi için çok teşekkürler.
    arabamı seviyorum.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mıtsubıshı

quote:

ok
    quote:

@mstf.tnc ;

sen bi denesen şansını

Compressor ve Decompressor'un kısaltılmış halinden oluşturulmuş bir kelimedir.Sıkıştırılmış çokluortam dosyalarını aynen şıkıştırılmış olduğu algoritmada açılımı için gereken küçük kodlar barındıran sistem dosyaları. Bir çeşit kodlamadır.

Benim araba aytaşı gümüş ve çok tatlı gözüküyo. Eğer CZ3 alacaksan ben olsam siyah Yada şarap kırmızısını tercihim ederdim.

size çok teşekkür ederim bende siyah düşünüyorum ama sanırım fiyat artışından dolayı erteliycez ...bakalım

• quote:

Arkadaşlar 1999 Carisma 1,8 GDI LS ile bende aranızdayım. Geçen hafta hiç hesapta yokken, çok uygun fiyata görünce aldım. Araba dört dörtlük, harika bir alet. Ancak sormam gereken şeyler var, malüm yabancıyım biraz.

selam hayırlı uğurlu oldun öncelikle izmirde yükseliş mıtsubıshı var birtek serviste de mustafa bey varmış (arkadaşlardan öğrendim ) size yardımcı olurlarmış

• Selam Bir_Bilen, bizdede Carisma war we kumanda bizdede çalışmıo ne yazık ki, hemde işin komik yönü servise gittiiim halde kumandayı bitürlü yapamadılar Cam kapama olayı bizde mevcut deildi zati, ama sende durum nasıl bilmiorum? Umarım yardımcı olabilmişimdir, belki başka soruların warsa yardımcı olabilirim, nede olsa bizim Carisma 7 yıldır bizde, ezberledim sayılır huyunu suyunu

• Mıtsubıshı arkadaşım teşekkür ederim. Bir de yerini söylersen çok makbule geçecek :)

Bulenttt324, cam kapama olayı var mı yok mu bilmiyorum işte. Şu an için yok gibi görünüyor, ama alarm cihazı çalışır vaziyete gelince, camlar da otomatik kapanacak mı bilmiyorum. Sizin arabada olmadığına göre standart bir özellik değil anladığım kadarıyla. Başka türlü nasıl anlarım bilmiyorum. Teşekkürler.
  • Tekrar hayırlı olsun.
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARlŞ -- 17 Haziran 2006; 18:52:05 >
  • Selam arkadaşlar. 2 tane mitsu carisma gdi eskitmiş bir arkadaşımın ısrarları sonucu, çok da fazla irdelemeden gümüş renk 1.3 colt cz3 aldım. Olumlu/olumsuz yazılar gördüm İnş. pişman olmam arkadaşlar Çok km yapmıyacağım için dizel i düşünmedim. Arabayı kullanmadan aldım sadece showroom da inceledim. Belki komik gelir ama ben arabanın kapısını açıp kapatınca arabanın kalitesi hakkında fikir sahibi olurum. Colt un içine oturup kapısını kapatınca sanki bir mercedes kapısı kapatmışım hissi verdi İçindeki malzemeye dokundum ve çok hoşuma gitti. Aynı zamanda bir honda s2000 sahibiyim, ikinci araç olarak aldım. Jazz'ın görüntüsü bana biraz feminen geldiği ve aynı donanımdaki fiyatı yüksek olduğu için colt cz3 tercih ettim. 2. elde jazz gibi primli olmaz belki ama hoşuma giden aracı almak daha önemli diye düşünüyorum ben. 24.900 e (metalik renk) aldım daha önce alanlar ucuz almış baya ama kısmet artık. İnş. ağız tadıyla kullanırız artık.

• quote:

Orjinalden alıntı: emreq

Selam arkadaşlar. 2 tane mitsu carisma gdi eskitmiş bir arkadaşımın ısrarları sonucu, çok da fazla irdelemeden gümüş renk 1.3 colt cz3 aldım. Olumlu/olumsuz yazılar gördüm İnş. pişman olmam arkadaşlar Çok km yapmıyacağım için dizel i düşünmedim. Arabayı kullanmadan aldım sadece showroom da inceledim. Belki komik gelir ama ben arabanın kapısını açıp kapatınca arabanın kalitesi hakkında fikir sahibi olurum. Colt un içine oturup kapısını kapatınca sanki bir mercedes kapısı kapatmışım hissi verdi İçindeki malzemeye dokundum ve çok hoşuma gitti. Aynı zamanda bir honda s2000 sahibiyim, ikinci araç olarak aldım. Jazz'ın görüntüsü bana biraz feminen geldiği ve aynı donanımdaki fiyatı yüksek olduğu için colt cz3 tercih ettim. 2. elde jazz gibi primli olmaz belki ama hoşuma giden aracı almak daha önemli diye düşünüyorum ben. 24.900 e (metalik renk) aldım daha önce alanlar ucuz almış baya ama kısmet artık. İnş. ağız tadıyla kullanırız artık.

hayırlı olsun arkadaşım. sanmıyorumki pişman olcağını. 2,5 aydır kullanıyorum colt inanki mükemmel ötesi bişey....

• quote:

Mıtsubıshı arkadaşım teşekkür ederim. Bir de yerini söylersen çok makbule geçecek :)

Bulenttt324, cam kapama olayı var mı yok mu bilmiyorum işte. Şu an için yok gibi görünüyor, ama alarm cihazı çalışır vaziyete gelince, camlar da otomatik kapanacak mı bilmiyorum. Sizin arabada olmadığına göre standart bir özellik değil anladığım kadarıyla. Başka türlü nasıl anlarım bilmiyorum. Teşekkürler.

GÜNAYDIN HERKESE ...

YÜKSELİŞ MITSUBISHININ YERİ BORNOVADA ORKİDE YAĞLARININ YANINDA İSTERSEN TELİNİDE BULURUM ..
  • Yeni katılan biri olarak; ben de aramıza yeni katılan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. İnşallah kazasız belasız kullanırsınız.

quote:

Orjinalden alıntı: bariscevik

Tekrar hayırlı olsun.
    quote:

• Ya sabah internetten fiyatlara bakiim dedim. 1.3 invite mt colt 28.000 ytl olmuş. BEN 24.000 ytl ye aldıydım. helede kredidende 7000 ytl karım oldu. walla bizim için iyi ama bide şimdi alacaklar için kötü oldu yaa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreq

Selam arkadaşlar. 2 tane mitsu carisma gdi eskitmiş bir arkadaşımın ısrarları sonucu, çok da fazla irdelemeden gümüş renk 1.3 colt cz3 aldım. Olumlu/olumsuz yazılar gördüm İnş. pişman olmam arkadaşlar Çok km yapmıyacağım için dizel i düşünmedim. Arabayı kullanmadan aldım sadece showroom da inceledim. Belki komik gelir ama ben arabanın kapısını açıp kapatınca arabanın kalitesi hakkında fikir sahibi olurum. Colt un içine oturup kapısını kapatınca sanki bir mercedes kapısı kapatmışım hissi verdi İçindeki malzemeye dokundum ve çok hoşuma gitti. Aynı zamanda bir honda s2000 sahibiyim, ikinci araç olarak aldım. Jazz'ın görüntüsü bana biraz feminen geldiği ve aynı donanımdaki fiyatı yüksek olduğu için colt cz3 tercih ettim. 2. elde jazz gibi primli olmaz belki ama hoşuma giden aracı almak daha önemli diye düşünüyorum ben. 24.900 e (metalik renk) aldım daha önce alanlar ucuz almış baya ama kısmet artık. İnş. ağız tadıyla kullanırız artık.

yaa hayırlısı olsun bende alackatım alamadım fiyatları yükseldi sen ucuza almışsınki
    kazasız belasız ye güzel birkerede benim için turla

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.