Şimdi Ara

::::MITSUBISHI TAKIMI:::::::(Takım yenileniyor...) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.143
Cevap
14
Favori
331.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üzülme dostum inş. sende alırsın. Tur atarım senin için de, yakın olsam gezdirirdim seni ama uzaktayım kesin :)
  • Arkadaşlar benim colt çok az yakıyo..(nazar değmesin) acaba coltlarda yakıt problemi olan varmı.. iiki dizel almamışım. sanki benim araba lpg li gibi be yawwwwwwwww..
  • 100 km'de ortalama ne kadar yakıyor.
    Değerleri ver de karşılaştıralım.

quote:

Orjinalden alıntı: ghost1802

Arkadaşlar benim colt çok az yakıyo..(nazar değmesin) acaba coltlarda yakıt problemi olan varmı.. iiki dizel almamışım. sanki benim araba lpg li gibi be yawwwwwwwww..
  • Şehir içinde her seferinde 5-15 km arası yol yapıyorum. Ortalama 6,3 lt/km (18,5 kuruş) çıkıyor. Henüz uzun yol yapmadım ama herhalde 5 lt/km (15 kuruş) olur.

quote:

Orjinalden alıntı: mstf.tnc

100 km'de ortalama ne kadar yakıyor.

quote:

Arkadaşlar benim colt çok az yakıyo..(nazar değmesin) acaba coltlarda yakıt problemi olan varmı.. iiki dizel almamışım. sanki benim araba lpg li gibi be yawwwwwwwww..

• arkadaşlar colt ve jazz sınıflarında eşşiz sebebi yakıt ve performans konusunda yakınlarına bile yanaşamazlar
  • quote:

quote:

kullanışıma göre değişiyo ama şehir içi 5,4-6,2 lt 100/km arası.

uzun yolda 4,6 lt. falan yakıyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karayel_kara

arkadaşlar colt ve jazz sınıflarında eşşiz sebebi yakıt ve performans konusunda yakınlarına bile yanaşamazlar

ben hep birşeyi merak ediyorum. jazz ile colt kullanan birinin yorumlarını. test verileri veyada fabrika verileri ile karşılaştırılmadan.

aslında çok samimi olduğum birinde jazz olsa biray değişelim diyecem ama oda yok..
  • Ben geçen hafta aldım. 400 km'de 80 milyonluk benzin yaktım.
    hemen hemen hep şehir içi kullandım. Değerler çok yakın.
    Hepimiz için; Allah nazardan saklasın.

quote:

Orjinalden alıntı: bariscevik

Şehir içinde her seferinde 5-15 km arası yol yapıyorum. Ortalama 6,3 lt/km (18,5 kuruş) çıkıyor. Henüz uzun yol yapmadım ama herhalde 5 lt/km (15 kuruş) olur.

quote:

quote:

• Selam Arkadaşlar.... Adım Ulaş, tesatüfen Google gezinirken buldum sizleri, forumda hoşuma gitti ve aranızdayım işteeeee

Ben 2006 Model 1,5 AMT Instyle kullanıcısıyım. Bazı sorunlar dışında ( ki onlarada alıştık artık :) ) arabamdan çok memnunum. Gerek performans gerekse de donanım olsun; bi üst segmentteki araçlardan aşağı kalır bir yanı yok.

Ben aracıma bir kaç ek uygulama yaptırdım. Ziebartta ses yalıtıımı ve boya koruma uygulamalarını yaptırdım. Aracımdaki yol sesi azaldı. En son olarakta nitrojen enjekte ettirdim lastiklerime.Arabanın içine gelen daha da azaldı.

Bunlara ek olarakta aracımın %55 oranında camlarını koyulaştırdım ve şu sıcak günlerde acayip işe yarıyor.Sırf görüntü değil, klima bile daha hızlı soğutmaya başladı...

Yakın zamanda da farları xenona dönüştürmeyi düşünüyorum...

Saygılar...

• ufaltılmış önizleme nasil yapiliyo bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut119 -- 19 Haziran 2006; 18:07:56 >
  • BENDE IYI IMZALAR VAR.istermisiniz?SAAYFANIZA DAHA YENI GIRDIM ALMANYADAN .PAJERO SPORT KULLANIYORUM.SELAMLAR
  • Alarmı yaptırdım en sonunda. Ancak camların otomatik kapanması alarmla ilgili değilmiş. Ayrı bir cihaz gerektiriyormuş.:( Neyse böyle de iyi oldu.

Arkadaşlar araçta immobiliser olup olmadığı nasıl anlaşılır?
  • arkadaşim sadece aklında bulunsun diye söylüyorum.
    daha sonradan takılan ve alarme monte ettirilen camları kapatma cihazi kolaylikla ariza yapabilen ve cam elektroniği sistemini de bozabilen bir cihazdır. biliyosun bazi camlar sıkışma önleyicilidir. bu cihaz cami kapatmak için komutu aliyor ve camın tam kapandiği noktada hala komutu tekrarliyor ve cam da kendini sıkıştı zannediyo ve aşşagi iniyo. cihaz da komutu tekrar alıyo ve cam devamlı bir yukari bir aşşagi harekete geciyo taa ki akü zayıflayana kadar. üstelik bizzat arkadaşimin arabasinda test ettim. onda da bu cihaz var. kapali olan cama yumrukla tatli sert bir darbe yapinca cam sıkıştığını anlayip acılmaya basliyo. derhal o modülü söktük ve şuanda daha emniyetli. bence en iyisi o cihazi takmamak. gözüm devamlı arkada kalicagina camlari kapatirim elimle. üstelik acaba kapandimi diye de hiç düşünmem.
    bu arada güvenlik sistemleri uzmanları daha iyi bilir ama eğer camlar acıkken alarm tuşuna bastiginda sana camlari acik unuttugunu ve gelip kapatman gerektigini ikaz eden bir sistem bence daha emniyetli.
    her sey bir tarafa arabadan indikten sonra tek tuşla 4 camı kapatip alarm kurmaninda karizması başka tabi ki.
    karar senin. sistem uzmanlarina danış lütfen.
    not: takacagin cihaz kasko ile ilgili sorun yaşatmasin dikkatli ol.
    emniyetli sürüşler.
    arabami seviyorum...
    quote:

Orjinalden alıntı: Bir_Bilen

Alarmı yaptırdım en sonunda. Ancak camların otomatik kapanması alarmla ilgili değilmiş. Ayrı bir cihaz gerektiriyormuş.:( Neyse böyle de iyi oldu.

• quote:

Orjinalden alıntı: aykut119

arkadaşim sadece aklında bulunsun diye söylüyorum.
    daha sonradan takılan ve alarme monte ettirilen camları kapatma cihazi kolaylikla ariza yapabilen ve cam elektroniği sistemini de bozabilen bir cihazdır. biliyosun bazi camlar sıkışma önleyicilidir. bu cihaz cami kapatmak için komutu aliyor ve camın tam kapandiği noktada hala komutu tekrarliyor ve cam da kendini sıkıştı zannediyo ve aşşagi iniyo. cihaz da komutu tekrar alıyo ve cam devamlı bir yukari bir aşşagi harekete geciyo taa ki akü zayıflayana kadar. üstelik bizzat arkadaşimin arabasinda test ettim. onda da bu cihaz var. kapali olan cama yumrukla tatli sert bir darbe yapinca cam sıkıştığını anlayip acılmaya basliyo. derhal o modülü söktük ve şuanda daha emniyetli. bence en iyisi o cihazi takmamak. gözüm devamlı arkada kalicagina camlari kapatirim elimle. üstelik acaba kapandimi diye de hiç düşünmem.
    bu arada güvenlik sistemleri uzmanları daha iyi bilir ama eğer camlar acıkken alarm tuşuna bastiginda sana camlari acik unuttugunu ve gelip kapatman gerektigini ikaz eden bir sistem bence daha emniyetli.
    her sey bir tarafa arabadan indikten sonra tek tuşla 4 camı kapatip alarm kurmaninda karizması başka tabi ki.
    karar senin. sistem uzmanlarina danış lütfen.
    not: takacagin cihaz kasko ile ilgili sorun yaşatmasin dikkatli ol.
    emniyetli sürüşler.
    arabami seviyorum...
    quote:

Orjinalden alıntı: Bir_Bilen

Alarmı yaptırdım en sonunda. Ancak camların otomatik kapanması alarmla ilgili değilmiş. Ayrı bir cihaz gerektiriyormuş.:( Neyse böyle de iyi oldu.

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Öyle bir cihaz takmaya niyetli değilim. Cihaz ne kadar mükemmel olsa da tüm camlar kapandı mı acaba diye bakmadan edemem zaten. E öyle olunca da taktırmanın bir anlamı yok. Kapatırım hepsini öyle inerim olur biter. Bi şey de eksik kalsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir_Bilen -- 19 Haziran 2006; 20:56:38 >

• immobilizer olup olmadigini teknik olarak nasıl anlarız pek bilgim yok ama eger aracın kontak anahtarinin basi büyük ve siskin ise bi ihtimal immobilizer kod algilayicisi olabilir. ve yine bir ihtimal eger araci marsa basmadan önce kontagi açtiğinizda "CHECK ENGINE" veya bu ibareye benzer semboller varsa (genelde motor bloğu gibi gözükür ve 3 - 4 sn yanar ve sönünce marşa basmamiz gerekir) büyük ihtimalle o aracta immobilizer vardır. BUYUK İHTİMALLE

ama bu ikisi de yoksa o aracta KESİNLİKLE immobilizer yoktur. (kartla calişan, tuşla marş alan ve akilli tanima sistemi olan araclar hariç)

cok amatör ve bayağı bir acıklama oldu. bunlari zaten herkes biliyodur ama kimse teknik ve tam acıklama yapmadıgı için ben yazdım...
    saygılar...
  • Arkadaşlar günaydın.
    Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.

Daha önce konuştuğumuz mp3 çalar olayını ben temsaya ilettim.
    Cevabı geldi:

Sn. Mustafa Bey,

Öncelikle ürünümüze ve markamıza olan ilginizden dolayı size teşekkürlerimizi bildiririz. Yapmış olduğunuz talep sistemimize girmiş ve dikkate alınmıştır.

Saygılarımla,

Rana Yeğenağa
    Temsa A.Ş. Otomotiv Pazarlama
    Reklam ve Halkla İlişkiler Uzmanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ulas-D

Selam Arkadaşlar.... Adım Ulaş, tesatüfen Google gezinirken buldum sizleri, forumda hoşuma gitti ve aranızdayım işteeeee

Ben 2006 Model 1,5 AMT Instyle kullanıcısıyım. Bazı sorunlar dışında ( ki onlarada alıştık artık :) ) arabamdan çok memnunum. Gerek performans gerekse de donanım olsun; bi üst segmentteki araçlardan aşağı kalır bir yanı yok.

Ben aracıma bir kaç ek uygulama yaptırdım. Ziebartta ses yalıtıımı ve boya koruma uygulamalarını yaptırdım. Aracımdaki yol sesi azaldı. En son olarakta nitrojen enjekte ettirdim lastiklerime.Arabanın içine gelen daha da azaldı.

Bunlara ek olarakta aracımın %55 oranında camlarını koyulaştırdım ve şu sıcak günlerde acayip işe yarıyor.Sırf görüntü değil, klima bile daha hızlı soğutmaya başladı...

Yakın zamanda da farları xenona dönüştürmeyi düşünüyorum...

Saygılar...

Hoşgeldin. Ya bu ziebart olayını bende yaptırcaktım fakat ne kadar faydalı olduğunu bilmiyodum(özellikle coltlara). İyi olmuş ya senin yaptırdığın. Bende yaptırıyım ozman. Nekadara yaptırdın ziebartı?

• quote:

Orjinalden alıntı: aykut119

ufaltılmış önizleme nasil yapiliyo bilmiyorum

[simage](buraya linki kopyala)[/simage]
  • quote:

Arkadaşlar günaydın.
    Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.

Daha önce konuştuğumuz mp3 çalar olayını ben temsaya ilettim.
    Cevabı geldi:

Sn. Mustafa Bey,

Öncelikle ürünümüze ve markamıza olan ilginizden dolayı size teşekkürlerimizi bildiririz. Yapmış olduğunuz talep sistemimize girmiş ve dikkate alınmıştır.

Saygılarımla,

Rana Yeğenağa
    Temsa A.Ş. Otomotiv Pazarlama
    Reklam ve Halkla İlişkiler Uzmanı

Teşekkürler ilgilendiğin için..iide peki bundan sonra neolacak bekleyecekmiyiz yoksa tekrardan dönermiyiz. Aslında bi kaçımız daha mail atsa ii olmazmı...??
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.