Bir_Bilen, yaa bizim araçta alarm olmadııı için bilemiorum, üzgünüm. Bende sana bişi sorucam, sen cam düğmeleriyle ilgili bi sorun war dedin, nasıl hallettin onu, ben bizimkilerdeki sorunu bitürlü halledemedim de
Arkadaşlar nasıl resim eklicez buraya?
Aracımın fotosunu koymaya çalıştım ama beceremedim de:(
Cam düğmelerini tamamen sök, sonra bütün vidalarını aç. İçinde basit bir devre göreceksin. O devrenin lehimlerini tazele, sonra soket ayaklarını inceden zımparala, temizle. En son da kömürleri alkolle sildin mi canavar gibi olur
quote:
Orjinalden alıntı: Bulenttt324
Bir_Bilen, yaa bizim araçta alarm olmadııı için bilemiorum, üzgünüm. Bende sana bişi sorucam, sen cam düğmeleriyle ilgili bi sorun war dedin, nasıl hallettin onu, ben bizimkilerdeki sorunu bitürlü halledemedim de
ARKADAŞLAR AVRUPADA COLTUN MP3 PLAYER İLE SATILAN BİR VERSİYONU VAR HATTA CRUİSE KONTROLLÜ SATILANI BİLE AYRI BİR VERSİYON OLARAK SATILIYOR 5 KAPILIDA ÖRNEĞİN LİNK VEREYİM MOTION VERSİYON ADI
Saol Bir_Bilen, pekiii çok abartı olucak ama bişi daha sorucam. Sen şimdi kapıdaki konsolmudur nedir onu tamamen mi söktün???
Hayır. Düğmelerin dibine düz tornavida ile gir, hafif hafif kaldır. Tırnakları göreceksin zaten. Onlardan kurtararak çıkart. Bu kadar kolay.
quote:
Orjinalden alıntı: Bulenttt324
Saol Bir_Bilen, pekiii çok abartı olucak ama bişi daha sorucam. Sen şimdi kapıdaki konsolmudur nedir onu tamamen mi söktün???
quote:
Orjinalden alıntı: Ulas-D
Arkadaşlar nasıl resim eklicez buraya?
Aracımın fotosunu koymaya çalıştım ama beceremedim de:(
upload ettiğin resmin linkini.
[simage](***buraya yapıştırıyosun****)[/simage]
quote:
Orjinalden alıntı: karayel_kara
ARKADAŞLAR AVRUPADA COLTUN MP3 PLAYER İLE SATILAN BİR VERSİYONU VAR HATTA CRUİSE KONTROLLÜ SATILANI BİLE AYRI BİR VERSİYON OLARAK SATILIYOR 5 KAPILIDA ÖRNEĞİN LİNK VEREYİM MOTION VERSİYON ADI
YA BENİMKİ NİYE 175 LİK LASTİKLER. ONU ANLAMADIM YA. ACABA YOL DURUMUNA GÖRE SİPARİŞ VERMESİNLER.
hocam avrupada var o linkte bakabilirsin getirsinler abi mailinin avrupada var olduğunu ifade edip link vererek yazarsan daha ii olur zannımca
lastik sorununa cevap hocam dizellerde gürültü oranını minimumda tutmak ve türkiye yollarının %80 inin pütürü yol olduğunu düşünerek daha konforlu e daha ucuz boyutlar kullanılmış
bende 195/50/15 var invite ve tanesi 120-200 arası değişiyor senin lastiklerin 60-90 arası ve senin aracın daha konforludur yanak mesafesi malum ki bizler 2005 biraz yol sesinden muzdaribiz ama lastiklerin yanaklarından ve lastiklerin sert oluşundan o yüzden nokian lastikler alacağım ve sessiz sürüş yapacağım saygılar
Bir_Bilen arkadaşım saol, bende hallediiim şunları artık zamanı gelmişti
Günaydın arkadaşlar.
Arabalarınızda en son ibreyi Kaç Gördünüz. Walla bizim buraların yolları müsait değil en son ben bi 180 km/s denedim.
Ben CZ3 ün ebatlarını değil de lastiğin marka ve modelini merak etmiştim. Bilen var mı?
kardeş benim cz3 goodyear ntc5 geldi...sakın lastiğe bişi yapma:)) arabayı aldıktan 600kjm sonra abim lastiği yardı tr de hiç bir stoğu yoktu..mecburen ön 2 lastiği goodyear ekselans yaptım...
quote:
Orjinalden alıntı: ghost1802
Günaydın arkadaşlar.
Arabalarınızda en son ibreyi Kaç Gördünüz. Walla bizim buraların yolları müsait değil en son ben bi 180 km/s denedim.
@ghost1802 serdarozer listede yok.
MP3 PLAYER CD ÇALAR İSTEYEN ARKADAŞLAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Biraz önce servis ile konuştum ve temsa da coltlar ve lancerlar için mp3 playerlı cd çalar temsada varmış. Coltun cd çaları 800 Ytl civarı bişey olduğunu söyledi..Walla bana biraz fazla gibi geldi.. Ama sonuçta cd kalabalığından iiidir diye düşünüyorum....