Şimdi Ara

::::MITSUBISHI TAKIMI:::::::(Takım yenileniyor...) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.143
Cevap
14
Favori
331.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 100km/s hızla giderken ABS'yi denemek amacıyla frene sonuna kadar bastım; tekerler kısa bir süre kaydı fakat ABS'yi hissedemedim. Neden anlayamadım?
  • yüksek süratlerde abs yi düşük süratlerdeki gibi net hissedemessin, çalışmıştır o sen merak etme :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: karayel_kara

lastik sorununa cevap
    hocam dizellerde gürültü oranını minimumda tutmak ve türkiye yollarının %80 inin pütürü yol olduğunu düşünerek daha konforlu
    e daha ucuz boyutlar kullanılmış

bende 195/50/15 var invite ve tanesi 120-200 arası değişiyor senin lastiklerin 60-90 arası ve senin aracın daha konforludur yanak mesafesi malum
    ki bizler 2005 biraz yol sesinden muzdaribiz ama lastiklerin yanaklarından ve lastiklerin sert oluşundan
    o yüzden nokian lastikler alacağım ve sessiz sürüş yapacağım
    saygılar

2005 olması ne farkediyor, 2006 da aynı araç değil mi?

• ARAÇ AYNI AMA FABRİKADA 2006 MODELLER İÇİN BİR İŞLEM UYGULANMIŞ BİRAZ DAHA YOL SESİ AZ
    O SEBEPLE SÖYLEDİM BEN BİZZAT BİNDİM TEST ETTİM BİRAZ FARK VAR ÇÜNKÜ ŞİKAYETLER DİREK HOLLANDAYA AKTARILDIĞI İÇİN HEME ÇÖZÜM BULUNUYOR
  • quote:

Orjinalden alıntı: karayel_kara

ARKADAŞLAR AVRUPADA COLTUN MP3 PLAYER İLE SATILAN BİR VERSİYONU VAR HATTA CRUİSE KONTROLLÜ SATILANI BİLE AYRI BİR VERSİYON OLARAK SATILIYOR 5 KAPILIDA
    ÖRNEĞİN LİNK VEREYİM
    MOTION VERSİYON ADI

http://www.mitsubishi-motors.de/models/colt/special1

HOLLANDADA D AZUR OLARAK KARŞIMIZA ÇIKIYOR
    http://www.mitsubishi-motors.nl/modellen/specials/coltdazur
    BUNLARDA MP3 VAR BUNU İSTEMEK LAZIM ARKADAŞLAR
    SAYGILAR

okonuda benimde bilgim var nerden benim arkadaşlar cruise controlü getirtmeyi düşünüyorlar...hem fiyatıda çok uygunmuş 90 dolar yada euromuş

• Bu mp3 meselesını halletmelıyız...Istanbulda oturan arkadaslar ortak bır yerden sıparıs verdırsek daha ındırım yaptıra bılırmıyız acep...Bırde sorum olacak sızlere sun roof yaptırmak ıstıyorum ..teklı degıl cıft olarak ..ortalama fıyat soyleye bılecek varmı..
    tesekkurler...
  • Arkadaşlar bu mp3 çalarlı cd çalar olayında beraber hareket edelim.
    Taman 800 ytl ama komple, bizim isteğimiz cd çaların alınıp yerine mp3'lü olanın takılması, herhalde bir şeyler farkeder, çünkü araçları alırkaen bize böyle bir opsiyon sunulmadı. Bunu isteyan kaç kişiyiz liste yapalım. bir tek kişi haraket etsin. Mesela ghost1802 cd çalarla değiştirilmesi durmunda toplu alım fiyatını öğrenebilir. servis Temsa ile diyaloğa geçerse muhtemelen fiyat çok düşer. Ben uygun fiyat olduğu sürece beraber hareket ettiğimiz herşeyde varım.
    Bu çok basit bir şey olsa gerek temsa için.
    Mustafa TUNÇ İstanbul Eğer gerekirse cep telfonları ile irtibat içinde oluruz.

quote:

Orjinalden alıntı: ghost1802

MP3 PLAYER CD ÇALAR İSTEYEN ARKADAŞLAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Biraz önce servis ile konuştum ve temsa da coltlar ve lancerlar için mp3 playerlı cd çalar temsada varmış.
    Coltun cd çaları 800 Ytl civarı bişey olduğunu söyledi..Walla bana biraz fazla gibi geldi.. Ama sonuçta cd kalabalığından iiidir diye düşünüyorum....

• quote:

Orjinalden alıntı: mstf.tnc

Arkadaşlar bu mp3 çalarlı cd çalar olayında beraber hareket edelim.
    Taman 800 ytl ama komple, bizim isteğimiz cd çaların alınıp yerine mp3'lü olanın takılması, herhalde bir şeyler farkeder, çünkü araçları alırkaen bize böyle bir opsiyon sunulmadı. Bunu isteyan kaç kişiyiz liste yapalım. bir tek kişi haraket etsin. Mesela ghost1802 cd çalarla değiştirilmesi durmunda toplu alım fiyatını öğrenebilir. servis Temsa ile diyaloğa geçerse muhtemelen fiyat çok düşer. Ben uygun fiyat olduğu sürece beraber hareket ettiğimiz herşeyde varım.

quote:

Biraz önce servis ile konuştum ve temsa da coltlar ve lancerlar için mp3 playerlı cd çalar temsada varmış.
    Coltun cd çaları 800 Ytl civarı bişey olduğunu söyledi..Walla bana biraz fazla gibi geldi.. Ama sonuçta cd kalabalığından iiidir diye düşünüyorum....

evet mesala ben istiyorum. bildiğim kadarı ile sende istiyosun. ben şöyle bişey düşündüm.

ilk önce servis bana dediki 800 ytl vermektense SONY veya PİONEER taktırsanda olur dedi 400 ytl ye. ben pek buna yanaşmadım.

Ben yarın Sabah gelirken bu konuyu detaylı bi şekilde konuşacağım servisle. Bize en uygununu ve olurunu.

Birde bizim cd çalarlar ne olacak. Birde bizimkini alıp fiyatta indirim yaparlarmı.

Neyse ben yarın detaylı bi şekilde konuşurum.

• Konuşursan haberimiz olsun mutlaka çünkü ben aracımı teslim almadım ruhsat falan çıkmadı ay başını bekliyoruz bi daha mtv yatırmayalım diye Yani benim cz3 ün cd player ını mp3 çalan ile makul bir farkla değiştirebilirsem çok iyi olur, sonuçta daha kullanılmadı sıfır cd player.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mstf.tnc

Arkadaşlar bu mp3 çalarlı cd çalar olayında beraber hareket edelim.

quote:

evet mesala ben istiyorum. bildiğim kadarı ile sende istiyosun. ben şöyle bişey düşündüm.

ilk önce servis bana dediki 800 ytl vermektense SONY veya PİONEER taktırsanda olur dedi 400 ytl ye. ben pek buna yanaşmadım.

Ben yarın Sabah gelirken bu konuyu detaylı bi şekilde konuşacağım servisle. Bize en uygununu ve olurunu.

Birde bizim cd çalarlar ne olacak. Birde bizimkini alıp fiyatta indirim yaparlarmı.

Neyse ben yarın detaylı bi şekilde konuşurum.

• @emreq

Bence git hemen bi bayii ile bi konuş. Eğer araç daha temsadan gelmediyse orada değiştirilmesi mümkün olabilir. Bence bi ilgilen sen. Yinede yarın bende sorarım...
  • Araç burda, faturası kesildi ruhsatı çıkmadı sadece. Ama değiştirme imkanı varsa burda da yapabilirler heralde, yanlış mı düşünüyorum?

quote:

@emreq

Bence git hemen bi bayii ile bi konuş. Eğer araç daha temsadan gelmediyse orada değiştirilmesi mümkün olabilir. Bence bi ilgilen sen. Yinede yarın bende sorarım...
  • boya işi için boş vakit arıyorum. malum yaz tatili başladı. uçaklar arabalardan daha cok bakım gerektiriyo.
    bi zamanını bulursam hemen gidip yaptıracam. cilalı kırmızı renge boyaticam (Kaliperleri)
    iyi geceler...
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: aykut119

resimleri ekledigin için cok sagol ghost1802...
    nasil yapilacagini da yazmişsin. buınun için de sagol.
    artik aracta yaptigim değişiklikleri ve sormak istediklerimi daha küçük resimlerle ifade edebilecem.
    ilgi ve alakan için teşekkürler.
    arabamı seviyorum...

rica erderim. Boyama işini neyaptın.
  • lancer ile hız ibresi sona dayadım (220km/h)
    devir ibresi de 6100 civarıydı.
    yol cok hafif yokuş aşşagıydı süratim 220 oldugunda yol düzdü ve bu şekilde 30 - 40 saniye kadar gittim. ve yavaşladım (frenlerim de mükemmel işliyor)
    allah mitsubishi abi den razı olsun. cok güzel bi araba yapmış...
    quote:

Günaydın arkadaşlar.

Arabalarınızda en son ibreyi Kaç Gördünüz. Walla bizim buraların yolları müsait değil en son ben bi 180 km/s denedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreq

Araç burda, faturası kesildi ruhsatı çıkmadı sadece. Ama değiştirme imkanı varsa burda da yapabilirler heralde, yanlış mı düşünüyorum?

quote:

@emreq

Bence hemn bi git konuş.

Arkadaşlar sizdede böyle Araba hakkında ii şeyler duyunca insanın arabasına olan güveni kat kat artıyo. Mesala şimdi benim vazgeçilmezim oldu. Mitsubishi

• Arkadaşlar 2 gün önce temsa ya alarmla ilgili bir mail gönderdim henüz cevap gelmedi. Web sitesinde hiç bir mail adresi yazmamışlar. Ben info@temsa.com.tr ye gönderdim maili. Gönderdiğim adres doğru mu, değilse iletişim sağlayabileceğim mail adresi nedir acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bir_Bilen

Arkadaşlar 2 gün önce temsa ya alarmla ilgili bir mail gönderdim henüz cevap gelmedi. Web sitesinde hiç bir mail adresi yazmamışlar. Ben info@temsa.com.tr ye gönderdim maili. Gönderdiğim adres doğru mu, değilse iletişim sağlayabileceğim mail adresi nedir acaba?

arkadaşım bu linkten iletişim kurabilirsin.:
    http://www.temsa.com.tr/kurumsal/iletisim_formu.aspx?LNG=TR

::::MITSUBISHI TAKIMI:::::::(Takım yenileniyor...)

• quote:

Orjinalden alıntı: Bir_Bilen

Arkadaşlar 2 gün önce temsa ya alarmla ilgili bir mail gönderdim henüz cevap gelmedi. Web sitesinde hiç bir mail adresi yazmamışlar. Ben info@temsa.com.tr ye gönderdim maili. Gönderdiğim adres doğru mu, değilse iletişim sağlayabileceğim mail adresi nedir acaba?

nescafe07 arkadaşımızın dediği yerden iletişim kur. Mail doğruda cevap gelmiyo ordan..
  • ghost@ ben neden bu ilk sayfadaki listede yokum ?
  • peki nescafe07 senide ekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost1802 -- 23 Haziran 2006; 8:37:43 >
  • Yaa arkadaşlar, hepimiz yani Mitsubishi klubüne üye olan hepimiz imzamızda Mitsubishi amblemini koysak. Bazılarınız koymuş nasıl koyucam ben mesela? Yardımcı olursnız sewinirim. Hepimize bol Mitsubishi'li günler
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.