Şimdi Ara

::::MITSUBISHI TAKIMI:::::::(Takım yenileniyor...) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.143
Cevap
14
Favori
331.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    [image]http://img50.imageshack.us/img50/7716/colt3ja.gif[/image] 
    Resmim 600*800

quote:

Orjinalden alıntı: emre000

araban güzel güle güle bin. bu resimleri nasıl koyuyorsunuz bende deniyorum kabul etmiyor resimmi büyük geliyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARlŞ -- 23 Haziran 2006; 17:41:51 >
  • mstf arkadaşım bende Haziranın 15inde teslim aldım. 1,3 Invite. YAzdıklarını aynen bende söyleyebilirm. ön panel aydınlatma düğmesi dönmüyor. sadece km için basılabiliyor. koltuklar çıkıyor, kapak çekmece yok, UV işini bende anlamadım

quote:

Orjinalden alıntı: mstf.tnc

@ghost1802

-Koltuklar 2+1 ileri geri kayıyor. yerinden çıkıyor.
    -çelik jant var.
    -Cd çaların altında kapak yok.
    -ön koltuğun altında çekmece yok (sanırım)
    -Cmaların UV filtreli olup olmadışının nasıl anlaşılacağını bilmiyorum. Ama güneşte hafif esmerleşiyorlar.

Aydınlattığın için teşekkür ederim...
    quote:

Orjinalden alıntı: ghost1802

@mstf.tnc

bende servisteyken satış müdürü bana temsadan gelen bir mail gösterdi.
    Mayıs ayında üretilen araçlarda;

-arka koltukların 3 birden(bizimkiler2+1) ileri geri kaydırılıyo fakat yerinden çıkartılamıyacağınıu.
    -camların uv filtreli olmayacağını
    -ön koltuğun altındaki çekmecenin olmaycağı
    -çelik jantın standart olmayacağı
    -gösterge aydınlatmasının tonun ayarlanmayacağı
    -cd çaların altındaki kapağın olmayacağı,,,,,,,

gibi biraz daha vardı ama hatırlayamıyorum şuan.

Bunların Hepsi invite dahil bütün modellerde ne standart nede opsiyonel tamamen kaldırılacağı yazıyodu.
    O yüzden sordum sana. Devir saatinin yanındaki kolu sağ sol yapıyoruz. Belki seninki takılmış bişeyler olmuştur. Bi baktırsan sen onu

• Arkadaşlar, arabalarınız kaç bin KM'de??? Bizim Carisma, 97880 KM idi en son baktığımda
  • benimki 4571 km.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikeut

mstf arkadaşım bende Haziranın 15inde teslim aldım. 1,3 Invite. YAzdıklarını aynen bende söyleyebilirm. ön panel aydınlatma düğmesi dönmüyor. sadece km için basılabiliyor. koltuklar çıkıyor, kapak çekmece yok, UV işini bende anlamadım

quote:

Orjinalden alıntı: mstf.tnc

@ghost1802

-Koltuklar 2+1 ileri geri kayıyor. yerinden çıkıyor.
    -çelik jant var.
    -Cd çaların altında kapak yok.
    -ön koltuğun altında çekmece yok (sanırım)
    -Cmaların UV filtreli olup olmadışının nasıl anlaşılacağını bilmiyorum. Ama güneşte hafif esmerleşiyorlar.

Aydınlattığın için teşekkür ederim...
    quote:

@mstf.tnc

bende servisteyken satış müdürü bana temsadan gelen bir mail gösterdi.
    Mayıs ayında üretilen araçlarda;

-arka koltukların 3 birden(bizimkiler2+1) ileri geri kaydırılıyo fakat yerinden çıkartılamıyacağınıu.
    -camların uv filtreli olmayacağını
    -ön koltuğun altındaki çekmecenin olmaycağı
    -çelik jantın standart olmayacağı
    -gösterge aydınlatmasının tonun ayarlanmayacağı
    -cd çaların altındaki kapağın olmayacağı,,,,,,,

gibi biraz daha vardı ama hatırlayamıyorum şuan.

Bunların Hepsi invite dahil bütün modellerde ne standart nede opsiyonel tamamen kaldırılacağı yazıyodu.
    O yüzden sordum sana. Devir saatinin yanındaki kolu sağ sol yapıyoruz. Belki seninki takılmış bişeyler olmuştur. Bi baktırsan sen onu

Arkadaşlar benimkinde çekmece var yolcu koltuğunun altında, cd çaların altındaki bölmede bir kapak ile kapalı(ben cd leri koyuyurum oraya), birde akşam aydınlatmayı açınca km sıfırlama sayacını sağ ve sol tarafa çevirerek gösterge ve kabin içi bütün aydınlatmaların tonunu ayarlayabiliyorum.

benimki böyle acaba sizler hariç diğer arkadaşlarınki nasıl.

• bulenttt324 imzan şekil olmuşşş.
  • Saol Beğenirseniz alın yaniiii
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bulenttt324

Saol Beğenirseniz alın yaniiii

Dh yide eklede ben yapiimmm..
  • kardes denizlide o işi yaptırman mümkün deil..denizli ne anlar mitsubisihde ben denizlide okudum daha gecen hafta bitirdim üni yi kaçtım ordan..kusura bakma ama denizlilir araçtan anlmıyolar.ben denizlide topu topu 2 tande colt gördüm onlarda 5kapıydı.denizlide bu işi ucuza yaptırman imkansız.fivber için kalıp lazım ve satan kişi sürümden kazanmalıki fiyatı aşşağıya ceksin yani denizlide imkansız.ist dada dediğim gibi bi yerde buldum o da zaten dısrıda yaptırıyor orjinal değil ancak birbir kopyası...

quote:

Orjinalden alıntı: emreq

Selam
    Mar servis yaptırmışsa sonuçta başka bir yere yaptırmıştır ve mutlaka daha ucuzdur. Sanayide fibercileri araştırırsan mutlaka bulursun. Ben de spoyler istiyorum cz3 üme hatta czt nin marşipiyellerini de istiyorum, düşünüyorsan ikimiz birden araştıralım daha ucuza getiririz. Gerçi ben denizlideyim ama organize ederiz bir şekilde problem değil.

quote:

Orjinalden alıntı: serdarozer

merhaba arkdslar..cz3 me czt spolieri ve müzik sistemi döşemek istiyprum.czt spolierinin bire bir kopyasını hatta marşpiyelini mar servisi yaptırmış ancak sadece spoliere 250 ytl istiyor.acaba bunu daha ucuz yaptırabilceğim bir yer bilen varmı.sonra müzeik sistemi içinde cd çalar olduğu gibi kalacak ama anfi+whoofer ve arkda-ön kabinleri değiştirmeyi düşünüyorum ama servislerin hepsi farklı bi cvp veriyor.güvendiğim bir servsin dediğine göre colt ların kablo sistemi kambaz denen bir sistem var.yani tek koblo üzerinden birkaç veri gidebiliyor.buna müdahale edildiğinde beyin arıza verebiliyormuş.ama ben mevcuz sisteme ellemeden sadece güç alıcam size göre bu etkilermi...

bu arada birisi alarm sormuş.sakın herhangibi yerde taktırmayın beyin bozana denk geldim.izmir yükseliş servisi 3 dk da takıyor.arayın bilgi alın...

• orjinal spolierinde fiyatını biliyorum ama yan sanayi fiyatı yüksek bence...cd çalara gelince anfi için güç lazım bu direk bir güç kaynağından alınır benim takıldıdığım konu ses cıkısını alırken sorun yasanırmı...

quote:

quote:

merhaba arkdslar..cz3 me czt spolieri ve müzik sistemi döşemek istiyprum.czt spolierinin bire bir kopyasını hatta marşpiyelini mar servisi yaptırmış ancak sadece spoliere 250 ytl istiyor.acaba bunu daha ucuz yaptırabilceğim bir yer bilen varmı.sonra müzeik sistemi içinde cd çalar olduğu gibi kalacak ama anfi+whoofer ve arkda-ön kabinleri değiştirmeyi düşünüyorum ama servislerin hepsi farklı bi cvp veriyor.güvendiğim bir servsin dediğine göre colt ların kablo sistemi kambaz denen bir sistem var.yani tek koblo üzerinden birkaç veri gidebiliyor.buna müdahale edildiğinde beyin arıza verebiliyormuş.ama ben mevcuz sisteme ellemeden sadece güç alıcam size göre bu etkilermi...

bu arada birisi alarm sormuş.sakın herhangibi yerde taktırmayın beyin bozana denk geldim.izmir yükseliş servisi 3 dk da takıyor.arayın bilgi alın...

zaten spoyler in orjinali 450 ytl.

coltlar Line in çıkışı olmadığı için güç alabileceğin biyer yok. Mevcut sistemi etkilemeden güç alabileceğin yer nere varki. dediğin gibi hepsi tek kablo üzerinden.

Eğer yapılabiliyosa bile serviste yaptır derim. Olumlu sonuç alırsan bizlerinde haberi olsun...

Çünkü bende bu line in çıkışına kafayı taktım.

• ghost1802, yaptım ama bilmem oldu mu???
  • quote:

ghost1802, yaptım ama bilmem oldu mu???

ooo süper olmuş bülenttt şimdi bende yapıyorum
  • Saol yorumun için Bişi sorucam, bu bizim avatardaki resme kendi istediiimiz bi resmi koyamıomuyuz? Bizim yaşlı kurtu koymk istiorumda
  • quote:

orjinal spolierinde fiyatını biliyorum ama yan sanayi fiyatı yüksek bence...cd çalara gelince anfi için güç lazım bu direk bir güç kaynağından alınır benim takıldıdığım konu ses cıkısını alırken sorun yasanırmı...

quote:

quote:

zaten spoyler in orjinali 450 ytl.

coltlar Line in çıkışı olmadığı için güç alabileceğin biyer yok. Mevcut sistemi etkilemeden güç alabileceğin yer nere varki. dediğin gibi hepsi tek kablo üzerinden.

Eğer yapılabiliyosa bile serviste yaptır derim. Olumlu sonuç alırsan bizlerinde haberi olsun...

Çünkü bende bu line in çıkışına kafayı taktım.

anfi tamamda asıl sorun ses işte. Line in çıkışıda yok.

• quote:

kardes denizlide o işi yaptırman mümkün deil..denizli ne anlar mitsubisihde ben denizlide okudum daha gecen hafta bitirdim üni yi kaçtım ordan..kusura bakma ama denizlilir araçtan anlmıyolar.ben denizlide topu topu 2 tande colt gördüm onlarda 5kapıydı.denizlide bu işi ucuza yaptırman imkansız.fivber için kalıp lazım ve satan kişi sürümden kazanmalıki fiyatı aşşağıya ceksin yani denizlide imkansız.ist dada dediğim gibi bi yerde buldum o da zaten dısrıda yaptırıyor orjinal değil ancak birbir kopyası...

quote:

Selam
    Mar servis yaptırmışsa sonuçta başka bir yere yaptırmıştır ve mutlaka daha ucuzdur. Sanayide fibercileri araştırırsan mutlaka bulursun. Ben de spoyler istiyorum cz3 üme hatta czt nin marşipiyellerini de istiyorum, düşünüyorsan ikimiz birden araştıralım daha ucuza getiririz. Gerçi ben denizlideyim ama organize ederiz bir şekilde problem değil.

quote:

evet denizlide çok zor bende denizlide okudum üniyi. Bizim bi p100 vardı ön takımını bile adam akıllı yaptıramadıydık orda...

• quote:

Saol yorumun için Bişi sorucam, bu bizim avatardaki resme kendi istediiimiz bi resmi koyamıomuyuz? Bizim yaşlı kurtu koymk istiorumda

koyuyosunda benim avatarda gitti valla. profilimden avatar resmi yükle diye biyer vardı şimdi oda yok anlamadım valla.

sen bak istersen resmin büyüklü en fazla 64*64 olacak. upload ettiğin resmi avatar resmi yükle yere yapıştır ve hemen altında Avatarımı profil resmim olarak göster diye bi yer var orayı onayla tamamdır ondan sonra

• hangi bölüm okudun sen denizlide...hocam sen line out diyosun ama benim bi ara carismamız için araştırmıştım bi parça takılarak anfi cıkışı sağlandığı söylemişlerdi...nese mali işimi düzeltince okçu oto ya danışıcam onalrdan iyisi yok herhale ;)

quote:

quote:

kardes denizlide o işi yaptırman mümkün deil..denizli ne anlar mitsubisihde ben denizlide okudum daha gecen hafta bitirdim üni yi kaçtım ordan..kusura bakma ama denizlilir araçtan anlmıyolar.ben denizlide topu topu 2 tande colt gördüm onlarda 5kapıydı.denizlide bu işi ucuza yaptırman imkansız.fivber için kalıp lazım ve satan kişi sürümden kazanmalıki fiyatı aşşağıya ceksin yani denizlide imkansız.ist dada dediğim gibi bi yerde buldum o da zaten dısrıda yaptırıyor orjinal değil ancak birbir kopyası...

quote:

Selam

quote:

evet denizlide çok zor bende denizlide okudum üniyi. Bizim bi p100 vardı ön takımını bile adam akıllı yaptıramadıydık orda...

• Bu da benim Carisma

::::MITSUBISHI TAKIMI:::::::(Takım yenileniyor...)
  • Güle güle kullan Bir_Bilen Temiz duruo wallaaaa
  • quote:

Güle güle kullan Bir_Bilen Temiz duruo wallaaaa

+1 eee bulenttt sende koyda seninkinede bakalım biii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost1802 -- 24 Haziran 2006; 16:08:51 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.