tabeki hemen yarın açıp yapmıyacam line-in girişini ilk önce servisle konuşup onlara yaptırmayı önereceğim. ayrıca o arkadaşın yaptığı gibi bizde teybin delinecek bir yeri yok. bilmiyorum biliyo musunuz fordlarda konsolun yan tarafında bu line in girişi önce bir vizibilite çalışması yapmalı
quote:
Orjinalden alıntı: fordt
tabeki hemen yarın açıp yapmıyacam line-in girişini ilk önce servisle konuşup onlara yaptırmayı önereceğim. ayrıca o arkadaşın yaptığı gibi bizde teybin delinecek bir yeri yok. bilmiyorum biliyo musunuz fordlarda konsolun yan tarafında bu line in girişi önce bir vizibilite çalışması yapmalı
aman dikkat ette bi sorun çıkmasın.
herkese merhaba
kimse yokmu yaww. Neredesiniz arkadaşlar...
yaw benim arabada aldığımda eriksonun araç kiti vardı. Bende simens telefon var. uydurmak için bişeyler yapılabilir mi? adaptör falan...
Klubümüz bu aralar eskisi gibi rağbet görmüo herhalde
iyi geceler herkese... E5 havalimanı Edirne istikametinde kuleli yi gecince yenibosna tarafında OPET benzin istasyonu var. burada fırcasız süngersiz oto yıkama bölümü var. eğer yolunuz düşüp de aracınızı yıkatmak isterseniz kesinlikle tavsiye etmem. işçilik sıfır ve arabada belli belirsiz çizikler oluştu. defalarca başka bir yerde (merter migros) yıkatmama ragmen ilk kez böyle bi halde gördüm arabamı. pişman oldum. maaşı alınca bi ziebart boya koruma ve çizik giderici düşünüyorum. eğer kısa zamanda yaptırmazsam gözüm o görüntüye alışır ve öylece kalır araba. siyah lancer da çizik olması moralimi bozuyo görünce...
aykut119, o çiziklerin kalıcı olcanı sanmıorum, ama zati çoğu benzin istasyonundaki yıkamalar bu tür şeylere yol açıo. Ama içinin rahat etmesi açısından bide arabanın siyah olmasından dolayı, Ziebart'a gitmen iii olur
güydın herkese
Günaydın
HERKESE SELAM
Arkadaşlar bu bizim coltların şanzumanı ve motoru orjinal mercedes benz motoru idi dimi yanlış hatırlamıyorsam????????
quote:
Orjinalden alıntı: Bulenttt324
Klubümüz bu aralar eskisi gibi rağbet görmüo herhalde
Hayırdır arkadaşlar herkesin bu aralar işleri yoğun galiba..
alooooooooooooooo sesim geliyomu kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..
Walla ben burdayım... Millet sesinizi duyurun yaa
Selam Ben burda yaptıralım demiyorum zaten Burda öyle bişey yaptırmak tabiki çok zor, sen orda araştır bana da haber verirsen 2 kişi alırsak daha makul bir fiyata yaptırabiliriz. Burda arabadan anlayan pek yoktur doğru söylüyorsun. Ben de 6 sene ist da kaldım, yeditepeyi bitirdim, birazcık anlarım bu işlerden merak etme Aynı zamanda Honda S2000 sahibiyim, her zaman kullanamadığım için cz3 ü aldım. Senin bahsettiğin birebir kopya olan spoyler ve marş. in fiyatı için ne dediler sana acaba? Uyarsa ben alabilirim.
quote:
Orjinalden alıntı: serdarozer
kardes denizlide o işi yaptırman mümkün deil..denizli ne anlar mitsubisihde ben denizlide okudum daha gecen hafta bitirdim üni yi kaçtım ordan..kusura bakma ama denizlilir araçtan anlmıyolar.ben denizlide topu topu 2 tande colt gördüm onlarda 5kapıydı.denizlide bu işi ucuza yaptırman imkansız.fivber için kalıp lazım ve satan kişi sürümden kazanmalıki fiyatı aşşağıya ceksin yani denizlide imkansız.ist dada dediğim gibi bi yerde buldum o da zaten dısrıda yaptırıyor orjinal değil ancak birbir kopyası...
quote:
Orjinalden alıntı: emreq
Selam Mar servis yaptırmışsa sonuçta başka bir yere yaptırmıştır ve mutlaka daha ucuzdur. Sanayide fibercileri araştırırsan mutlaka bulursun. Ben de spoyler istiyorum cz3 üme hatta czt nin marşipiyellerini de istiyorum, düşünüyorsan ikimiz birden araştıralım daha ucuza getiririz. Gerçi ben denizlideyim ama organize ederiz bir şekilde problem değil.
quote:
Orjinalden alıntı: serdarozer
merhaba arkdslar..cz3 me czt spolieri ve müzik sistemi döşemek istiyprum.czt spolierinin bire bir kopyasını hatta marşpiyelini mar servisi yaptırmış ancak sadece spoliere 250 ytl istiyor.acaba bunu daha ucuz yaptırabilceğim bir yer bilen varmı.sonra müzeik sistemi içinde cd çalar olduğu gibi kalacak ama anfi+whoofer ve arkda-ön kabinleri değiştirmeyi düşünüyorum ama servislerin hepsi farklı bi cvp veriyor.güvendiğim bir servsin dediğine göre colt ların kablo sistemi kambaz denen bir sistem var.yani tek koblo üzerinden birkaç veri gidebiliyor.buna müdahale edildiğinde beyin arıza verebiliyormuş.ama ben mevcuz sisteme ellemeden sadece güç alıcam size göre bu etkilermi...
bu arada birisi alarm sormuş.sakın herhangibi yerde taktırmayın beyin bozana denk geldim.izmir yükseliş servisi 3 dk da takıyor.arayın bilgi alın...
@ghost1802 @ çavuş
Benim aslan yavrusu araç aynı Çavuş'un anlattığı gibi. Resimdeki o kapak yok. Aynı zamanda gösterge ton ayrı da yok diğer özelikler aynen var. ama UV filtreli cam olayını çözemedim. Güneş altında bir esmerleşme var ama anlayamadım. Bilen varsa aydınlatsın??
quote:
Orjinalden alıntı: ghost1802
ya ben şu evo x hasta oluyorum. Sanki arkası alfaya benzemiş gibi..
(yeni yıkattımda)
(şaretlediğim kapak varmı sizlerde mtsf.tnc)
Günaydın Arkadaşlar...
günaydın bülent nasıl gidiyo araba
günaydın herkese
İiii gidio be Bir_Bilen, senin Carisma ne alemde??? Bu arada seninki kaç KM'de???