Şimdi Ara

::::MITSUBISHI TAKIMI:::::::(Takım yenileniyor...) (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.143
Cevap
14
Favori
331.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ghost1802

ya bisorunmu var acaba ben ilk sayfada değişiklik falan yapamıyorum...Bişeylermi değişti acaba

quote:

Orjinalden alıntı: fordt

hocam aslında değiştir butonu var fakat eklediğin fotoğraflar çok büyük boylu olduğu için reklamın altına kaçmış o butonalr imkanın varsa çözünürlüğünü yükselt monitörünün o zaman görünecektir.

çözünürlüğünü yapabiliosan 2048x1536 yap o zaman görülüyor. en güzeli fotoğrafları 800x600 yapıp büyük hallerini link olarak vermeniz olur. bu şekilde sayfa reklamların altına kaymamış olur.

fordt doğru söylüyor ghost1802, senin için değiştirme linki
    />

Bu iyiliğimi de unutma.

http://forum.donanimhaber.com/edit.asp?messageID=******&toStyle=tm

Yukarıdaki link, mesajında değiştirme yapmak içindir ve yıldızlı yere gelecek numara hariç sabittir,
    yıldızlı yere mesajının numarasını yazacaksın.
    Nereden bulacağım dersen,
    Değiştirmek istediğin mesajın olduğu sayfa açıkken,
    Internet Explorer > Görünüm > Kaynak'ı tıkla,
    açılan Not Defteri belgesindeyken Ctrl+F tuşuna basıp
    /edit.asp?messageID= yaz
    ve Sonrakini Bul Tuşuna Bas
    /edit.asp?messageID= nin yanındaki numara senin mesajının numarası.

Gereklimiydi bilmiyorum ama yazayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARlŞ -- 2 Temmuz 2006; 14:02:04 >

• bakam 1-2 ay içersinde yaptırmaya çalışıcam...amaa nası ocak sen orda araba orda..montajını ordamı yaptırıcan

quote:

Orjinalden alıntı: emreq

Selam
    Ben burda yaptıralım demiyorum zaten Burda öyle bişey yaptırmak tabiki çok zor, sen orda araştır bana da haber verirsen 2 kişi alırsak daha makul bir fiyata yaptırabiliriz. Burda arabadan anlayan pek yoktur doğru söylüyorsun. Ben de 6 sene ist da kaldım, yeditepeyi bitirdim, birazcık anlarım bu işlerden merak etme Aynı zamanda Honda S2000 sahibiyim, her zaman kullanamadığım için cz3 ü aldım. Senin bahsettiğin birebir kopya olan spoyler ve marş. in fiyatı için ne dediler sana acaba? Uyarsa ben alabilirim.

quote:

Orjinalden alıntı: serdarozer

kardes denizlide o işi yaptırman mümkün deil..denizli ne anlar mitsubisihde ben denizlide okudum daha gecen hafta bitirdim üni yi kaçtım ordan..kusura bakma ama denizlilir araçtan anlmıyolar.ben denizlide topu topu 2 tande colt gördüm onlarda 5kapıydı.denizlide bu işi ucuza yaptırman imkansız.fivber için kalıp lazım ve satan kişi sürümden kazanmalıki fiyatı aşşağıya ceksin yani denizlide imkansız.ist dada dediğim gibi bi yerde buldum o da zaten dısrıda yaptırıyor orjinal değil ancak birbir kopyası...

quote:

Selam
    Mar servis yaptırmışsa sonuçta başka bir yere yaptırmıştır ve mutlaka daha ucuzdur. Sanayide fibercileri araştırırsan mutlaka bulursun. Ben de spoyler istiyorum cz3 üme hatta czt nin marşipiyellerini de istiyorum, düşünüyorsan ikimiz birden araştıralım daha ucuza getiririz. Gerçi ben denizlideyim ama organize ederiz bir şekilde problem değil.

quote:

merhaba arkdslar..cz3 me czt spolieri ve müzik sistemi döşemek istiyprum.czt spolierinin bire bir kopyasını hatta marşpiyelini mar servisi yaptırmış ancak sadece spoliere 250 ytl istiyor.acaba bunu daha ucuz yaptırabilceğim bir yer bilen varmı.sonra müzeik sistemi içinde cd çalar olduğu gibi kalacak ama anfi+whoofer ve arkda-ön kabinleri değiştirmeyi düşünüyorum ama servislerin hepsi farklı bi cvp veriyor.güvendiğim bir servsin dediğine göre colt ların kablo sistemi kambaz denen bir sistem var.yani tek koblo üzerinden birkaç veri gidebiliyor.buna müdahale edildiğinde beyin arıza verebiliyormuş.ama ben mevcuz sisteme ellemeden sadece güç alıcam size göre bu etkilermi...

bu arada birisi alarm sormuş.sakın herhangibi yerde taktırmayın beyin bozana denk geldim.izmir yükseliş servisi 3 dk da takıyor.arayın bilgi alın...

• Sen alırken bana da mesaj atarsan ikimiz birden alırız biraz daha pazarlık olur hem. Ben kesin alıcam, bana kargoyla gönderirler boyasız halde ben burda boyatır montajını yaptırırım. Mutlaka haber ver bana dostum

Arabanın plakası inş. yarın takılıyor, şu amt vitesle ilgili bazı kuşkularım var inş. sevebilirim. Senin izlenimlerin nasıl?

quote:

bakam 1-2 ay içersinde yaptırmaya çalışıcam...amaa nası ocak sen orda araba orda..montajını ordamı yaptırıcan

quote:

Selam
    Ben burda yaptıralım demiyorum zaten Burda öyle bişey yaptırmak tabiki çok zor, sen orda araştır bana da haber verirsen 2 kişi alırsak daha makul bir fiyata yaptırabiliriz. Burda arabadan anlayan pek yoktur doğru söylüyorsun. Ben de 6 sene ist da kaldım, yeditepeyi bitirdim, birazcık anlarım bu işlerden merak etme Aynı zamanda Honda S2000 sahibiyim, her zaman kullanamadığım için cz3 ü aldım. Senin bahsettiğin birebir kopya olan spoyler ve marş. in fiyatı için ne dediler sana acaba? Uyarsa ben alabilirim.

quote:

kardes denizlide o işi yaptırman mümkün deil..denizli ne anlar mitsubisihde ben denizlide okudum daha gecen hafta bitirdim üni yi kaçtım ordan..kusura bakma ama denizlilir araçtan anlmıyolar.ben denizlide topu topu 2 tande colt gördüm onlarda 5kapıydı.denizlide bu işi ucuza yaptırman imkansız.fivber için kalıp lazım ve satan kişi sürümden kazanmalıki fiyatı aşşağıya ceksin yani denizlide imkansız.ist dada dediğim gibi bi yerde buldum o da zaten dısrıda yaptırıyor orjinal değil ancak birbir kopyası...

quote:

Selam
    Mar servis yaptırmışsa sonuçta başka bir yere yaptırmıştır ve mutlaka daha ucuzdur. Sanayide fibercileri araştırırsan mutlaka bulursun. Ben de spoyler istiyorum cz3 üme hatta czt nin marşipiyellerini de istiyorum, düşünüyorsan ikimiz birden araştıralım daha ucuza getiririz. Gerçi ben denizlideyim ama organize ederiz bir şekilde problem değil.

quote:

merhaba arkdslar..cz3 me czt spolieri ve müzik sistemi döşemek istiyprum.czt spolierinin bire bir kopyasını hatta marşpiyelini mar servisi yaptırmış ancak sadece spoliere 250 ytl istiyor.acaba bunu daha ucuz yaptırabilceğim bir yer bilen varmı.sonra müzeik sistemi içinde cd çalar olduğu gibi kalacak ama anfi+whoofer ve arkda-ön kabinleri değiştirmeyi düşünüyorum ama servislerin hepsi farklı bi cvp veriyor.güvendiğim bir servsin dediğine göre colt ların kablo sistemi kambaz denen bir sistem var.yani tek koblo üzerinden birkaç veri gidebiliyor.buna müdahale edildiğinde beyin arıza verebiliyormuş.ama ben mevcuz sisteme ellemeden sadece güç alıcam size göre bu etkilermi...

bu arada birisi alarm sormuş.sakın herhangibi yerde taktırmayın beyin bozana denk geldim.izmir yükseliş servisi 3 dk da takıyor.arayın bilgi alın...

• Ne gibi şüphelerin var ki? Gerçi daha 1 aydır kullanıyorum ama şimdilik bir sorun yaşamadım. hatta o kadar memnunum ki sürekli A modunda kullanıyorum.
    quote:

..............., şu amt vitesle ilgili bazı kuşkularım var inş. sevebilirim. Senin izlenimlerin nasıl?

• herkese günaydın
    iyi haftalar
  • quote:

hocam aslında değiştir butonu var fakat eklediğin fotoğraflar çok büyük boylu olduğu için reklamın altına kaçmış o butonalr imkanın varsa çözünürlüğünü yükselt monitörünün o zaman görünecektir.

çözünürlüğünü yapabiliosan 2048x1536 yap o zaman görülüyor. en güzeli fotoğrafları 800x600 yapıp büyük hallerini link olarak vermeniz olur. bu şekilde sayfa reklamların altına kaymamış olur.

çözünürlüğü 2048*1536 yapamadım ama en düşüğünü yaptım olmadı. yinede verdiğin bilgi için tyeşekkürler. bundan sonra resimleri dediğin gibi upload ederim..

quote:

Orjinalden alıntı: bariscevik

quote:

ya bisorunmu var acaba ben ilk sayfada değişiklik falan yapamıyorum...Bişeylermi değişti acaba

quote:

Orjinalden alıntı: fordt

fordt doğru söylüyor ghost1802, senin için değiştirme linki
    />

Bu iyiliğimi de unutma.

http://forum.donanimhaber.com/edit.asp?messageID=******&toStyle=tm

Yukarıdaki link, mesajında değiştirme yapmak içindir ve yıldızlı yere gelecek numara hariç sabittir,
    /edit.asp?messageID= yaz

Gereklimiydi bilmiyorum ama yazayım dedim.

verdiğin link için sağol ama altta yazdıklarını anlamadım. sağol yinede. unutmam merak etme. Teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: Bulenttt324

Durum düzeldimi ghost? Bu arada takımda yine sessizlik hakim, sesiniz çıksın yaw
    quote:

ilk mesajım kariç hepsinde değiştir var. ama ilk mesajda yok..

şimdi düzeldi. abicim araçlar sorunsuz olunca yazacak bişey bulunmuyo.

ya ben arabanın km çok oluyo yaw nisanda aldık arabayı daha şimdiden 5600 km oldu. kafayı yiycem valla.

acaba sayaç telini falan mı koparsak.

• http://forum.donanimhaber.com/edit.asp?messageID=******&toStyle=tm

/edit.asp?messageID= yaz

quote:

verdiğin link için sağol ama altta yazdıklarını anlamadım. sağol yinede. unutmam merak etme. Teşekkürler

Bu açıklamalar senin
    />
    butonundaki linki nasıl bulduğumu açıklıyor sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARlŞ -- 3 Temmuz 2006; 13:48:05 >

• @bariscevik

teşekkür ederim de hangi numara hangi posta aitolduğunu nerde bulcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost1802 -- 3 Temmuz 2006; 14:52:19 >
  • quote:

@bariscevik

teşekkür ederim de hangi numara hangi posta aitolduğunu nerde bulcam.

::::MITSUBISHI TAKIMI:::::::(Takım yenileniyor...)

Buradaki linklerin üzerine geldiğinde Message ID görünür.

Eğer bu link çubuğu büyük resimlerden dolayı kayıpsa o zaman aşağıdaki yol ile bulabilirsin.

numarasını bulmak istediğin mesajın olduğu sayfadayken,
    açılan Not Defteri belgesinde mesajını bul
     ::::MITSUBISHI TAKIMI:::::::(Takım yenileniyor...)

üstündeki numara o mesajın numarasıdır.

• tamam şimdi anladım biraz geç oldu ama kusura bakma. malum pazartesi bugün. sağol bariscevik.
  • Geç olmadı, erken bile anladın, yazdığımı ben bile okuyunca anlayamadım.
    quote:

tamam şimdi anladım biraz geç oldu ama kusura bakma. malum pazartesi bugün. sağol bariscevik.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Bulenttt324

Durum düzeldimi ghost? Bu arada takımda yine sessizlik hakim, sesiniz çıksın yaw
    quote:

ilk mesajım kariç hepsinde değiştir var. ama ilk mesajda yok..

şimdi düzeldi. abicim araçlar sorunsuz olunca yazacak bişey bulunmuyo.

ya ben arabanın km çok oluyo yaw nisanda aldık arabayı daha şimdiden 5600 km oldu. kafayı yiycem valla.

acaba sayaç telini falan mı koparsak.

Hadi herkes arabasının biyerini bozsun, sonra da buraya yazsın, hep beraber düzeltelim. Böyle olmayacak
    Ben başlıyorum,
    Tekerleri söktüm, takamıyorum, lütfen yardım.

• barış neyaptın abicim ya teker sökmek nedemek. Taktır bakalım şimdi kim takacaksa onu.

ya benimde bu yol bilgisayarı çok yavaş. Acaba işlemci veya ram lerimi yükseltsek.

ya barış sen bilirsin bu profil resmini değiştiremiyorum. ne olduysa avartar yükle yerinde link yok. ne oldu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost1802 -- 3 Temmuz 2006; 17:05:24 >
  • bulenttt334 nerelerdesin?????
  • Arkadaşlar, 15 Haziranda aldığım aracın motor elektronik kontrol lambası yolda giderken bir anda yandı. Servisi aradım getirin bakalım dediler. Ancak 3 gün sonra gidebildim. Tabi bu arada ara sıra gidip aracı çalıştırıp lambayı kontrol ediyordum. Çalıştıktıktan sonra sönmüyordu. Birşey olur korkusuyla binemedim de. Cuma günü servise gideyim dedim ama lamba aracı çalıştırınca söndü Yinede götürdüm yaklaşık 50km. mesafede. Serviste hafızadaki hatalara göz attılar, bir ara kart hatası vermiş dediler. Ancak hiç bir sorun yokmuş. Yeni program yüklediler. Bu programla vites geçişlerini çok az hisseder oldum. Ayrıca araç dururken ayağınızı frenden çekince kendiliğinden gidiyor ya bunuda artık yapmayacağını söylemişlerdi ama bunu hala yapıyor. Sizde durum nasıl?
    Bir sorum daha olacak. aracı 20 gündür yıkayamıyorum sebebide sünger, fırça çizer, otomatik yıkama orasını burasını kırar diyorlar. ne edeceğimi bilemedim. İzmir'de güvenerek yıkatabileceğim bir yer biliyormusunuz? yada kendim yıkasam nelere dikkat edeceğim. Araba metalik renkte. herkese iyi akşamlar. Yazmayınca biriktirmişim uzun oldu.
    COLT 1,3 AMT INVITE

• BENDE SENİN GİBİ AYNI KUŞKU İLE BİNMİŞTİM AMA ŞU AN AMT KULLANMAKTAN ZEVK ALIYORUM..HARİKA BİŞİ COK BÜYÜK KEYİFİ VE RAHATLIĞI VAR...SPOLİER YAPTIRIRSAM ULAŞIRIM SANA

quote:

Sen alırken bana da mesaj atarsan ikimiz birden alırız biraz daha pazarlık olur hem. Ben kesin alıcam, bana kargoyla gönderirler boyasız halde ben burda boyatır montajını yaptırırım. Mutlaka haber ver bana dostum

Arabanın plakası inş. yarın takılıyor, şu amt vitesle ilgili bazı kuşkularım var inş. sevebilirim. Senin izlenimlerin nasıl?

quote:

bakam 1-2 ay içersinde yaptırmaya çalışıcam...amaa nası ocak sen orda araba orda..montajını ordamı yaptırıcan

quote:

Selam

quote:

quote:

Selam

quote:

• Arkadaşlar cz3 ü biraz önce aldım, kullandım. Süper bişi valla iyiki almışım, amt olayı da süper sanki kendim değiştiriyorum gibi hissediyorum vitesleri . Çok mutlu oldum ya. Bir kaçınız amt için yeni program yüklettiğini yazmış bende yaptırsam mı acaba ne gibi artıları eksileri var yeni programların? Biraz kullanınca yeni izlenimlerimi yazarım. Herkese iyi akşamlar, sorunsuz sürüşler.
  • Buradayım, yazacak bişi bulamadım
    quote:

bulenttt334 nerelerdesin?????
  • quote:

barış neyaptın abicim ya teker sökmek nedemek. Taktır bakalım şimdi kim takacaksa onu.

ya benimde bu yol bilgisayarı çok yavaş. Acaba işlemci veya ram lerimi yükseltsek.

ya barış sen bilirsin bu profil resmini değiştiremiyorum. ne olduysa avartar yükle yerinde link yok. ne oldu acaba

Avatar yükle yerinde link yoktu zaten, profil resminin orada vardı.
    Profil resmimi avatarım yap kutucuğunu işaretleyince profil resmi avatar oluyordu ama artık olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.