Şimdi Ara

::::MITSUBISHI TAKIMI:::::::(Takım yenileniyor...) (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.143
Cevap
14
Favori
331.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ghost1802

HERKESE SELAM

Arkadaşlar bu bizim coltların şanzumanı ve motoru orjinal mercedes benz motoru idi dimi yanlış hatırlamıyorsam????????

Ortak geliştiriliyorlar, dizel mercedes benzinli ise mitsu nun motoru. Şanzıman da mercedesdir muhtemelen. Smart mı alsaydık nerdeyse aynı araba
  • Benimkinin kilosu çok ya! 162.000 de Benden önceki hiç inmemiş üstünden. Makam aracıymış vakti zamanında..

Bişey sorayım sana. Far açıkken araçtan indiğinde sesli uyarı vermesi gerekiyormuş, klavuzda öyle yazıyor. Benimkinde böyle bişey yok. Sizin araba da var mı? Ses neresinden geliyor ki?

quote:

Orjinalden alıntı: Bulenttt324

İiii gidio be Bir_Bilen, senin Carisma ne alemde??? Bu arada seninki kaç KM'de???
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreq

quote:

HERKESE SELAM

Arkadaşlar bu bizim coltların şanzumanı ve motoru orjinal mercedes benz motoru idi dimi yanlış hatırlamıyorsam????????

Ortak geliştiriliyorlar, dizel mercedes benzinli ise mitsu nun motoru. Şanzıman da mercedesdir muhtemelen. Smart mı alsaydık nerdeyse aynı araba

• Ewt, öle bi uyarı war... Sen öncelikle şuna dikkat et, kapıyı açtığında içerideki ışıklar kendiliğinden yanıyormu? Eğer yanmıosa, kapıyı açtığında orda bulunan siyah küçük düğme şeklinde bişi war, onlar bozulmuş olabilir... Anlatması zor oldu, umarım anlatabilmişimdir
    quote:

Orjinalden alıntı: Bir_Bilen

Benimkinin kilosu çok ya! 162.000 de Benden önceki hiç inmemiş üstünden. Makam aracıymış vakti zamanında..

Bişey sorayım sana. Far açıkken araçtan indiğinde sesli uyarı vermesi gerekiyormuş, klavuzda öyle yazıyor. Benimkinde böyle bişey yok. Sizin araba da var mı? Ses neresinden geliyor ki?

quote:

İiii gidio be Bir_Bilen, senin Carisma ne alemde??? Bu arada seninki kaç KM'de???

• Evet biliyorum o düğmeyi. Sadece şoför kapısı çalışmıyordu, dün tamir ettim. Dört kapı da çalışıyor artık, kapılar açılınca iç lamba yanıyor, gösterge panelinde kapı açık uyarısı yanıyor ama far açıkken kapı açtığımda sesli uyarı almıyorum. Ses, müziğin geldiği hoperlörlerden mi geliyor, yoksa ayrıca bir hoperlör mü var?

quote:

Ewt, öle bi uyarı war... Sen öncelikle şuna dikkat et, kapıyı açtığında içerideki ışıklar kendiliğinden yanıyormu? Eğer yanmıosa, kapıyı açtığında orda bulunan siyah küçük düğme şeklinde bişi war, onlar bozulmuş olabilir... Anlatması zor oldu, umarım anlatabilmişimdir
    quote:

Orjinalden alıntı: Bir_Bilen

Benimkinin kilosu çok ya! 162.000 de Benden önceki hiç inmemiş üstünden. Makam aracıymış vakti zamanında..

quote:

• Olaya bak yaw, bizdede şoför kapısındaki çalışmıodu Müziğin çıktığı hoparlörlerden çıkıyor o ses...
  • herkese günaydın arkadaşlar iyi forumlar
  • günaydın. sorunsuz bir gün daha başlıyor.
  • Günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn
  • bir hafta önce ikinci el 2000 model MİTSUBİSHİ 1.6 AVANCE bir araba satın aldım.araba cok temiz kullanılmış 100.000 km de ama mükemmel yol tutuşu var.özellikle uzun yola çıktığımda valla iyiki almışım diyorum.

MİTSUBİSHİ 1.6 AVANCE modeli araba kullanan arkadaşlardan pratik kullanım bilgileri ve bana sorun yaratabilecek dikkat etmem gereken taraflarını ve tecrübelerini bekliyorum.ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: acemi AMDci

bir hafta önce ikinci el 2000 model MİTSUBİSHİ 1.6 AVANCE bir araba satın aldım.araba cok temiz kullanılmış 100.000 km de ama mükemmel yol tutuşu var.özellikle uzun yola çıktığımda valla iyiki almışım diyorum.

MİTSUBİSHİ 1.6 AVANCE modeli araba kullanan arkadaşlardan pratik kullanım bilgileri ve bana sorun yaratabilecek dikkat etmem gereken taraflarını ve tecrübelerini bekliyorum.ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Bir_Bilen ve Bülenttt334 sana yardımcı olacaktır. EE nede olsa mitsu..
  • Bizde 1999 modeli war, 2000 modelle arasında ne kadar fark war bilmem? Ama şunu söliim, öncelikle emin ol, çok sağlam arabadır. Yol tutuşuda yanii iidir... Yalnız şehirdışı deilde, şehiriçinde viraja hafiften hızlı girdiinde arkayı kolayca kaybedebiliosun (toplamasıda çok kolay oluo)... Ama sorun olucanı sanmıorum... 2000'ler bizimkine göre daha konforludur... 100.000 de olmasıda hiç sorun deil, motorlarda baya sağlam yaa (gerçi kullanıma bağlı, ama bişi olsaydı bizimkine çoktan olduydu) Bakımlarını sürekli yaparsan, hiç sorun yaşayacağını sanmıorum
  • ya bisorunmu var acaba ben ilk sayfada değişiklik falan yapamıyorum...Bişeylermi değişti acaba
  • Ne gibi? Walla sayfada war gibime gelio, çünkü bazen ben sayfaya giremiorum. Açılmıo ne kdr beklesemde açılmıo???
    quote:

ya bisorunmu var acaba ben ilk sayfada değişiklik falan yapamıyorum...Bişeylermi değişti acaba
  • quote:

Ne gibi? Walla sayfada war gibime gelio, çünkü bazen ben sayfaya giremiorum. Açılmıo ne kdr beklesemde açılmıo???
    quote:

ya bisorunmu var acaba ben ilk sayfada değişiklik falan yapamıyorum...Bişeylermi değişti acaba

ya ekleyecem şeyler var ilk postta. değiştir yok. diğer postlarda var ama onda yok.
  • Kendi açtığım başlıklara baktım, bende öyle bir sorun yok, hepsinde değiştir var.
    quote:

quote:

Ne gibi? Walla sayfada war gibime gelio, çünkü bazen ben sayfaya giremiorum. Açılmıo ne kdr beklesemde açılmıo???
    quote:

ya ekleyecem şeyler var ilk postta. değiştir yok. diğer postlarda var ama onda yok.
  • ilk mesajım kariç hepsinde değiştir var. ama ilk mesajda yok..
  • Durum düzeldimi ghost? Bu arada takımda yine sessizlik hakim, sesiniz çıksın yaw
    quote:

ilk mesajım kariç hepsinde değiştir var. ama ilk mesajda yok..
  • hocam aslında değiştir butonu var fakat eklediğin fotoğraflar çok büyük boylu olduğu için reklamın altına kaçmış o butonalr imkanın varsa çözünürlüğünü yükselt monitörünün o zaman görünecektir.

çözünürlüğünü yapabiliosan 2048x1536 yap o zaman görülüyor. en güzeli fotoğrafları 800x600 yapıp büyük hallerini link olarak vermeniz olur. bu şekilde sayfa reklamların altına kaymamış olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordt -- 1 Temmuz 2006; 20:46:45 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.