Şimdi Ara

::::MITSUBISHI TAKIMI:::::::(Takım yenileniyor...) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.143
Cevap
14
Favori
331.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Bulenttt324

Yaa arkadaşlar, hepimiz yani Mitsubishi klubüne üye olan hepimiz imzamızda Mitsubishi amblemini koysak. Bazılarınız koymuş nasıl koyucam ben mesela? Yardımcı olursnız sewinirim. Hepimize bol Mitsubishi'li günler

Eğer benim ve barış arkadaşımın imzası uygunsa sizler içinde.

[center][image]http://sekizme.8m.net/mitsubishiteam.jpg[/image][/center] 
    [center][color=red][i][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_7345317/tm.htm]:::::DH MITSUBISHI TAKIMI:::::[/link][/i][/b][/color][/center]
    bunu kopyalayıp profilim/imza kısmına yapıştırın.
  • merhaba arkdslar..cz3 me czt spolieri ve müzik sistemi döşemek istiyprum.czt spolierinin bire bir kopyasını hatta marşpiyelini mar servisi yaptırmış ancak sadece spoliere 250 ytl istiyor.acaba bunu daha ucuz yaptırabilceğim bir yer bilen varmı.sonra müzeik sistemi içinde cd çalar olduğu gibi kalacak ama anfi+whoofer ve arkda-ön kabinleri değiştirmeyi düşünüyorum ama servislerin hepsi farklı bi cvp veriyor.güvendiğim bir servsin dediğine göre colt ların kablo sistemi kambaz denen bir sistem var.yani tek koblo üzerinden birkaç veri gidebiliyor.buna müdahale edildiğinde beyin arıza verebiliyormuş.ama ben mevcuz sisteme ellemeden sadece güç alıcam size göre bu etkilermi...

bu arada birisi alarm sormuş.sakın herhangibi yerde taktırmayın beyin bozana denk geldim.izmir yükseliş servisi 3 dk da takıyor.arayın bilgi alın...
  • Colt invite 1.3 MT 2006
    Bir soru sormak istiyorum:
    Ön panel gösterge ışık ayarı var mı?
    km sıfırlama düğmesinin sağa sola çevrilmesiyle oluyor diye biliyordum.
    Benimkinde yok. Acaba sadece instyle modelinde mi var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mstf.tnc

Colt invite 1.3 MT 2006

evet var. Sadece tonunu ayarlayabiliyosun.

Sana bişey sorucam sen arka koltukları katlayıp yerinden çıkartabiliyomusun??

bu soruyu şunun için sordum. Mayıs ayında üretilen İnvite araçlarda bir çok özellik iptal edildide onun için. Acaba seninki Mayıs ayındamı üretildi. Çünkü bunlarda gösterge ışık ayarı yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdarozer

merhaba arkdslar..cz3 me czt spolieri ve müzik sistemi döşemek istiyprum.czt spolierinin bire bir kopyasını hatta marşpiyelini mar servisi yaptırmış ancak sadece spoliere 250 ytl istiyor.acaba bunu daha ucuz yaptırabilceğim bir yer bilen varmı.sonra müzeik sistemi içinde cd çalar olduğu gibi kalacak ama anfi+whoofer ve arkda-ön kabinleri değiştirmeyi düşünüyorum ama servislerin hepsi farklı bi cvp veriyor.güvendiğim bir servsin dediğine göre colt ların kablo sistemi kambaz denen bir sistem var.yani tek koblo üzerinden birkaç veri gidebiliyor.buna müdahale edildiğinde beyin arıza verebiliyormuş.ama ben mevcuz sisteme ellemeden sadece güç alıcam size göre bu etkilermi...

bu arada birisi alarm sormuş.sakın herhangibi yerde taktırmayın beyin bozana denk geldim.izmir yükseliş servisi 3 dk da takıyor.arayın bilgi alın...

zaten spoyler in orjinali 450 ytl.

coltlar Line in çıkışı olmadığı için güç alabileceğin biyer yok. Mevcut sistemi etkilemeden güç alabileceğin yer nere varki. dediğin gibi hepsi tek kablo üzerinden.

Eğer yapılabiliyosa bile serviste yaptır derim. Olumlu sonuç alırsan bizlerinde haberi olsun...

Çünkü bende bu line in çıkışına kafayı taktım.

• Evet arka koltuklar sökülüp yerinden çıkartılabiliyor.
    Ancak ışık ayarı için km sıfırlama ayrını biraz sağa sola zorladım hareket yok.
    Aracı 12 Haziranda teslim aldım. Ne zaman üretildiğini sordum satış elemanı da net bilmiyordu. Ayrıntılı inceleme fırsatım da olmadı. Nerede yazdığını ya da nasıl öğrenebileceğimi biliyor musun?
    quote:

Orjinalden alıntı: ghost1802

quote:

Orjinalden alıntı: mstf.tnc

Colt invite 1.3 MT 2006

evet var. Sadece tonunu ayarlayabiliyosun.

Sana bişey sorucam sen arka koltukları katlayıp yerinden çıkartabiliyomusun??

bu soruyu şunun için sordum. Mayıs ayında üretilen İnvite araçlarda bir çok özellik iptal edildide onun için. Acaba seninki Mayıs ayındamı üretildi. Çünkü bunlarda gösterge ışık ayarı yok.

• @mstf.tnc

bende servisteyken satış müdürü bana temsadan gelen bir mail gösterdi.
    Mayıs ayında üretilen araçlarda;

-arka koltukların 3 birden(bizimkiler2+1) ileri geri kaydırılıyo fakat yerinden çıkartılamıyacağınıu.
    -camların uv filtreli olmayacağını
    -ön koltuğun altındaki çekmecenin olmaycağı
    -çelik jantın standart olmayacağı
    -gösterge aydınlatmasının tonun ayarlanmayacağı
    -cd çaların altındaki kapağın olmayacağı,,,,,,,

gibi biraz daha vardı ama hatırlayamıyorum şuan.

Bunların Hepsi invite dahil bütün modellerde ne standart nede opsiyonel tamamen kaldırılacağı yazıyodu.
    O yüzden sordum sana. Devir saatinin yanındaki kolu sağ sol yapıyoruz. Belki seninki takılmış bişeyler olmuştur. Bi baktırsan sen onu
  • ghost1802, tabi ki uygun Çok şık oldu hee Tekrar saol...
  • Arkadaşlar bu mp3 olayını ve fiyat listesi olayını temsa mail yazdım acaba başka önerileri olurmu diye.
    Ve Bana gelen cevap.

Sayın SAPMAZ,

Markamızı tercih ederek göstermiş olduğunuz güvenden dolayı teşekkür ederiz.

Yedek parça veya aksesuar olarak Colt araçlarımız için Mitsubishi markalı cd-mp3 çalar seçeneği bulunmamaktadır.

Diğer taraftan sahibi olduğunuz araç yaklaşık 25.000 kalem parçadan oluşmakta olup, yedek parça fiyatlarımız Üretici tarafından sisteme girilmekte ve Yetkili Servislerimize de sistem kanalı ile iletilmektedir. Bu nedenle, tüm yedek parça fiyatlarını içeren bir fiyat listemiz mevcut değildir. Ancak talep ettiğiniz her türlü yedek parçanın veya aksesuarın fiyatını Yetkili Servislerimizden öğrenmemiz mümkündür.

Bilgilerinize sunarız,
    Saygılarımızla,

Müşteri İlişkileri Bölümü
    Temsa

Ben bişeyi anlamadım yetkili servisle konuşuyorum bana Temsanın elinde mevcut olduğunu söylüyo ama Temsa da olmadığını.

• quote:

ghost1802, tabi ki uygun Çok şık oldu hee Tekrar saol...

Biraz daha geliştirilebilir aslında ama işten dolayı pek vaktim olmuyo. Beğendiğine sevindim. Altınada aracının marka sını yazsana
  • Tamam, onu da yaptım, saol
    quote:

quote:

ghost1802, tabi ki uygun Çok şık oldu hee Tekrar saol...

Biraz daha geliştirilebilir aslında ama işten dolayı pek vaktim olmuyo. Beğendiğine sevindim. Altınada aracının marka sını yazsana

• Selam
    Mar servis yaptırmışsa sonuçta başka bir yere yaptırmıştır ve mutlaka daha ucuzdur. Sanayide fibercileri araştırırsan mutlaka bulursun. Ben de spoyler istiyorum cz3 üme hatta czt nin marşipiyellerini de istiyorum, düşünüyorsan ikimiz birden araştıralım daha ucuza getiririz. Gerçi ben denizlideyim ama organize ederiz bir şekilde problem değil.

quote:

Orjinalden alıntı: serdarozer

merhaba arkdslar..cz3 me czt spolieri ve müzik sistemi döşemek istiyprum.czt spolierinin bire bir kopyasını hatta marşpiyelini mar servisi yaptırmış ancak sadece spoliere 250 ytl istiyor.acaba bunu daha ucuz yaptırabilceğim bir yer bilen varmı.sonra müzeik sistemi içinde cd çalar olduğu gibi kalacak ama anfi+whoofer ve arkda-ön kabinleri değiştirmeyi düşünüyorum ama servislerin hepsi farklı bi cvp veriyor.güvendiğim bir servsin dediğine göre colt ların kablo sistemi kambaz denen bir sistem var.yani tek koblo üzerinden birkaç veri gidebiliyor.buna müdahale edildiğinde beyin arıza verebiliyormuş.ama ben mevcuz sisteme ellemeden sadece güç alıcam size göre bu etkilermi...

• @ghost1802

-Koltuklar 2+1 ileri geri kayıyor. yerinden çıkıyor.
    -çelik jant var.
    -Cd çaların altında kapak yok.
    -ön koltuğun altında çekmece yok (sanırım)
    -Cmaların UV filtreli olup olmadışının nasıl anlaşılacağını bilmiyorum. Ama güneşte hafif esmerleşiyorlar.

Aydınlattığın için teşekkür ederim...
    quote:

@mstf.tnc

bende servisteyken satış müdürü bana temsadan gelen bir mail gösterdi.
    Mayıs ayında üretilen araçlarda;

-arka koltukların 3 birden(bizimkiler2+1) ileri geri kaydırılıyo fakat yerinden çıkartılamıyacağınıu.
    -camların uv filtreli olmayacağını
    -ön koltuğun altındaki çekmecenin olmaycağı
    -çelik jantın standart olmayacağı
    -gösterge aydınlatmasının tonun ayarlanmayacağı
    -cd çaların altındaki kapağın olmayacağı,,,,,,,

gibi biraz daha vardı ama hatırlayamıyorum şuan.

Bunların Hepsi invite dahil bütün modellerde ne standart nede opsiyonel tamamen kaldırılacağı yazıyodu.
    O yüzden sordum sana. Devir saatinin yanındaki kolu sağ sol yapıyoruz. Belki seninki takılmış bişeyler olmuştur. Bi baktırsan sen onu

• Bu da benim düldül

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARlŞ -- 23 Haziran 2006; 17:30:11 >
  • @mstf.tnc

Ya belki elektronik aksamında sorun olabilir Yada sende olmayadabilir diycem ama sen bi servise göster. Yada ben akşama bi videosunu çekiyim yarın koyarım buraya
  • quote:

Orjinalden alıntı: bariscevik

Bu da benim düldül

/>

ya @barışcevik şu resmin duranından yokmu. Hızlı hızlı geçip duruyo anlamadım bişey.
  • Vaar.
  • @barıscevik

senin öncamın üst kısmı güneşlik tarafı renkli dimi. Neyse kazasız belasız binmen dileğiyle aracına güzel renk seçimide güzel. güle güle bin.
  • Hayır değil, dileğin için teşekkürler.
    quote:

@barıscevik

senin öncamın üst kısmı güneşlik tarafı renkli dimi. Neyse kazasız belasız binmen dileğiyle aracına güzel renk seçimide güzel. güle güle bin.

• araban güzel güle güle bin. bu resimleri nasıl koyuyorsunuz bende deniyorum kabul etmiyor resimmi büyük geliyor acaba
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.