Bildirim
MIUI 13 güncelleme sonrası hatalar normal mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sıfırlayın. hatalar olur yoksa -
Güncellemeden sonra fabrika ayarlarına sıfırladım 1 kez bir daha gerek var mı? -
yedekten geri dönmeden temiz kurulum yaptıktan sonra da hatalar devam ediyorsa yine miui meşhur bugları o zaman.
-
Sıfırlama sonrası kesinlikle temiz kurulum yaparım sonra tek tek ayar ve uygulamalarla uğraşırım ama dediğiniz gibi güncelleme hatalı olabilir teşekkürler 🙏 -
abi bu güncelleme benim telefonu mahfetti satcam kurtulcam lanet gelsin bir daha da bulaşmam bu markaya
-
Yıllardır Samsung note serisi kullanıyordum snapdragon için deneme amaçlı poco F2 pro aldım çok memnun kaldım. Siz güncelleme sonrası ne gibi hatalarla karşılaştınız? -
Knk yazsam roman olur
Telefon çöpe döndü animasyonlar falan mala bağladı -
Evet hata var fakat telefonu kullanmaya çok fazla engel bir durum yok açıkçası umarım küçük bir güncelleme ile düzeltirler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X