Şimdi Ara

MIUI 13 güncelleme sonrası hatalar normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Poco F2 Pro cihazımda miui 13 güncellemesinden sonra rahatsız etme özelliği çalışmıyor açtıktan sonra bildirim ve arama sesi gelmeye devam ediyor. Ayrıca kontrol merkezi,temalar ve widget bölümünde hiçbir değişiklik olmadı.Poco F2 pro kullananlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler 🙏 MIUI 13 güncelleme sonrası hatalar normal mi? MIUI 13 güncelleme sonrası hatalar normal mi? MIUI 13 güncelleme sonrası hatalar normal mi? MIUI 13 güncelleme sonrası hatalar normal mi?

• sıfırlayın. hatalar olur yoksa
  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    Güncellemeden sonra fabrika ayarlarına sıfırladım 1 kez bir daha gerek var mı?
  • Jhon Amora J kullanıcısına yanıt

yedekten geri dönmeden temiz kurulum yaptıktan sonra da hatalar devam ediyorsa yine miui meşhur bugları o zaman.

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    Sıfırlama sonrası kesinlikle temiz kurulum yaparım sonra tek tek ayar ve uygulamalarla uğraşırım ama dediğiniz gibi güncelleme hatalı olabilir teşekkürler 🙏
  • abi bu güncelleme benim telefonu mahfetti satcam kurtulcam lanet gelsin bir daha da bulaşmam bu markaya

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Yıllardır Samsung note serisi kullanıyordum snapdragon için deneme amaçlı poco F2 pro aldım çok memnun kaldım. Siz güncelleme sonrası ne gibi hatalarla karşılaştınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jhon Amora J kullanıcısına yanıt
    Knk yazsam roman olur

Telefon çöpe döndü animasyonlar falan mala bağladı
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Evet hata var fakat telefonu kullanmaya çok fazla engel bir durum yok açıkçası umarım küçük bir güncelleme ile düzeltirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.