Şimdi Ara

miui rom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
5.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aralıktan beri s3 kullanıyorum aslında telefonun performansından çok memnunum ama miui rom un incelemesini izledim ve çok güzel özellikler var. sizce değer mi kullanan var mı ?

• MIUI ROMlar, her zaman görsellik bakımından en fazla seçenek sunabilen ROM'lardır. S3 de denemedim,fakat şu anda başka bir telefonda kullanan biri olarak kessinlikle denemenizi öneririm.
  • Türkçe seçeneği varsa kesin dene.Bende çok istiyorum kullanmak ama Ace için olan çok kastırıyor.Donanımı iyi telefonlarda mutlaka denenmeli.Görsellik bakımından çok iyi gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Türkçe seçeneği varsa kesin dene.Bende çok istiyorum kullanmak ama Ace için olan çok kastırıyor.Donanımı iyi telefonlarda mutlaka denenmeli.Görsellik bakımından çok iyi gerçekten.
    Biz mini için touchwiz 5 arayalım rom arayalım adama bak s3'e miui rom yükleyecek. Şiddetle yüklemeni öneriyorum!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayıkAt

Biz mini için touchwiz 5 arayalım rom arayalım adama bak s3'e miui rom yükleyecek. Şiddetle yüklemeni öneriyorum!!

Alıntıları Göster
    cevaplar için teşekkür ederim. telefon garantili biraz ondan çekiniyorum bir de daha önce custom rom yüklemedim. ne yaptığını bilen birini bulup yaptırıcam galiba bu işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lizardking

cevaplar için teşekkür ederim. telefon garantili biraz ondan çekiniyorum bir de daha önce custom rom yüklemedim. ne yaptığını bilen birini bulup yaptırıcam galiba bu işi.

Alıntıları Göster
    son sürümü indirdim romu yükleyecek adamı da buldum şimdi garatiyi patlatıp patlatamayacağım kısmına geldim :)
  • quote:

son sürümü indirdim romu yükleyecek adamı da buldum şimdi garatiyi patlatıp patlatamayacağım kısmına geldim :)

Alıntıları Göster
    miui v4 ya da v5de uygulamalar sdye nasıl taşınıyor? bi de agps uyarlaması varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer188

miui v4 ya da v5de uygulamalar sdye nasıl taşınıyor? bi de agps uyarlaması varmı ?

Alıntıları Göster
    Triangle Away ile garantin patlamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHOME

Sitesinden sürekli takip ediyorum her hafta güncelliyorlar her hafta baştan yüklemen gerekiyor o yüzden bi tereddüt ettim biraz daha hataları ayıklasalar da öyle mi yüklesem diye. Bir de türkçe çevirmenleri olmadığı için eski çevirmenin bıraktığı kadar türkçeleştirilmiş durumda ben gaza gelip yapayım dedim ama daha romu bile yüklememişim onunla mı uğraşacam diye vaz geçtim. :) Triangle away custom rom yükleme sayacını sıfırlıyor dimi ?
  • quote:

quote:

Sitesinden sürekli takip ediyorum her hafta güncelliyorlar her hafta baştan yüklemen gerekiyor o yüzden bi tereddüt ettim biraz daha hataları ayıklasalar da öyle mi yüklesem diye. Bir de türkçe çevirmenleri olmadığı için eski çevirmenin bıraktığı kadar türkçeleştirilmiş durumda ben gaza gelip yapayım dedim ama daha romu bile yüklememişim onunla mı uğraşacam diye vaz geçtim. :) Triangle away custom rom yükleme sayacını sıfırlıyor dimi ?

Evet öyle ama korkmanıza gerek yok. Eğer telefonunuz desteklenen telefonlar arasındaysa gayet stabil çalışıyor. Türkçe'lik bir şey de yok uygulamada, çok basit İngilizce'si zaten. :)

• quote:

quote:

quote:

Evet öyle ama korkmanıza gerek yok. Eğer telefonunuz desteklenen telefonlar arasındaysa gayet stabil çalışıyor. Türkçe'lik bir şey de yok uygulamada, çok basit İngilizce'si zaten. :)

Anladım teşekkür ederim. Sanırım kullanıyorsunuz bir iki soru sorayım ozaman :) Pil ömrü nasıl stock romdan fazla gidiyor mu? Kasılma takılma gibi sorunlar oluyor mu ? Bir de müzik çaların kalitesi nasıl stock romda her şarkıda ses seviyesi farklı olduğundan bazı şarkıları kısık sesle dinlemek zorunda kalıyorum zaten genel ses seviyesi de düşük bu sorunu çözmüşler mi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım teşekkür ederim. Sanırım kullanıyorsunuz bir iki soru sorayım ozaman :) Pil ömrü nasıl stock romdan fazla gidiyor mu? Kasılma takılma gibi sorunlar oluyor mu ? Bir de müzik çaların kalitesi nasıl stock romda her şarkıda ses seviyesi farklı olduğundan bazı şarkıları kısık sesle dinlemek zorunda kalıyorum zaten genel ses seviyesi de düşük bu sorunu çözmüşler mi ?

MIUI ROM'u denedim birkaç gün ama fazla kernel desteklemediğinden şarj süresi çok kısaydı. ROM'un görüntüsü gerçekten harika. Ubuntu'nun dokunmatik versiyonu gibi bir şey. Kilit ekranına hele bayıldım. Telefon elde yağ gibi kayıyor ama canımı sıkan birkaç şey olunca bıraktım. Şarj süresi çok kısa. Menü diye bir şey yok. Her şey ana ekranda ve bu ekran fazla özelleştirilemiyor. N'aparsam yapayım, GApps' ı ROM'un üstüne flaşlayamadım. Bu sebeplerden ötürü bıraktım. Şunu da söyleyeyim. Müzik çalarını çok beğendim. Hem görselliği güzel hem de şarkı sözleri otomatik olarak programın içinde gösteriliyor. Bu dahili şarkı arama işini yapan program çok aradım ama bulamadım. (Olanlar var ama player çok kötü oluyor bu sefer) Hatta ROM'u kullanmayı bıraktıktan sonra bile kilit ekranıyla müzik çalarını yüklemeye çalıştım ama olmadı. :D Ama ne yazık ki şarkı geçişlerine dikkat etmedim. O çok problem değil ama farklı player kullanırsın. :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

MIUI ROM'u denedim birkaç gün ama fazla kernel desteklemediğinden şarj süresi çok kısaydı. ROM'un görüntüsü gerçekten harika. Ubuntu'nun dokunmatik versiyonu gibi bir şey. Kilit ekranına hele bayıldım. Telefon elde yağ gibi kayıyor ama canımı sıkan birkaç şey olunca bıraktım. Şarj süresi çok kısa. Menü diye bir şey yok. Her şey ana ekranda ve bu ekran fazla özelleştirilemiyor. N'aparsam yapayım, GApps' ı ROM'un üstüne flaşlayamadım. Bu sebeplerden ötürü bıraktım. Şunu da söyleyeyim. Müzik çalarını çok beğendim. Hem görselliği güzel hem de şarkı sözleri otomatik olarak programın içinde gösteriliyor. Bu dahili şarkı arama işini yapan program çok aradım ama bulamadım. (Olanlar var ama player çok kötü oluyor bu sefer) Hatta ROM'u kullanmayı bıraktıktan sonra bile kilit ekranıyla müzik çalarını yüklemeye çalıştım ama olmadı. :D Ama ne yazık ki şarkı geçişlerine dikkat etmedim. O çok problem değil ama farklı player kullanırsın. :)

Alıntıları Göster
    menü tuşunu bende bulamadım sinir oldum. Nereden ulaşacam google apps e peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Anakhaa

hocam bu romda menu yok. iphone gibi herşey masaüstünde. google apps i sonradan flashlaman gerekiyor. sitesinde herşeyi yazıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Anakhaa

hocam bu romda menu yok. iphone gibi herşey masaüstünde. google apps i sonradan flashlaman gerekiyor. sitesinde herşeyi yazıyor.

Alıntıları Göster
    evet lizardking doğru söylüyorsun.
    menu yok :)

bende 2-3 günce yükledim 3.6.7yi (samsung galaxy s2)
    türkçeye de çevirdim.

google play flashladım.

yüklenen programlar masaüstüne kısayol oluşuyor.

bence çok güzel ve eğlenceli bir sistem...

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemmetin

evet lizardking doğru söylüyorsun.
    menu yok :)

bende 2-3 günce yükledim 3.6.7yi (samsung galaxy s2)
    türkçeye de çevirdim.

google play flashladım.

yüklenen programlar masaüstüne kısayol oluşuyor.

bence çok güzel ve eğlenceli bir sistem...

Alıntıları Göster
    ben hala cesaret edip yükleyemedim. s3'te kasıyor falan diyorlar bazı forumlarda. özellikle klasörlere fazla uygulama koyarsan. ben de geliştirmelerini bekliyorum. s2 de kasıyor mu peki ?

• quote:

ben hala cesaret edip yükleyemedim. s3'te kasıyor falan diyorlar bazı forumlarda. özellikle klasörlere fazla uygulama koyarsan. ben de geliştirmelerini bekliyorum. s2 de kasıyor mu peki ?

Alıntıları Göster
    Takip edeyim.Ben de Note II'ye yüklemeyi düşünüyorum.Flashlama işlerini pek de yapmadım.
    Google Play ile ilgili olan flashlamayı biraz açabilir misiniz?
  • quote:

Resmi sitesinden indirirseniz bir sorun çıkmayacaktır;

http://roms.miui.us/
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

hocam yalnız resmi sitesi burası. sizin verdiğiniz miui us. ben burdan takip ediyorum. hala şikayetler var lag konusunda.

http://miuiandroid.com/community/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

hocam yalnız resmi sitesi burası. sizin verdiğiniz miui us. ben burdan takip ediyorum. hala şikayetler var lag konusunda.

http://miuiandroid.com/community/

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar biraz daha yardımcı olabilir misiniz? ROM'u kurabilirim ancak,daha sonrasındaki google playi anlamadım. Rom kurulunca içinde google play olmuyor mu?Nereden indiriyoruz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.