Şimdi Ara

miui rom Yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonundan 4.1.2 stock ROM yüklü iken cyanogenmode installer ile cm 10.2 yükledim sonra da güncelleyerek 4.2.2 cm 11 yaptım. Şimdi miui v5 yüklemek istiyorum. bildiğim kadarıyla miui v5 4.1.2 bu geri dönüşte sorun çıkartır mı? Mesela s3 kullanıcıları 4.3 e güncelleyip tekrar geri 4.1.2 ye döndüklerinde efs konusunda sorun yaşamışlardı. Ben de yaşar mıyım?

Bu konuda tecrübesizim miui v5 yüklemek için hangi adımları uygulamalıyım tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum

Miui ROM da sudden death yaşanıyormuş karnel değiştirerek bunun önüne tamamen geçiliyor mu ?

Telefonun i9300

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• n.emre kullanıcısına yanıt
    MIUI ROM'da modem yüklenmeyeceği için imei veya hat sorunları olmaz.

Yapmanız gereken şeyler;

MIUI ROM dosyasını indirin;

http://files.miuiandroid.com/4.1.24/miuiandroid_multi_m0_4.1.24_jb-4.1.zip

Daha sonra bu dosyayı hafıza kartına veyahut cihazın hafızasına atın. Recovery'den wipe data/factory set yaptıktan sonra ROM'u yükleyebilirsiniz.
  • Ben eski galaxy fit'ime rom atarken önce 2.3.1 stok romu kurun daha sonra üstüne flashlayın gibi şeyler yazarları. Bu Custom romlarda böyle şeyler yapmaya gerek yok di mi tekrardan 4.1.2 stock kurup üstüne bunu flashlamak gibi. Tekrar tekrar soruyorum kusura bakmayın brick olmasından korkuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: n.emre

Ben eski galaxy fit'ime rom atarken önce 2.3.1 stok romu kurun daha sonra üstüne flashlayın gibi şeyler yazarları. Bu Custom romlarda böyle şeyler yapmaya gerek yok di mi tekrardan 4.1.2 stock kurup üstüne bunu flashlamak gibi. Tekrar tekrar soruyorum kusura bakmayın brick olmasından korkuyorum

O tür şeylere gerek yok
  • Çok teşekkür ederim en kısa zamanda deneyeceğim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.