Şimdi Ara

MIUI V5 4.1.27 %99 Türkçe OTA Güncelleme Destekli General Mobile Discovery (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
10
Favori
26.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kamera sorunu olanlar kit kat kamera kullanın, yedekleyip tüm romlarda kullanabilirsiniz, hem orijinal romlarda hem custom romlarda orijinal kamera sorunlu...
  • telefonu yeni aldığım için root şuan yapmıyorum ama eski telefonumda vs portlanmış mıui romlarını kullandım hepsi muhteşem oluyor görsellik ve fonksiyon yönünden bizim türkiyede arayüzler halt etmiş bence yanında işin güzel yanı o kadar görsel öge olmasına ragmen sarj tüketimi daha azdı

eger ilerde rom yüklersem ki yüklicem ilk deneyeeğim romdur miui
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

kamera sorunu olanlar kit kat kamera kullanın, yedekleyip tüm romlarda kullanabilirsiniz, hem orijinal romlarda hem custom romlarda orijinal kamera sorunlu...

merhaba bu kitkat kamerasını direk APK olarak yüklemek yeterli oluyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kamera sorunu olanlar kit kat kamera kullanın, yedekleyip tüm romlarda kullanabilirsiniz, hem orijinal romlarda hem custom romlarda orijinal kamera sorunlu...

Hocam Arka kamera çalışmayanlar için mi kitkat kamera kullanın diyorsunuz? Kitkat kamera veya herhangi bir kamera hiçbirinde arka kamera çalışmıyor. Sadece Orjinal romda ve Atom romda çalışıyor melet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X.s.@.r.i.o

quote:

Hocam Arka kamera çalışmayanlar için mi kitkat kamera kullanın diyorsunuz? Kitkat kamera veya herhangi bir kamera hiçbirinde arka kamera çalışmıyor. Sadece Orjinal romda ve Atom romda çalışıyor melet.

ben kitkatv kamerayı flash sabitleme sorunu yaşayanlar için söylemiştim , ama arka kamera için ise şu an kontrol ettim ,evet şu an miui kullanıyorum, her iki kamera da çalışıyor. diğer custom romlar zaten kullanılacak rom yok piyasa da lewa ve atom rom dışında....

• zevkle kullandıgım romu birkaç hatadan dolayı bırakmak zorunda kaldım.tangoda görüntülü arama yaparken karşı taraftan ses gelmemesi.kameradan galeriye geçilememesi . gerci bu sorunu sonradan hallettim.anlık bildirimlerin gelmemesi.bazı oyunlarda telefonunun aşırı ısınması gibi sorunlardan dolayı stok roma geri döndüm. mustafa_eser paylaştığı kamera uygulamasını orjinal roma flaslayabilirmiyim?
  • arkadaşlar rom ile ilgili bi sorum olacaktı. kilit ekranına nils diye bir widget koymak istiyorum ama ilk önce saati kaldıram gerekiyormuş. ben bunları yapamadım. yani nils diye bir programı kilit ekranına widged olarak atayamadım yardımcı olabilirmisiniz lütfen
  • otomatik ışık fix ini yükleme rağmen hala sorun devam ediyor neyapabilirim
  • arkadaşlar güncelleme geldi. bazı ufak hata düzeltmeleri var. hepimize hayırlı olsun. gerçekten çok akıcı ve güzel rom iyi gidiyor herşey.
  • 3.11.29 güncellemesi gelmiş ne yenilikler geldi acaba

• Otomatik ışık sorunu çözüldümü acaba.

• b3k1rr kullanıcısına yanıt
    ana sayfada fix i var o sorunun

• atp96 kullanıcısına yanıt
    Kardeş onu yüklediğim halde sorun devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b3k1rr -- 29 Kasım 2013; 20:50:49 >
  • bildirim seslerini sadece ben mi değiştiremiyorum acaba? Kullanıcılar bi birlik olamıyor bence hataları toplayıp geliştiriciye geribildirim yapma konusunda yada çok az kişi bu romu kullanıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • catlax66 kullanıcısına yanıt
    Kardeş bende değişiyor.sorun senin telden kaynaklanıyor olabilir.

• romu yeniden kurmaya çalıştım general mobile yazısından sonra reset döngüsüne giriyor nasıl çözerim 3 kere denedim tüm wipe işlemlerini yapıp
  • Aynı sorun bendede oldu tekrar kurdum düzeldi

• hallettim 5 mb'lik dosyayı kurmuyordum ondan idi sorun
  • b3k1rr kullanıcısına yanıt
    valla kardeş 3.11.29 bidaha indiriyorum şimdi ama olmuyordu bende birde bu sürümde ön kameraya geçmiyo miui durduruldu diyor 3.12.06 bakalım neler getirecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 sene öncet xperia cihazımda 5 dk dayanamadan kaldırmıştım gmd kurayım ddm yine 5 dk dayanamadım Bu miuı kadar rami sömüren bı rom görmedim
    hiç bir şey kurmadan boş ram 135 mb da geziyor
    daha uygulama vs kursam ram ne olur bilemiyorum

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.