Şimdi Ara

MIUI V5 4.1.27 %99 Türkçe OTA Güncelleme Destekli General Mobile Discovery (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
10
Favori
26.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

1.5 sene öncet xperia cihazımda 5 dk dayanamadan kaldırmıştım gmd kurayım ddm yine 5 dk dayanamadım Bu miuı kadar rami sömüren bı rom görmedim
    hiç bir şey kurmadan boş ram 135 mb da geziyor
    daha uygulama vs kursam ram ne olur bilemiyorum

hocam sizin ramla ne işiniz var. linux çalışma mantığı boş rami sonuna kadar kullanarak uygulamaları hızlı açmak ve cpu kullanımını aza indirgemek için bellekte tutar. miui hiç takılmadan oldukça stabil çalışıyor. her hafta güncelleniyor ilk kurduğunuzda sistemin oturması için en azından 1 gün kullanmak gerekiyor. benim telefonda 200 uygulama var boş ram 500 civarı oluyor.
  • ya ben ısınamadım bu roma sanki çok ağır çalışıyor gibi geliyor :) hele o launcheri öldürüyo beni AYfonvari
  • gmd si olan insan niye custom rom kullanır akıl sır erdiremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: X.s.@.r.i.o

quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

kamera sorunu olanlar kit kat kamera kullanın, yedekleyip tüm romlarda kullanabilirsiniz, hem orijinal romlarda hem custom romlarda orijinal kamera sorunlu...

Hocam Arka kamera çalışmayanlar için mi kitkat kamera kullanın diyorsunuz? Kitkat kamera veya herhangi bir kamera hiçbirinde arka kamera çalışmıyor. Sadece Orjinal romda ve Atom romda çalışıyor melet.

melet mi meret o meret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

gmd si olan insan niye custom rom kullanır akıl sır erdiremiyorum

Akıl saglığımız yerinde değil belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

siz eğer tahmin ettiğim orochi iseniz k750 kullandığım zamanlar çok faydanız dokundu hocam sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: Resident

Ram kullanımı çok fazla mı yoksa Miui 'nın çalışma mantığı böyle mi? 200MB ın altına dahi düşüyor.

sağlıklı bi mukayese sayılmaz ama atrixde de miuiden çok az ram kalıyordu geriye 250 civarı.
  • quote:

quote:

quote:

siz eğer tahmin ettiğim orochi iseniz k750 kullandığım zamanlar çok faydanız dokundu hocam sağolun

Ta kendisi ;-)

• Merhabalar yaklasik iki hafta bu romu kullandim. Görsellik ve özellik acisindan harika diyebilirim.en çok sevdiğim özelliği ek bir proya gerek kalmadan görüşme kaydi yapmasiydi. Değiştirdim çünkü; Arama yapmak istediğinde rehperin çok geç gelmesi(simdi S4 romdayim boyle bir sorun yok)
    Ama gözüm hep bu roomda:))
    Hastalik galiba bu iş...

• quote:

çok doğru söylüyorsunuz ama eksik kaldığınız yönden var. stock romdan iyi custom rom zaten olmaz. geliştiriciler falan över kendilerini ama stock romun +sı bi kere stabilitedir. yok şu çalışmayı durdurdu yok ekran karardı yok renkler soldu derdi yoktur mesela.
    çok spesifik özellikleri olan bazı romlar bence tercih edilebilir. size canvas4 ve xoloxperia örneğini vermek istiyorum. ikisi de stock romdan daha akıcı. ikisi de stock roma göre daha temiz denebilir. xoloxperia'da dandik dundik bikaç şey var ama o kadar da olur. canvas rom tertemiz. ikisinde de serbest ram miktarı harika. bu da gereksiz uygulamaların temizliğinden ileri geliyor sanıyorum. yalnız bu kadar hızın ve akıcılığın ağır bir bedeli var ki bazen 1 günü bile çıkartamayabiliyorsunuz. eve gelmeden %15 uyarısını aldığım günler oldu mesela .
    stock romun hantallaşması ve zamanla lag probleminin yaygınlaşması çok fena can sıkıyor. bence ideal rom şöyle olmalı. cyanogenmod gibi , tertemiz saf androide yakın olmalı. cicili bicili herşeyden uzak olmalı. kullanıcı sonra sistemini özelleştirebilir sonuçta android bu. isteyen launcher kullanır wigdet pack icon pack yükler. keyfine bakar.
    yanıldığım noktalar elbette vardır ancak bence forumda sayılı birkaç geliştiricimiz var umarım onlar bu yönde de bir çalışma yapacaktır. nexus rom bu yönden gayet iyi. nexus v2 sonuçta ulaşabildiğim en iyi romdur .akıcılığı canvas gibi değil tabi. apex zamanla da hantallaşıyor tabi ama sistem genel olarak gayet hoşuma gidiyor.

• stock rom ile çok rahatım ama yarın bi custom rom yüklemem gerekirse cyanogenmod dan daha önde geliyo bu benim için. S3 de mıuı'nin luncher'ını yüklemiştim, baya güzeldi.

quote:

valla hiçbir sıkıntım yok stock rom ile, yağ gibi akıyor. ram kullanımı süper ötesi. pil süresi çok iyi (şuanda 46saat açık, ekran kullanımı 5buçuk saat, net hep açık idi hatta auto scrren on ile uzaklık sensörü bile hep açık idi) daha ne istiyim.

MIUI V5 4.1.27 %99 Türkçe OTA Güncelleme Destekli General Mobile Discovery

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 7 Aralık 2013; 20:56:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

stock rom ile çok rahatım ama yarın bi custom rom yüklemem gerekirse cyanogenmod dan daha önde geliyo bu benim için. S3 de mıuı'nin luncher'ını yüklemiştim, baya güzeldi.

quote:

valla hiçbir sıkıntım yok stock rom ile, yağ gibi akıyor. ram kullanımı süper ötesi. pil süresi çok iyi (şuanda 46saat açık, ekran kullanımı 5buçuk saat, net hep açık idi hatta auto scrren on ile uzaklık sensörü bile hep açık idi) daha ne istiyim.

MIUI V5 4.1.27 %99 Türkçe OTA Güncelleme Destekli General Mobile Discovery

batarya performansı gerçekten çok iyiymiş. ben kullanmıyorum discovery'i babama aldık da forumda dillendirilen şikayetlerin hiçbiri yok bizim cihazda çok şükür. ben atrixte iken miui kullanmıştım bir süre. tasarım dizayn çok iyiydi gerçekten ama ram kullanımı ve akıcılık sıkıntısı vardı.

• Güncelleme geldi. Kilitlenmeden önce yine parlaklığı full yapma sorunuyla
  • Arkadaşlar yeni güncellemeye istinaden ana konuyu güncelledim. romu ilk kez kuracaklar sorunsuz bir sistem için sırayla kurulum yönergelerini yapsınlar. yeni güncelleme ile en belirgin yenilik yeni güvenlik programımız oldu. bir çok alt güvenlik elemanı bu programın altında toplanmıştır ve daha kolay bir kullanım sağlamaktadır.

romu daha önce kuranlar için ışık sensörü fix
    Üzerine Kurhttp://yadi.sk/d/2coxTw6VEJkjM ( iq446_new_custom.zip )

hayırlı olsun.
  • bugün ikinci güncelleme geldi 3.12.15 hızlı çalışıyorlar valla :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atp96 -- 14 Aralık 2013; 18:49:55 >
  • arka kamerası çalışmayan sadece bi kaç kişi mi var?
  • arkadaşlar ekran ışığı ile ilgili fix dosyası güncellendi. üzerinde kurunuz.http://yadi.sk/d/hBgjNCGsEKYxX
  • arkadaşlar güncelledikten sonra şöyle bi sorunum var miui nin kendi tarayıcısı,video oynatıcısı varsayılan seçilmiş ve eski haline getiremiyorum bi çözümü varmı bunun

• atp96 kullanıcısına yanıt
    hacım güncellemeyle düzelecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mivideo ile kendi tarayıcısını sildim sorun yok şu an
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.