Arkadaşlar unutmayın, önemli olan iç güzelliktir. Ali Taran'ın da içi güzeldir.
Yapma GP. Kıllı , göbekli içi olan adam mı güzel ?
Ayşe Özyılmazel:Ali şevişelim mi ? Ali Taran:Ben hayır diyorum
simdi ben TV seyretmeyen biriyim, evimde TV Bile yok. bu ali denen herifi de sadece sima olarak tanirdim, oda malum yarismadan, yoksa kimin nesidir adi nedir bilmiyodum. diger kizin adini bile duymadim hayatimda zaten. ama bu evlilik sayesinde ikisini de tanimis olduk. yani amaclarina ulastilarmi? evet.
quote:
Orijinalden alıntı: Frécoß
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
Yapma GP. Kıllı , göbekli içi olan adam mı güzel ?
@Frécoß : İç güzelliği nerenden anladın acaba
Ayrıca bence eski karısına yaptığı büyük saygısızlık. Bence içgüzelliği falanda hikaye oluyor böylece, zeki ve kurnaz olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Feyzli Üye
ohohohhhyyşş..
quote:
Orijinalden alıntı: lowrider123 o değilde bu gece olucakları düşünün
Evlenmeden önce zilyon kez o işi yaptıkları için bu gece yatıp uyurlar yorgunluktan
quote:
O ojeler ne öyle be
Money is the power... Power is the money
quote:
Orijinalden alıntı: Gökhan G.
quote:
bu suyu buraya koymayın dedim .......
bayşım ağrıdı
quote:
Orijinalden alıntı: Amen-Ra
Money is the power... Power is the money
yaş maş rahatsız edici değil de kanserle boğuşan eşine moral destek vs bakımından en lazım olduğu zamanda kadını boşayıp evlenmesi.bilmiyorum kelime bulamıyorum söylemeye.aslında biliyorum bikaç kelime de durduk yere ceza almaya değmez...
Kızın amaç belli ama adam kendini bilen biri gib duruyordu en çok adama şaşırdım va acıdım aldanmış hangi 20 lik kız babası yaşındaki bir adamdan hoşlanırki gerçekten sevebilir biraz düşünse yanıldığının farkına varırdı parayla sevdirecileceğini sanıyorsa oda hikaye
quote:
Orijinalden alıntı: radressss
quote:
Orijinalden alıntı: Airbus A380
Ulan geçen gün zengin bir 65 lik adam 25-30 yaşında kızla evlendi diye medya günlerce yaygara yapmıştı nasıl insanlar böle ayıp falan ama bu 2 si evlendi demedikleri övgü kalmadı.
aynı kişilerden bahsediyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: DeathWarrior
paraya bakan kız modeli işte. 20 yaşına kadar 3204245246345 erkekle çıkan kız modelleri böyle kocalar buluyorlar zamanı gelince.
Aynen.
2 sene ömür biçiyorum bu evlilige. Fazla iyimserim dimi.