Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Ninjutso Sora (26Ocak2023 TR) Satın Al 18 Nisan 2023 22:39 1 1 Ninjutso Sora (26Ocak2023 TR) Ninjutso Sora:https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-ninjutso-sora-siyah-26.01.2023-wraith-garantili-1092729584/detay/Farklı shape denemek istiyorum.Kutu fatura ve garanti mevcuttur. Çok az kullanıldı farklı shape mouselar denemeyi seviyorum.Malatya içi elden teslim edebilirim. Harici olarak havale sonrası kargo yapabilirim.Siyah Renktir ve sıfırdan farksızdır. Sadece küçük skatesleri büyük skatesler ile değiştirdim dengesi daha iyi oldu bu şekilde.Fiyat olarak: Satılmıştır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Malatya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Mizar Mz60 Beyaz Kasa, Gateron Yellow Switch (800tl) ve Siyah-Kırmızı Pudding Keycaps (550tl) Valorant - Episode 3 Act 1 - Radiant Peek Rank, Bol Skinli Vp ve RP 'li Beta hesap [SATILDI] Fenvi WiFi 6E, Axe3000, BT 5.3, Intel Ax210 WiFi Lan Kartı (1100 TL) -satıldı-