Şimdi Ara

mizu da CK one 200ml 59,44 tl (avea+avantajix ile) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
7
Favori
17.041
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: elegance_84

quote:

Orijinalden alıntı: emre d.

bende var calvin kline one 200 ml. bence güzel koku. ama mizu avantajix'e ödeme yapmıyor ya da çok düşük tutarda ödeme yapıyor. ben taa ne zaman alışveriş yaptım hala mizu avantajix'e paramı yatırmadı ödeme sorgusu açtırdığım halde.

Avantajix gozardi edilse bile aveanin %20 indirimi gercekten super...

79 liradan %20 indirim 63 lira ederken ilk üyelikte 20TL net indirim almak daha avantajlı.

İlk uyelik yaptim. Gelen mail uzerindeki alisverise basla linkinden gittim siteye. Attim sepete. Odeme safhasina geldim ama o 20 liralik indirim yok ortada. Nerde yanlis yaptim acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ucgunmuhlet

quote:

quote:

quote:

bende var calvin kline one 200 ml. bence güzel koku. ama mizu avantajix'e ödeme yapmıyor ya da çok düşük tutarda ödeme yapıyor. ben taa ne zaman alışveriş yaptım hala mizu avantajix'e paramı yatırmadı ödeme sorgusu açtırdığım halde.

79 liradan %20 indirim 63 lira ederken ilk üyelikte 20TL net indirim almak daha avantajlı.

İlk uyelik yaptim. Gelen mail uzerindeki alisverise basla linkinden gittim siteye. Attim sepete. Odeme safhasina geldim ama o 20 liralik indirim yok ortada. Nerde yanlis yaptim acaba?

Lp.mizu.com adresinden yeni üyelik açman lazım hocam..

• 59 değil 29 olsa almam. sıfır kalıcılık.

bazısı ten uyumu ile alakalıdır fakat bu kokuda ne ten var ne bir şey..
  • 18.08.13 hala hazırlanıyor ( one)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alvarez

59 değil 29 olsa almam. sıfır kalıcılık.

Aynen bende almayı düşünüyodum dün gittim denedim, Ck one Shock u sıktım ordan 10 mt sonra koku gitmişti. Çok çabuk uçuyo. Ckin2u denedim bide, o daha başarılı kalıcık konusunda.
    Ama sanırım Azzaro Chrome alcam
  • Siz kalıcılığı nerenize sıkıp test ediyorsunuz?
  • quote:

Siz kalıcılığı nerenize sıkıp test ediyorsunuz?

hem koluma hemde parfümeride bulunan özel deneme kağıtlarına
  • Ben ense köküme sıkıp saatler sonra eşimden test etmesini istedim. Kalıcı olduğunu söyledi.
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Doğrudur, tenle alakalı bir durum olabilir.
  • CK one'ı yeni üyelikle 60 TL ye
    Diesel 125ml FFL Avea indirimiyle 100 TL ye aldım.
    Her zamanki gibi avantajix'i unuttum :)
    Bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasdereli70

quote:

Orijinalden alıntı: ucgunmuhlet

quote:

quote:

quote:

Lp.mizu.com adresinden yeni üyelik açman lazım hocam..

teşekkürler..

• Şikayetvar.com da sitenin sahte parfüm yolladığını söyleyen bir hayli fazla. Kararsız kaldım.

http://www.sikayetvar.com/kategori/internet/e-ticaret/kusurlu-hasarli-urun/771

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler uzun süre hazırlanıyor ibaresi varsa, ( benimki 5 gün olmuştu)
    iletişimden mesaj atsın.
    benimki sistemsel hataya kurban gitmiş
    şimdi özür dileyerek kargoya verdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

quote:

Orijinalden alıntı: Karqasa

Kargo çıkış şubesi : Pendik / İSTANBUL

Varış Şubesi : Ümraniye / İSTANBUL

Kargo neredemi KOCAELİ

Varın siz düşünün gerisini

Benim giriste cıkısta pendik ama o da kocaeli'ye gitti geldi.

Kargo için bilgi vereyim. Kargolarınız kağıt üstünde Kocaeliye gidiyor görülüyor, ama ÇAYIROVA'YA geliyor. ÇAYIROVA Yurtiçi kargonun ANADOLU yakasındaki genel dağıtım merkezidir. Anadolu yakasından yapılan tüm gönderimler önce ÇAYIROVAYA gelir , eğer varacağı adres tekrar Anadolu yakasındaysa ilgili şubeye gider. Eğer Avrupa yakasındaysa bu seferde BOĞAZIÇİ transfer merkesine (sanırım Kağıthane'de) gider, ordanda ilgili şubeye gönderilir.

ÇAYIROVA'da bilmiyenler için söyleyim, İstanbul'un en uç noktasıdır, çok kabaca olacak ama E-5 üstünde ARÇELİK fabrikasını biliyorsanız sınır ordan başlar. Birçok kargo ve nakliyat firmasının Çayırova'da aktarma ve genel merkezli bulunuyor. O yüzden kafanıze Kocaeli-İzmit kalmasın yani çok uzak değil

not: Herhangibi kargo firmaysı ile bağlantım yok, sadece çok fazla internetten alışveriş yaparım ve bahsi geçen Çayırova'ya yakın oturuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multigen -- 23 Ağustos 2013; 14:05:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: s3rs3ri1907

quote:

Orijinalden alıntı: alvarez

59 değil 29 olsa almam. sıfır kalıcılık.

Aynen bende almayı düşünüyodum dün gittim denedim, Ck one Shock u sıktım ordan 10 mt sonra koku gitmişti. Çok çabuk uçuyo. Ckin2u denedim bide, o daha başarılı kalıcık konusunda.
    Ama sanırım Azzaro Chrome alcam

hahah olaya bak bende oyle yapıp azzora chrome aldım. şampuanıyla beraber bir seti vardı. koku bana uymadı guzel koku fakat cabuk gidiyor.

şampuanı harika yalnız.
  • Ben bu parfümü daha önce duyup geçen ay DP den aldım,koku değişik bir koku güzel mi çirkin mi karar veremedim kime sorsam değişik diyor.Fiyat güzel hem de 200 ml ama kararsız kaldım alsam mı almasam mı şahsen ilk kullandığım 2-3 gün hoşuma gitmişti ama koku şuan hoşuma gitmiyor.
  • Benim sipariş bugün kargoya verilmiş. Yarın elimde olur.
  • zaten kolonya gibi... aldym ?i?eye girip cykyyorum en fazla yarym saat bi saat
  • kiz arkadasim icin elizabeth arden aldim . parfüm resmen agustos 2008 de üretilmis, ?aka gibi bir durum gerçekten. sanyyorum ki orijinallik dy?ynda mizu nun dikkat etti?i hiç bir durum yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunaytekkale -- 23 Ağustos 2013; 19:17:40 >
  • One shock da ayny my?

?uan kullanyyorum harika bir koku. Bir ?i?e daha alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.