Şimdi Ara

mizu da CK one 200ml 59,44 tl (avea+avantajix ile) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
7
Favori
17.041
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 21 ağustos 22:00 da verdiğim siparişim öğleden önce elime geçti.

Benim parfüm kutusunda da jelatin yoktu. Denemek için sıktım. İdare eder duruyor. Parasına göre iyi.
  • gelen parfümün kodu REF 869011000

Date of manufacture:
    21 of November, 2008 5 YILLIK parfüm çıktı pakette jelatin yoktu ck one alanlar jelatinlimiydi sizinki
  • kaliteli parfum bozulmaz gencler sakin.bende 2000'den kalma parfum duruyor hala.
  • Benim Calvin Klein one da geldi. Jelatin bende de yoktu. RE numarası REF 869011000 (herkesin ki aynı muhtemelen.

Ben kokuyu beğendim. Kalıcılığı konusunda pek birşey diyemem ama güzel koku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 24 Ağustos 2013; 18:31:23 >
  • 5 saat sonra koku kalmadı :))
    aynı kokuyu test edeceğim dışarıda, ama şu şekilde daha mizudan sipariş vermeyi düşünmüyorum.
  • Mizu'dan alınan parfümlerde kalıcılık sorunu var. Bir kaç ay önce Jean Paul aldım ama memnun değilim. Parfümeri de denediğimde çok daha iyiydi kalıcılık konusunda.
  • avantajix üzerinden alanların hepsinin iadeleri hesaplarında görünüyor mu, bir durumunuzu yazar mısınız arkadaşlar, sadece bende mi sıkıntı var

EDIT: benim alışverişim avantajixte görünmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylaq -- 24 Ağustos 2013; 20:36:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

avantajix üzerinden alanların hepsinin iadeleri hesaplarında görünüyor mu, bir durumunuzu yazar mısınız arkadaşlar, sadece bende mi sıkıntı var

Ben de alışveriş yaptığım bile gözükmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

avantajix üzerinden alanların hepsinin iadeleri hesaplarında görünüyor mu, bir durumunuzu yazar mısınız arkadaşlar, sadece bende mi sıkıntı var

Ben de alışveriş yaptığım bile gözükmüyor

bende de alışveriş yaptığım görülmüyor, mail de attım ama dönmediler hala
  • Mizudaki parfümler 2. sınıf taklit parfümler.Dubaide sürüyle bulursunuz.Adamlar tax-free lerden daha ucuza parfüm satıyorlar.Olacak iş mi.Bazı markaların ana vatanından çok ama çok ucuza parfüm satıyor.İmkansız.Tekin acar vb. firmalar belkide pahalı parfüm satıyorlar ama mizuya para verip üstümde 1 saat kalacak parfüm almaktansa bu firmalardan alırım daha iyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

Mizudaki parfümler 2. sınıf taklit parfümler.Dubaide sürüyle bulursunuz.Adamlar tax-free lerden daha ucuza parfüm satıyorlar.Olacak iş mi.Bazı markaların ana vatanından çok ama çok ucuza parfüm satıyor.İmkansız.Tekin acar vb. firmalar belkide pahalı parfüm satıyorlar ama mizuya para verip üstümde 1 saat kalacak parfüm almaktansa bu firmalardan alırım daha iyi..

Hocam Lidyana'daki parfümler nasıldır? çekle onlar da uygun fiyata geliyor
  • Şuan üzerimden gelen efil efil bir Ck One kokusu 6 7 saat önce sıkmama rağmen :) Unisex olabilir aldığınızda pişmanda olabilirsiniz ve benim gibi satışada koyabilirsiniz. Ama büyük ihtimal satılmaz ve siz kendiniz kullanmaya başladıkça alışırsınız. Zaman zaman özellikle pamuk olmayan giysilerde çok uzun süreli kalmayadabilirde ama o tatlı kokuya alışınca gerçekten içinize siner verdiğiniz para :) Üstelik 200 ml için. Tavsiye ederim. Ten uyumu sanki esmere uymaz diyor içimden ama bilemem yinede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

Mizudaki parfümler 2. sınıf taklit parfümler.Dubaide sürüyle bulursunuz.Adamlar tax-free lerden daha ucuza parfüm satıyorlar.Olacak iş mi.Bazı markaların ana vatanından çok ama çok ucuza parfüm satıyor.İmkansız.Tekin acar vb. firmalar belkide pahalı parfüm satıyorlar ama mizuya para verip üstümde 1 saat kalacak parfüm almaktansa bu firmalardan alırım daha iyi..

aynen katılıyorum hocam tekin acardan 1- 1 buçuk sene önce 75ml diesel almıştım sabah sıkıyordum akşam hala kokusu üzerimde oluyordu elbise çıkarırken o kokuyu alıyordum bu bitince mizudan 125 mlsini 103 liraya aldım avea kodu falan şimdi bunu sıkıyorum bi iki saat sonra kokudan eser yok..

Bu ck one ı da almıştım dieselde böyle bişeyle karşılasınca iade ettim hiç kullanmadan.. İki diesel arasında inanılmaz fark var taklit midir bilmem ama bi daha internetten parfüm alacağımı sanmıyorum ucuz alcaz derken olan parayı da çöpe atmayalım

• Bu koku hafiftir. 5 saatte kokusu kalabilir 10 saatte, her ten de farklı olabilir. Ürün Havalimanında da jelatinsizdir
    3 yıl önce hava limanından 45-50tl gibi indirimli bir fiyata 3 tane almıştım. 2sini hediye etmiştim ve sonradan çok pişman olmuştum.

Neyse...
    Şimdi! bu kapağı hemen açılan ve spreyi sonradan yerleştirilen ürünleri dışarıdan yada netten almaya hep çekinmişimdir.

O yüzden, bu konuda geçen ürünü almak istemedim.
  • adamlar reklama çok büyük bir bütçe ayırmışlar hangi siteyi açsam mizu.com u görüyorum. bu kadar reklam yapan bir firmanın da sahte parfüm satması çok garip.
  • beyler ben gecen hafta cumartrsi siparis verdim hala hazirlaniyor aradim birde gecen persembe bunlarin yapcagi isin ben 10 gun oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre-29

beyler ben gecen hafta cumartrsi siparis verdim hala hazirlaniyor aradim birde gecen persembe bunlarin yapcagi isin ben 10 gun oldu

Aynen 8 gün oldu hala hazırlanıyor, mail attım tatile çıkıcam perşembeye elime geçmezse iptal edicem diye. 1 parfümü 8 gündür gönderemediler bu hizmetle 3 vakte kadar bunlarda patlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: todorov_44

adamlar reklama çok büyük bir bütçe ayırmışlar hangi siteyi açsam mizu.com u görüyorum. bu kadar reklam yapan bir firmanın da sahte parfüm satması çok garip.

Acun Ilıcalı' nın TV' de reklamını yaptığı FırsatÜrünü mağduruyum
  • Ulan hala amazon'un sahibi olduğu siteye sahte parfüm satıyorlar diyorsunuz. Allahın aşkına şunu kanıtlayıverin de köşeyi dönelim. Adamlar faturalı ürün satıyorlar hani her parfüm için ismi yazmasa da parfüm yazsa falan neyse nereye sahte satıyorlar? Sahte satamazlar yok öyle bir dünya. 2. sınıf satabilirler o işten anlamam fakat sahte satamazlar. Heee bir de tekin acar pahalı satıyor ama iyi satıyor diye düşünmeyin ki imkanı yok. Aşağı yukarı her ilde en lüks yerlerde dükkan açıp onun içinde o kadar kişi çalıştır hem kira ver hem maaş ver sonra biz kalitelisini satıyoruz ama de bana hiç inandırıcı gelmiyor. konuyu saptırmayayım ama tek bildiğim şey mizu'nun sahte ürün satmadığıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oaston

quote:

Orijinalden alıntı: emre-29

beyler ben gecen hafta cumartrsi siparis verdim hala hazirlaniyor aradim birde gecen persembe bunlarin yapcagi isin ben 10 gun oldu

Aynen 8 gün oldu hala hazırlanıyor, mail attım tatile çıkıcam perşembeye elime geçmezse iptal edicem diye. 1 parfümü 8 gündür gönderemediler bu hizmetle 3 vakte kadar bunlarda patlar..

cuma 19'da siparis verdim cumartesi oglen kargoya verildi.sisteme takilmis senin siparis.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.