Şimdi Ara

mizu da CK one 200ml 59,44 tl (avea+avantajix ile) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
7
Favori
17.041
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş adına 21/08/2013 de siparişini verdiğim diğer parfüm de şimdi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 26 Ağustos 2013; 11:49:45 >
  • Bu site sahte ürün satıp milyonlarca liralık davalara konu olacak bir hata yapmaz

Satılan ürünlerin faturaları tam.

Tek sorun bence ürünlerin bayat olması. YYıllarc ddepolarda kalmış Ürünleri sözde indirimlerle insanlara satıp para kazaniyorlar.

2 - 3 sene önce strawberry nette satılan makyaj malzemeleri de aynı bu yöntemle satılıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

Bu site sahte ürün satıp milyonlarca liralık davalara konu olacak bir hata yapmaz

Satılan ürünlerin faturaları tam.

Tek sorun bence ürünlerin bayat olması. YYıllarc ddepolarda kalmış Ürünleri sözde indirimlerle insanlara satıp para kazaniyorlar.

2 - 3 sene önce strawberry nette satılan makyaj malzemeleri de aynı bu yöntemle satılıyordu
    quote:

Orijinalden alinti: CANOZ

Bu site sahte ürün satip milyonlarca liralik davalara konu olacak bir hata yapmaz

Satilan ürünlerin faturalari tam.

Tek sorun bence ürünlerin bayat olmasi. YYillarc ddepolarda kalmis Ürünleri sözde indirimlerle insanlara satip para kazaniyorlar.

2 - 3 sene önce strawberry nette satilan makyaj malzemeleri de ayni bu yöntemle satiliyordu

tebrikler sistemi süper çözmüşsünüz.

yalnız kaçırdğınız bir nokta var, parfüm depoda "uygun koşullarda" (güneş görmeyen, uygun sıcaklık vs) bekleyerek bayatlamaz. parfüm dağıtıcı firmalar gerizekalı olmadığına göre parfümleri herhalde uygun depolarda saklıyordur haliyle depoda beklemiş "bayat" ürünler derken neyi kastediyorsunuz?

30 defa söylendi bu başlıkta, bu da 31. olsun, parfüm kutusu açılmadan, ilk fıs yapılmadan bayatlamaz. ilk fıstan sonra 3 yıl içerisinde tüketilmezse, parfüm havayla temas ettiği için kokusu değişebilir, kalıcılığı azalabilir. o da bir ihtimal. yoksa ben 4-5 yıl kullanılan ama hiçbir deformasyona uğramayan birçok parfüm gördüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: marquin

quote:

Bu site sahte ürün satip milyonlarca liralik davalara konu olacak bir hata yapmaz

Tek sorun bence ürünlerin bayat olmasi. YYillarc ddepolarda kalmis Ürünleri sözde indirimlerle insanlara satip para kazaniyorlar.

2 - 3 sene önce strawberry nette satilan makyaj malzemeleri de ayni bu yöntemle satiliyordu

yalnız kaçırdğınız bir nokta var, parfüm depoda "uygun koşullarda" (güneş görmeyen, uygun sıcaklık vs) bekleyerek bayatlamaz. parfüm dağıtıcı firmalar gerizekalı olmadığına göre parfümleri herhalde uygun depolarda saklıyordur haliyle depoda beklemiş "bayat" ürünler derken neyi kastediyorsunuz?

30 defa söylendi bu başlıkta, bu da 31. olsun, parfüm kutusu açılmadan, ilk fıs yapılmadan bayatlamaz. ilk fıstan sonra 3 yıl içerisinde tüketilmezse, parfüm havayla temas ettiği için kokusu değişebilir, kalıcılığı azalabilir. o da bir ihtimal. yoksa ben 4-5 yıl kullanılan ama hiçbir deformasyona uğramayan birçok parfüm gördüm.

Hocam peki bszi kokulardaki kalıcı lık sorununun sebebi nedir.sahte değil o zamam bunun sebebi ne olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

quote:

Hocam peki bszi kokulardaki kalıcı lık sorununun sebebi nedir.sahte değil o zamam bunun sebebi ne olabilir

Sabah 07:00 tek fıs ile ense köküme CK One sıktım.
    Saat 14:20 itibariyle parfümü sıktığım bölgeye elimi sürüp kokusunu alabiliyorum.
    Üstelik bu moktan çalışma ortamında klima bile olmadan vantilatör karşısında 33 derece sıcaklıkta iyi iş çıkardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

quote:

kalıcılık bir sorun değil, parfümün özelliğidir.

tabii olayı iyi incelemek lazım, sallıyorum tom ford black orchid çok kalıcı bir parfümdür, eğer internetten bir siteden aldınız ve gelen koku kalıcı değilse, bozulmuş, uygun koşullarda saklanmayan bi parfüm denk gelmiş olabilir. ama genelde zaten kalıcı olmayan bi parfümü alıp "bu niye kalıcı değil" diye isyan eden arkadaşlar görüyoruz. her parfüm kalıcı olacak diye bir şey yok, yazlık & fresh kokular kalıcı olmaz sık yenilemek gerekir. kışlık kokular temelde vanilya, amber gibi kalıcı alt notalara dayanır ve kalıcı olurlar. parfüm alırken kalıcı mı değil mi diye araştırmak en doğrusu olacaktır.

ayrıca ben size öyle sahte parfümler bulurum ki, orjinalinden daha kalıcı olabilir. kısaca parfümün kalitesini kalıcılıktan ziyade koku kalitesiyle değerlendirmek daha doğru olur. pahalı parfüm kalıcı, ucuz parfüm kalıcı olmayacak diye bir şey yok. 200 ml'si 60 liraya satılan ck one shock günlerce kalabilen bi parfüm mesela. 100 ml'si 250 civarına satılan hermes un jardin sur le nil 1.5 saat üzerinizde kalırsa şanslısınız. ama içerik ve koku kalitesi olarak kıyaslarsak tabii ki nil fersah fersah öndedir.

• Nasıl almak mantıklı ??????????? % 20 indirim ilk üye + avantajix mi ?

yoksa avea+ avantajixmi ???

bu arada avea nasıl % 20 indirim oluyor anlatırmısınız ???

• quote:

Orijinalden alıntı: husock

Nasıl almak mantıklı ??????????? % 20 indirim ilk üye + avantajix mi ?

yoksa avea+ avantajixmi ???

bu arada avea nasıl % 20 indirim oluyor anlatırmısınız ???

Sadece bu parfüm için yeni üyelik + AvantajX mantıklı.

• merhabalar yaklaşık 4 senedir kullanıyorum CK One parfümü bi çok kez satın aldım. şuan elime ulaştı mizu.com un yollamış olduğu parfüm %100 orjinal. düşünen varsa kaçırmasın 59TL ye 200ml geldi.
  • en hizli bana gondermisler isik hizinda kargo.onceki sayfada kalmis cuma 19'da siparis vermistim az once geldi.ck one shock almistim jelatinli geldi.normal ck one'ler jelatinsiz geliyor galiba.cayir cayir kokuyor odalari kapladi kokusu bu da taklitse onden uc disimi kirarim.strawberry'den 58 liraya 200ml ck be almistim ondan iyi kokusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

en hizli bana gondermisler isik hizinda kargo.onceki sayfada kalmis cuma 19'da siparis vermistim az once geldi.ck one shock almistim jelatinli geldi.normal ck one'ler jelatinsiz geliyor galiba.cayir cayir kokuyor odalari kapladi kokusu bu da taklitse onden uc disimi kirarim.strawberry'den 58 liraya 200ml ck be almistim ondan iyi kokusu.

Kalıcılık nasıl? Joop gibi ağır mı?
    Aklımda olan kokulardan...
  • Parfümlerde kalıcı olup olmama durumu EDT ya da EDP oluşuna göre değişiklik gösteriyor bildiğim kadarıyla, EDParfüm, EDtoilette..

Parfüm sadece tene sıkılır, daha kalıcı olur ve genelde daha pahalıdır, EDT kıyafetlere ve tene sıkılır, kalıcılığı daha azdır ve daha uygundur.

ONE unisex bir koku, o yüzden çok rahatsız edici bir koku değil, genelde beğenilir.

Calvin Klein One EDT demiş ilanda dolayısıyla ahım şahım bir kalıcılık beklemeyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gncttyslgr -- 26 Ağustos 2013; 15:48:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

en hizli bana gondermisler isik hizinda kargo.onceki sayfada kalmis cuma 19'da siparis vermistim az once geldi.ck one shock almistim jelatinli geldi.normal ck one'ler jelatinsiz geliyor galiba.cayir cayir kokuyor odalari kapladi kokusu bu da taklitse onden uc disimi kirarim.strawberry'den 58 liraya 200ml ck be almistim ondan iyi kokusu.

Kalıcılık nasıl? Joop gibi ağır mı?
    Aklımda olan kokulardan...

benim cildim kuru muymus neymis hicbir koku durmaz bende ama bu fena degil sende ck one duruyorsa bu acaip kalici olur.joop kadar agir degil simdi joop'u koluma surdum koku olarak alakasi yok joop itici bir koku bu oyle degil.misafirlerden teyzem sulandi az once bunu bana ver diye.baharatli bir koku benziyor bir kokuya ama cikaramadim ismini.ck be mi alsam demistin daha once bence bu daha iyi olur dag tas kadar fark var be ile arasinda.be hic kalici degil aninda ucuyor.kis parfumu diyorlar bunun icin ama dedigim gibi bende kokular durmadigi icin one million intense filan suruyorum yaz vakti bildigin haci kokusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: gncttyslgr

Parfümlerde kalıcı olup olmama durumu EDT ya da EDP oluşuna göre değişiklik gösteriyor bildiğim kadarıyla, EDParfüm, EDtoilette..

Parfüm sadece tene sıkılır, daha kalıcı olur ve genelde daha pahalıdır, EDT kıyafetlere ve tene sıkılır, kalıcılığı daha azdır ve daha uygundur.

ONE unisex bir koku, o yüzden çok rahatsız edici bir koku değil, genelde beğenilir.

Calvin Klein One EDT demiş ilanda dolayısıyla ahım şahım bir kalıcılık beklemeyin derim.

Hocam erkek kokuları genelde edt oluyor zaten. Kadınlarda edp leri görmek daha mümkün. Benim kalicilik konusubdaki sıkıntım şuydu. Ayni parfüm bi yerden satin alınıyor hemen uçuyor kokusu.v.baska bi yerden alınıyor gayet kaluci oluyor. Bunun aevebibimerak ediyorum

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Belki sebebi mevsimler olabilir, a merkezinden aldığınız parfümü kışın kullanırsınız, çok terlememek ve banyo yapmamaktan kaynaklı kalıcı olur, b merkezinden aldığınız parfümü yazın kullanırsınız, malum ter kokusu ve sürekli duş almaktan kaynaklı kalıcı olmayabilir. Ben lacoste klasik edp kullanıyorum dediğiniz gibi bayan parfümleri çoğunlukla edp, hepsiburadadan almıştım, yazın kullandım çok kalıcılığını göremedim açıkçası.
  • bugün ykm den ck one ve ck shock u denedim. ck one ı çok hafif buldum ck shock ise tam bir rezalet denemeden almayın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi todorov_44 -- 26 Ağustos 2013; 22:39:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: todorov_44

bugün ykm den ck one ve ck shock u denedim. ck one ı çok hafif buldum ck shock ise tam bir rezalet denemeden almayın derim.

one ı beğendim shock için aynı görüşteyim hocam

• shock güzel kokudur gençler için kokuyu sıktıgınız an koklarsanız algılayamazsınız 10 dk sonra koku açıldıgında gerçekten iyi bir koku .
  • Ben CK Shock aldım gerçekten çok beğendim ayrıca kalıcıda ancak üretim tarihi 2011 olarak gözüküyor.. Yine mizudan Hugo Boss Green Edt almıştım parfüm türül kolonyaları gibiydi 10 dk sonra yok oluyordu...
  • bende ck one shocks aldim.gayet guzel. bu fiyata cok iyi.normal uyduruk parfumler zaten 35-40 tl. (jagler-private-caldion) bu fiyata iyidir gencler

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.