Şimdi Ara

mizu da CK one 200ml 59,44 tl (avea+avantajix ile) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
7
Favori
17.040
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • one'i shock ile değiştirmek için mail attım, yoksa iade edip diğerini alıcam
  • Kliksa denilen firmayı ben çok seviyorum:
    Geçen yıl hediye ettiği cihazlardan sonra bu yıl iptal ettiğim halde Galaxy S4' e ait AvantajX iadesinin ödemesini yapmış.
    Kliksa gibi başarılı bir firmanın müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaları umarım diğer firmalara da örnek olur.

mizu da CK one 200ml 59,44 tl (avea+avantajix ile)

• Kullandığım one yarılanmıştı. Fırsatı bulmuşken yapıştırdım bir tane daha. 1 sene gider artık bana
  • bende sipariş ettim bakalım inşallah güzeldir
  • Yorumlara bakarak özellikle Son yorumlara shock aldim dogru karar midir. Equal ve pi kokusunu kullanan seven biriyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mizu ile ilgili internet şikayetlerle dolu... Ben de bir ürün siparişi verdim. 10 gün sipariş hazırlanıyor diyerek oyaladılar. Sonra da bana bir üst modeli aradaki fiyat farkını talep ederek göndermeyi önerdiler. Üst model fiyatı da tabii ki şişirilmiş. AMAN DİKKAT bu firmaya.. Parfümlerine de dikkat edin derim ...
    Ayrıca CK nin bu parfümünün şisesi en kolay sahte parfum doldurulabilen bir şişedir. Paketler de açık geliyor zaten, yani kutu şeffafla kaplı değil. Satın alacak arkadaşlar önerim bir kere daha düşünsünler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gncttyslgr

Parfümlerde kalıcı olup olmama durumu EDT ya da EDP oluşuna göre değişiklik gösteriyor bildiğim kadarıyla, EDParfüm, EDtoilette..

Parfüm sadece tene sıkılır, daha kalıcı olur ve genelde daha pahalıdır, EDT kıyafetlere ve tene sıkılır, kalıcılığı daha azdır ve daha uygundur.

ONE unisex bir koku, o yüzden çok rahatsız edici bir koku değil, genelde beğenilir.

Calvin Klein One EDT demiş ilanda dolayısıyla ahım şahım bir kalıcılık beklemeyin derim.

edt parfüm kalıcı olmaz diye bir şey yok. her edp de kalıcı değildir keza. comme des garçons 2 edp olmasına rağmen bende 1-2 saat bile kalmadı, gene aynı şekilde birçok edp olmasına rağmen kalıcı olmayan parfüm var (creed ve tom ford'da mesela). hermes terre'nin hem edp hem edt versiyonu var mesela ama edt versiyonu edp'den daha kalıcı. edp versiyonu sadece koku olarak biraz da yoğun.

ayrıca edt de edp de tene sıkılır, tamamlamak için kıyafete, saça başa sıkılmasında bir sakınca yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 27 Ağustos 2013; 10:42:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: marquin

quote:

Orijinalden alıntı: gncttyslgr

Parfümlerde kalıcı olup olmama durumu EDT ya da EDP oluşuna göre değişiklik gösteriyor bildiğim kadarıyla, EDParfüm, EDtoilette..

Parfüm sadece tene sıkılır, daha kalıcı olur ve genelde daha pahalıdır, EDT kıyafetlere ve tene sıkılır, kalıcılığı daha azdır ve daha uygundur.

ONE unisex bir koku, o yüzden çok rahatsız edici bir koku değil, genelde beğenilir.

Calvin Klein One EDT demiş ilanda dolayısıyla ahım şahım bir kalıcılık beklemeyin derim.

edt parfüm kalıcı olmaz diye bir şey yok. her edp de kalıcı değildir keza. comme des garçons 2 edp olmasına rağmen bende 1-2 saat bile kalmadı, gene aynı şekilde birçok edp olmasına rağmen kalıcı olmayan parfüm var (creed ve tom ford'da mesela). hermes terre'nin hem edp hem edt versiyonu var mesela ama edt versiyonu edp'den daha kalıcı. edp versiyonu sadece koku olarak biraz da yoğun.

ayrıca edt de edp de tene sıkılır, tamamlamak için kıyafete, saça başa sıkılmasında bir sakınca yoktur.

Madem bu kadar emin konuşuyorsunuz, öyleyse çok da doğru bilmiyormuşum.

• ck one dan memnun kaldınız mı mizu beklemiş ürün satıyor diyorlardı bi ara? yanlız ck one ı 12 gibi bilegime sıkmıştım suan kokmuyor diyebilirim sevilden sıkmıştım, yani özet: ck one kalıcılıgı pek yok.
    jean paul gaultier siparişi vermeyi düsünüyodum bende 1-2 gün içinde yanında da ck alacaktım ama kalıcılıgı yok, yoksa f/p acısından cok ideal.
    birde soyle bir bilgi veriyim ne derece dogru bilmiyorum kendi gözlemimdir, dior du galiba hatırlamıyorum suudi arabistan qatar dan aldıgım dior ile burdan aldıgım dior arasında ucurum vardı, qatardan aldıgım 2-3 gün cıkmıyordu burdaki 1 gün anca gidiyordu, edindiğim bilgiye göre esansını arttırıyorlarmış arap ülkelerinde mesela, fazla dursun ciltte diye zaten havalarda sıcak, özet: ülkeden ülkeye parfüm esansı değişebiliyor yani kalıcılık değişken birşeydir, edp için konusuyorum.
    @marquin @TuVNeRa

• Onca sikayete kulak verip siparis gecmedim ama su an EDP den baska birsey kullanmam. Lidanya da 100 tl uzeri 40 tl indirim kuponu var ve ck obsession night 60 tl ye geliyor 100 ml hem de EDP aklinizda olsun

• üretim tarihlerini kontrol eden oldu mu arkadaşlar
  • Davidof Zino EDT denemiş olan var mı?
    Kokusu nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

Onca sikayete kulak verip siparis gecmedim ama su an EDP den baska birsey kullanmam. Lidanya da 100 tl uzeri 40 tl indirim kuponu var ve ck obsession night 60 tl ye geliyor 100 ml hem de EDP aklinizda olsun

obsession night'ın edp olanı kadın versiyonu, erkek versiyonu edt.
  • shock u akşam 6 gibi sıktım tekin acar da hala kolumda. ama vasatr bi koku yani pek dikkat çekici bi koku gibi gelmedi bana. normal one mı alsam acaba
  • Bugun ogle 1 gibi bir bilegime shock digerine one sıktım.(tek fıs ikisi de) Shock'u hala hissediyorum. One ise cok cok az hissediliyor. Shock cok sert. One ise cok hafif. Bence one'ın kokusu dah guzel ama bayan parfumu havası var..
  • quote:

Onca sikayete kulak verip siparis gecmedim ama su an EDP den baska birsey kullanmam. Lidanya da 100 tl uzeri 40 tl indirim kuponu var ve ck obsession night 60 tl ye geliyor 100 ml hem de EDP aklinizda olsun

erkeklerde edp çok nadir bulunur calvin inkide yok .
  • http://www.lidyana.com/obsessionnightedp100mlerkekparfumu-88300150410

Arkadaşlar 40 TL kupon ile kacmaz diyorum size
  • quote:

http://www.lidyana.com/obsessionnightedp100mlerkekparfumu-88300150410

o parfüm bayan yanlız katagorisi yanlış girilmiş büyük olasılıkla araştırında yanlışıkla bayan parfümü kullanmayın ucuza geliyor diye :)

erkek için olanı alttakidir.

http://www.lidyana.com/calvinkleinobsessionnightedt125mlerkekparfumu-88300150458

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_trabzon -- 28 Ağustos 2013; 0:23:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Davidof Zino EDT denemiş olan var mı?
    Kokusu nasıl?

bu kampanyadan aldım kış kokusu dedikleri türden sanırım eşimin hoşuna gitti (önemli olan o) burbery kullanmıştım "koyu renk şişede kumaş kaplı olanı " o kokuya çok benziyor. 2-3 fıs sıkıp çıkıyorum akşama kadar kalıyor şiddetle tavsiye ederim. denemeden almayın denemek için bulamazsanız burbery'i deneyin benzer kokular.
  • quote:

http://www.lidyana.com/obsessionnightedp100mlerkekparfumu-88300150410

40 TL lik indirim kuponunu nasıl tanımlıyoruz?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.