Şimdi Ara

mjjjs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail513 -- 16 Ağustos 2021; 16:41:42 >

• hayırlı olsun, güzel araçtır....v6 mı v8 mi? yanlış bilmiyorsam v8ler buick 350 cui motora sahip. 1971 tam amc'nin devraldığı zamanlar sizin araç amc motor da olabilir...

bulunduğunuz yer önemli. büyük şehirde iseniz işiniz görece daha kolay. adana'da bu işi yapan amerikan araçların toplanması üzerine çalışan ustalar çok.

ben de bu işe gözüm yemediği için giremiyorum çünkü yaşadığım yerde işten anlayan yok maalesef.

• @sinoplu Bu arkadaş Amerikan toplamıyordu ama en azından bu tür işlerle uğraşmış birisi. Yardımcı olabilir belki.

• arac l6 motor bir araç. @goodorevil tesekkurler umarım bilgili bir kaç arkadas denk gelir.

• Hocam konuyu otomobil genele açmanızı öneririm. Orası buradan daha aktif. Bilen birkaç kişi daha çıkacaktır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk isiniz facebook da bu aracin gruplarini bulup uye olmak olsun orda aradiginiz parcalari cok kolay bulursunuz(dolandirilma riskine dikkat)

Ozellikle bu sene maliyetler tavan yapti
    Boya doseme kaporta mekanik lastik elektrik muayene ivir zivir olarak cebinizden ortalama 40.000 TRY cikar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam selamlar @sinoplu 40 bin tl ayirdigim butcem var hocam ama aracin dilinden anlayan bir kaportaci bulamadim. ( guvenilir biri ) tavsiye edeceginiz bir usta varmi ?

Bu arada ben istanbuldayim

• Profes124 kullanıcısına yanıt

tamam @Profes124 hocam, haklisin konuyu oraya da tasiyayim, forumun biraz acemisiyim.

• Hocam istanbulda defenderleri boyayan cok iyi bir usta var fakat sadece kaporta boyaya sizin butceniz civarinda istiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iste sadece o butceyi kaporta boyaya ayirdigim zaman, rakam 60 70 lere cikiyor ne yazikki..

Acikcasi cok temiz bir usta buldum fakat,ustanin elinde 1 senelik 4 adet araba varmis :(

Klasik oto grububa yazdim facebook ta .. Orda da insanlar birbirine pasliyor, istenilen rakamlar sacmaligin daniskasi haline geliyor.. Biraz turiste hali satma matematigi var orda..

• sinoplu kullanıcısına yanıt

rica etsem o ustaninda iletisimini paylasabilir misiniz? en azindan temasa gecmek isterim,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.