MJ Türkiye yaklaşık 1-2 senedir faaliyetlerini durdurdu. Son 2 sene içerisinde ekipte bulunan arkadaşlar teker teker ayrıldılar.
- Ekipteki arkadaşların çoğu iş, okul vs. durumlarından siteyle ilgilenemediler. - Seviye olarak forumun kalitesi son zamanlarda iyice bozulmuştu.
Bu nedenle siteyi tamamen kapattık.
Türkiye Mambo ve Joomlayı ve diğer içerik yönetim sistemlerini ilk MJ Türkiye sayesinde öğrendi, burada hep beraber kendimizi geliştirdik, birbirimize yardımcı olduk.
Artık Türkçe destek siteleri oldukça fazlalaştı, MJ Türkiye bir arşiv amacıyla kalmıştı.
Daha fazla açık bırakmak istemedik ve forumu tamamen kapattık.
Darkcode arkadaşımız bizimle beraber çalıştığı doğrudur fakat kendisi herhangi bir şekilde siteye bir zararı olmamıştır.
Bilginize
Hadi geçmiş olsun o zaman iyi bir siteydi ara sıra giriyorduk yine.
Daha bir kaç gün önce açıyordu .
O hack olayı mjnin özel forumundada geçiyordu. Hatta kendiside o kim acaba gibilerinden birşeyler yazmıstı diye hatırlıyorum.
çok yazık.En iyi webmaster forum sitelerinden biriydi. çoğu zaman eksikliğini arıyorum. şimdiki webmaster siteleri işi sırf geyiğe vurmuş, adam gibi konu açan sorun söyleyen yok.
kapanması kötü olmuş.
uzun zaman oldu smf bölümüne devamlı giriş yapardım ama artık tamamen kapattılar galiba tasarımlarına bitiyordum :)