Şimdi Ara

mk lolden perma ban yediğimi düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde hesabım west serverında ve aylardır orda oyun oynuyorum ama trde plat 1 hesabım yaklaşık 2 ay önce perma ban yedi . Riot destek ekibine sebebini sorduğumda ise
    3. parti yazılımdan ban yediklerimi söylüyorlar. Bazı arkadaşlar perma ban'ımı kaldırdılar diye konu açıyor . Nasıl açıldığı konusunda fikri olan var mı beyler ? Tr'de oynamak istiyorum ama 0 dan hesap kasmam gerekicek ve hiç uğraşasım gelmiyor. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazsın rica ediyorum.

• Valla bu konuyu Riot ekibine sor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mk jogo ban sebebidir. Banını açtırman pek mümkün değil iyi forumlar.
  • Carpe Vita kullanıcısına yanıt
    dostum westtede kullanmışlığım var yaklaşık 2-3 hesabımda . Mk jogo ban sebebiyse neden bütün hesaplarım ban yemedi ?
  • umutbulun9 kullanıcısına yanıt
    Onu bilemicem ama ban sebebi olduğundan eminim. Yani uzun lafın kısası hesabını geri alamazsın. Diğer hesaplarının da ban yemesini istemiyorsan programı silmeni öneririm.
  • Banları sebepsiz yere attılar.Az bir kısmı açıldı.Anlıycağın zor gibi ama tekrar inceleme iste.

• Mk jogodan banlanan bir arkadaşım var, ne yazık ki hesabını açtıramazsın. Mk jogo normalde ban sebebi değil ama TR istemiyor, farkederse ban atıyor. Bu yüzden West'te banlanmamışsındır. Bizim durumumuz ise farklıydı, script-drop diyip yapıştırdılar banları, çok az şanslı bir kısımda bulunduğumuz içinde banlarımızı açıldı. Ne yazık ki hala haksız yere ban yemiş oyuncular var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 4 Ekim 2015; 0:02:50 >
  • 3.parti yazılım diye geçiyor zaten Riot açıklamıştı.
  • Ban yemen çok normal.
  • skin için ilk çıktığı günden beri kullanıyorum 3 gün ban bile yemedim.

dragon doğmasına 40 maniye kaldı gibi şeyleri spamlarsan banlanırsın tabi
  • MK Jogo neden kullanıyorsunuz ki? Diğer insanlar göremedikten sonra CS Riven kullanmışsın ne olacak
  • ne mk jogosu ya 1 yıldan fazladır kullanan arkadaşlarım var uyarı bile almadılar.
  • Bi günde sigara içmeyinde sevdiğiniz skini alın olm :d

• program ispanyolcayken bile kullanıyordum ilk sürümünü diyelim, ban - uyarı 0
    gidipte oto-çarp açarsan ban yersin normaldir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.