Şimdi Ara

MK4M2TU/A performans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba MK4M2TU/A almayi dusunuyorum. Autocad, 3dsmax vb programlari kullaniyorum. Bu cihazin programlardaki performansi nasildir? Pil omru nasil gidiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saydığınız programlar için en son alınacak cihazdır muhtemelen
  • macbook ile performans alamazsınız... o programlar için macbook pro düşünmelisiniz. 15'' özellikle..
  • Autocad macbook air'de fena çalışmıyor ama 3dsmax zaten yok Mac'te. Size saf güç lazım render alacaksınız. Donanımı yüksek bir bilgisayar bakım.

• quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

Autocad macbook air'de fena çalışmıyor ama 3dsmax zaten yok Mac'te. Size saf güç lazım render alacaksınız. Donanımı yüksek bir bilgisayar bakım.

Macbook pro bakıyorum artık. O modeli tasarımını beğendiğim için alıcaktımda pro daha cok işime yarayacak

• MakızlıSuhallebi kullanıcısına yanıt
    Evet harika bilgisayar, ben de 15 retina pro kullanıyorum fakat render almak için Mac'e verdiğiniz paraya yazık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

Evet harika bilgisayar, ben de 15 retina pro kullanıyorum fakat render almak için Mac'e verdiğiniz paraya yazık.

Render için almıyorum şarjı iyi giden bilgisayara ihtiyacım var. Yoksa elimde render için sağlam bilgisayar var ancak prize yapışık yaşıyorum. Siz memnun musunuz peki?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.