Şimdi Ara

E.C.A Purity Duvardan Duş Başlığı 102145049 1125TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.810
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu gpd punto markaları nasıldır? Duş seti almak istiyorum ama eca artemalar çok pahalı. F/p bir duş seti arıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotografya kullanıcısına yanıt

tema marka fena değil, en kötü başlıkları eca ile değişirsiniz ileride

• N11 %10 kuponla 1015TL'ye alabilirsiniz.

• Jayus kullanıcısına yanıt
    Hocam yukardaki başlık sadece 1250 tl :) ben gpd yi punto yunve eca nin yan ürünü ar yi duydum onlardan almayı düşünüyorum. Kullananlarin yorumları önemli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Creavite alabilirsin müteahhitler eca artema pahali olduğundan kullanıyor biz de var iyi şimdilik
    tabi artema eski oturduğumuz evde 11 sene kullandık halen ilk günkü gibi tek bir arıza yapmadı servis çağırmadık hakkini veriyor

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt
    O markanın sadece lavabo seramik ürünleri olduğunu biliyordum bakayım. Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başlıklar, özellikle tepe başlığında basınca dayanıklılık önemli. Ne alırsanız alın, kireç yüzünden tıkanacaktır ve açtığınızda, sağlam olmayanlar siz daha tıkanıklığı farkedemeden birleştirme yerlerinden patlayacaktır. Ya sağlamları alıp tıkandığını farkettiğinizde, ya da sağlam olmayanları alıp her üç beş ayda bir rutin olarak kirecini çözdürüp temizleyeceksiniz.

Hocam bu başlık ankastre olarak kullanılır zaten size tavsiyem punto alın artema üretiyor yan ürünüdür. Model olarak A45739 a bakabilirsiniz. F/P üründür. Yuvarlağının kodu aklıma gelmedi tanımıyla aratırsanız onu da bulursunuz bana kalırsa GPD den iyidir bu arada bilginiz olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • qzwxec kullanıcısına yanıt
    Mesela punto marka set alıp tepe başlığını artema ya da eca alsam uyum sağlar mı? Birde fiyatı uygun olanlar krom yerine plastik aksam oluyormuş.

• Kru3gerBey kullanıcısına yanıt
    Ankastre olarak derken nasıl oluyor? Ben de daha önce şu modele bakmıştım fiyat olarakta uygun gibi.

Punto Plus 3C A45718

Evet hocam bu model de yuvarlağı bence tercih edebilirsiniz.

Sizin almak istediğiniz modeller sıva üstü duş setleri oluyor ama konudaki tepe duşu için sıva altı grubuna ihtiyaç var. Kafanızı karıştırmak istemem pek hocam 😄

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kru3gerBey kullanıcısına yanıt
    Ama şu an kafam çok karıştı 😂

Ben fayans üzerine montaj yapacağım. Konuda fırsatı paylaşılan ürünse sıva altı tesisatı olan yerler için doğru mu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.