Şimdi Ara

Mk802 iii Linux Yükleme Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mk802 iii (ug802)

Cortex a9 Dual core 1.6 quad core mali 400
    1gb ram
    4gb hafıza

Yukardaki cihazı aldım. Buna linux ve ya

usb wifi adapter, klavye mouse takabileceğim, torrent vasıtasıyla indirme yapabilecğim bi yazılım yükleyebilir miyim. Nette linux yükleniyor diye buldum fakat ingilizcem yetmiyor. Bu işi bilen varsa yardım bekliyorum.

Bu cihaza nasıl linux kurarım.

Not: bende linux uyumlu evn 999 wifi adapter var. onu takmak istiyorum.

• Su anda kuramazsin linux, daha yapiliyor, torrent istiyorsan android uzerinden de indirbilirsin marketten utorrent indirmen yeterli...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eCCo

Su anda kuramazsin linux, daha yapiliyor, torrent istiyorsan android uzerinden de indirbilirsin marketten utorrent indirmen yeterli...

Android versiyonunu kullanıyorum ama google search e-posta ve gmail. hotmail gibi uygulamalar girdikten biraz sonra hemen çıkıyor. neden olabilir.
    Cihaz telefona benzemediği için güncelleme nasıl yapılır tam bilmiyorum ve daha da kötü olmasından korkuyorum. Bildgin stable bi rom var mı. Bendeki kernel sürüm
    3.0.8+ october 23

2012 10 25

bi sorum daha olacak anten gücünü nasıl arttırabilirim. androidde çalışan usb wifi adapteri var mıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msubeydulah

quote:

Orijinalden alıntı: eCCo

Su anda kuramazsin linux, daha yapiliyor, torrent istiyorsan android uzerinden de indirbilirsin marketten utorrent indirmen yeterli...

Android versiyonunu kullanıyorum ama google search e-posta ve gmail. hotmail gibi uygulamalar girdikten biraz sonra hemen çıkıyor. neden olabilir.
    Cihaz telefona benzemediği için güncelleme nasıl yapılır tam bilmiyorum ve daha da kötü olmasından korkuyorum. Bildgin stable bi rom var mı. Bendeki kernel sürüm
    3.0.8+ october 23

2012 10 25

bi sorum daha olacak anten gücünü nasıl arttırabilirim. androidde çalışan usb wifi adapteri var mıdır.

bu konuların konuşulduğu konu var oraya sorarsan seninle aynı cihazı kullanan arkadaşlar yardımcı olurlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.