Şimdi Ara

mk809 III android ethetnet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba mk809 III android cihazımın wifi çekim gücü düşük olduğu ethernet kablosu ile bağlamak için bir tane usb ethernet adaptörü aldım cihaz bağlanıyor ip alıyor fakat bir türlü internete girmiyor.
     mk809 III android ethetnet sorunu mk809 III android ethetnet sorunu mk809 III android ethetnet sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glinings -- 8 Nisan 2016; 18:54:18 >

• sadece fikir olarak , dahili wi-fi 'yi devre dışı bıraktınız mı?
  • merhaba modem ayarların güvenlik ayarlarını degiştir
  • IP'yi elle vererek deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChevroleBey -- 7 Nisan 2016; 22:19:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambo34_orijinali

sadece fikir olarak , dahili wi-fi 'yi devre dışı bıraktınız mı?

evet wifi devre dışı ethernet açık bağlantı var ama net yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican179

merhaba modem ayarların güvenlik ayarlarını degiştir

firewall ayarlarını kapatarak denedim ama işe yaramadı, başka güvenlik ayarı var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özaltay

IP'yi elle vererek deneyin.

elle ip yi modemden mi veriyoruz, android ayarlardan mı buarada sunuda belirtmek isterim aynı kabloyu laptopa takınca nete bağlanıyor ama android sticke takıldığında net yok
  • Güvenlik ayarlarından WPA2 olan ayarı wpa yap düzelmesi lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Güvenlik ayarlarından WPA2 olan ayarı wpa yap düzelmesi lazım

Aynen benimde ilk aklıma o gelmiş wpa yapmışım ama çözülmemiş. resim ekledim yukarda bir göz atarsanız bağlantıda bir sorun varmıdır acaba ?
  • merhaba benim cihazım MXQ PRO bende başata kablosuz ağlara bağlanamıyordum sonra ufak bir araştırma yaptım WPA2-PSK olan bağlantımı wpa-psk yapınca bağlandı. sende modemindeki bütün ayarları dene
    inşalah çözersin
  • quote:

merhaba benim cihazım MXQ PRO bende başata kablosuz ağlara bağlanamıyordum sonra ufak bir araştırma yaptım WPA2-PSK olan bağlantımı wpa-psk yapınca bağlandı. sende modemindeki bütün ayarları dene
    inşalah çözersin

sağol kardeş ben sorunun nereden kaynaklandığını bi tespit etsem oraya yoğunlaşacam da, bulamıyorum bir türlü bağlantılar normal görünüyor farklı modemle deniyorum yok nafile olmuyor
  • glinings G kullanıcısına yanıt
    dns ayarınızı hatalı yapmışsınız. google dns falan yazın oraya. direk modem ip'si dns olmaz.
  • quote:

dns ayarınızı hatalı yapmışsınız. google dns falan yazın oraya. direk modem ip'si dns olmaz.

Hocam "static ip settings" bolumune dnsleri yazıyorum ama kayıt et gibi bir buton yok geri çıktığımda ise dnsler aktif olmuyor yani o bölüme yazdığım dns veya ip aktif olmuyor. google markette bunun için bir uygulama vardır belki bir bakayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: glinings

quote:

Hocam "static ip settings" bolumune dnsleri yazıyorum ama kayıt et gibi bir buton yok geri çıktığımda ise dnsler aktif olmuyor yani o bölüme yazdığım dns veya ip aktif olmuyor. google markette bunun için bir uygulama vardır belki bir bakayım

Muhtemelen cihaz yazılımı ile alakalı o usb portu internet kullanımı için tasarlanmamıştır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zett89

quote:

Orijinalden alıntı: glinings

quote:

Muhtemelen cihaz yazılımı ile alakalı o usb portu internet kullanımı için tasarlanmamıştır.

Evet söylediğiniz banada mantıklı geldi, bağlantı sağlanıp dnslerin sağlıklı alınamaması internete girmemesi, dediğinizi destekliyor. Fakat cihaz zaten ufacık birşey bir usb girişi ve birde micro usb girişi var sadece ikisinde de denedim ve sonuç aynı. cihaza farklı bir rom yüklenmiş bildiğim kadarıyla bu rom ile ilgili olabilir mi acaba ? (ama wifi bağlantısında hiç bir sıkıntı yok onuda belirteyim)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.