Şimdi Ara

3G/32G CSA93 Amlogic S912 Android 6.0 TV BOX - ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
3.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ürünü aldım.
    Türkiye'de bu ürünü kullanan başka bir kişi bulamadığım için bu başlığı açma ihtiyacı hissettim.

3 GB RAM + 32 GB ROM

Cihaz hakkında sorularınızı bu başlık altında sorabilirsiniz.

3G/32G CSA93 Amlogic S912 Android 6.0 TV BOX - ANA KONU3G/32G CSA93 Amlogic S912 Android 6.0 TV BOX - ANA KONU3G/32G CSA93 Amlogic S912 Android 6.0 TV BOX - ANA KONU3G/32G CSA93 Amlogic S912 Android 6.0 TV BOX - ANA KONU3G/32G CSA93 Amlogic S912 Android 6.0 TV BOX - ANA KONU3G/32G CSA93 Amlogic S912 Android 6.0 TV BOX - ANA KONU3G/32G CSA93 Amlogic S912 Android 6.0 TV BOX - ANA KONU3G/32G CSA93 Amlogic S912 Android 6.0 TV BOX - ANA KONU3G/32G CSA93 Amlogic S912 Android 6.0 TV BOX - ANA KONU3G/32G CSA93 Amlogic S912 Android 6.0 TV BOX - ANA KONU3G/32G CSA93 Amlogic S912 Android 6.0 TV BOX - ANA KONU3G/32G CSA93 Amlogic S912 Android 6.0 TV BOX - ANA KONU3G/32G CSA93 Amlogic S912 Android 6.0 TV BOX - ANA KONU3G/32G CSA93 Amlogic S912 Android 6.0 TV BOX - ANA KONU3G/32G CSA93 Amlogic S912 Android 6.0 TV BOX - ANA KONU3G/32G CSA93 Amlogic S912 Android 6.0 TV BOX - ANA KONU3G/32G CSA93 Amlogic S912 Android 6.0 TV BOX - ANA KONU3G/32G CSA93 Amlogic S912 Android 6.0 TV BOX - ANA KONU3G/32G CSA93 Amlogic S912 Android 6.0 TV BOX - ANA KONU3G/32G CSA93 Amlogic S912 Android 6.0 TV BOX - ANA KONU3G/32G CSA93 Amlogic S912 Android 6.0 TV BOX - ANA KONU3G/32G CSA93 Amlogic S912 Android 6.0 TV BOX - ANA KONU3G/32G CSA93 Amlogic S912 Android 6.0 TV BOX - ANA KONU3G/32G CSA93 Amlogic S912 Android 6.0 TV BOX - ANA KONU3G/32G CSA93 Amlogic S912 Android 6.0 TV BOX - ANA KONU3G/32G CSA93 Amlogic S912 Android 6.0 TV BOX - ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanizm -- 8 Aralık 2016; 16:53:9 >

• kodi performansı nasıl? ben sadece kodi için alacağım böyle bir ürün.. ancak pc versiyonu kadar akıcı ve eklentileri sorunsuz kurulur mu? özellikle exodus, adryanlist ve phoenix eklentileri benim için elzem.. n11'de buna muadil sayılabilecek bir ürün buldum:

http://urun.n11.com/medya-oynatici/4k-docooler-s905-m9s-pro-android-tv-box-3-gb-ram-yeni-urun-P147144894

donanımsal farkları nedir? 1000mbps ethernet var gibi gördüm sizde, bu çok iyi, wifi benim için önemli değil. görebildiğim kadarıyla işlemci sizinki üst model gibi ama çok fark yok gibi.. sizin model görünüm olarak daha hoş ama ben film izlerken farklı ışık yazı vs. dikkatimi dağıttığı için istemiyorum fakat isteyen için çok güzel.
    ayrıca ısınma sorunu var mı? ben dizi, film, tv derken saatler harcıyorum başında hatta 7/24 torrent için kullanılabilir mi diye düşünüyorum, o bakımdan ısınma kabul edilebilir boyutta olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcusMunch -- 7 Aralık 2016; 17:09:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MarcusMunch kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ürün elime henüz geçmemiş olsa da ürün koduyla birlikte böyle bir başlığın burada bulunmasını istediğim için açtım :) Ürünü 11.11 de aldım. 3-5 güne gelecek inşaAllah.

Ürünü alırken birkaç tavsiye detayları gözüme çarptı bazı sitelerde. Mesela çok ısınmasını istemiyorsanız anten dışarıda olmalı yazıyordu bir yerde.
    Başka bir yerde de işlemcisi s905 olanlar kodide bazen donma yaşıyorlarmış. s912 de bu donmalar olmuyormuş. Sizin üründe donma olabilir. Isınması bendekine göre daha fazla olabilir. Sizinkinde sesde DTS desteğinden bahsedilmemiş. Mevcut olmayabilir. Önemsiz bir fark, sizde kodi 16 bendeki 17.

Bunların haricinde diğer özellikler ve kullanımda farklar olacağını zannetmiyorum. Ama işlemci farkını yabana atmamak gerek. Ürün gelince verdiğiniz addonları yükler cevabı buraya yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanizm -- 8 Aralık 2016; 11:18:38 >
  • DTS HD ve TrueHD gibi HD sesleri Passtrough yapabiliyor mu ?
  • Teşekkür ederim. Elinize geçer geçmez bir test yapıp sonuçlarını paylaşırsanız çok iyi olur.

• nc39 kullanıcısına yanıt
    Sorunuzu tam anlayamadım fakat True HD, HD ve DTS ses formatlarını destekliyor.
  • Hakanizm H kullanıcısına yanıt
    Dts ve dd formatlarinda sorun yoktur ancak.

Hd sesleri ses sistemine yollayabiliyor mu diye sormustum,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_487809.html

ben bunu aldım.. bugun elime ulaştı, akşam denemeye başlıycam. incelememi aktarırım.. neden bu derseniz;https://forum.libreelec.tv/thread-3103.html adresinden en önemli sebebimi öğrenebilirsiniz.. :) sd kart üzerinden LibreELEC çalıştırabilmesi benim için yeterli bir sebep oldu. "kszaq" S912 işlemciye ne yazık ki ileride de destek veremeyeceğini açıkça forumda yazınca ben de s905x işlemciye yöneldim.. bakalım, gerisi kullandıkca belli olacak. 185TL şu an ki fiyatı.. ben cok daha ucuza elimdeki kupon aracılıgı ile aldım ama bedeli şimdilik bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcusMunch -- 27 Aralık 2016; 15:06:14 >

Hangi uygulamaları yüklemeyi düşünüyorsunuz?

Benim elime dün akşam geçti. Sadece bir saat vakit ayırabildim. SeyirTürk tat vermedi. Filmleri de çalışmadı.
    Yeni uygulamalar deneyeceğim. AirMouse ile oynanabilecek tavsiye edebileceğiniz oyunlar var mı? 3-4 yaşındaki çocuğum oynayacak daha çok.
  • benimki 1 ayı geçti hala gelmedi
  • live2lift kullanıcısına yanıt
    Benimki 45 günde geldi.

Not: Profil resminizi acizane değiştirmenizi tavsiye ederim.
    Yavaşlığından dolayı VPN ile çıkış yapmak istemem. Hızlılarına da para ödemek istemem. libreelec olayını bilmiyorum. Gerek olduğunu da düşünmüyorum. Videoların kalitesinde ve hızında herhangi bir sorun yok bende. DNS değiştirerek filmleri açmaya çalışacağım. Filmleri genelde browser üzerinden izliyorum. Çok da pratik oluyor sorun olmuyor. Kodi çalışmasında da herhangi bir problem yok. Kodi'yi yükselteceğim 17 betaya.
  • Kendi cihazimin ardindan 2 arkadasim daha ayni cihazi aldı ve onlarla da Android libreelec karsilastirmasi yapma sansim oldu. Kesinlikle fark var. Denemeyen aradaki farki elbette bilemeyecek. Vpn ile dns karsilastirilmaz maalesef. Ben 2 arkadas ortak aldim ve yillik 6 dolar. Asus router uzerinden sadece bu cihazi vpnden cikiyorum. Fark cok net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcusMunch -- 24 Şubat 2017; 17:26:39 >
  • libreelec gerekli mi gereksiz bir şey mi araştırayım. Yıllık 6 usd'ye vpn'i nereden aldınız?
  • https://windscribe.com/

bu siteden christmas indirimlerinden aldım. hatta bu forumlarda bir indirim kodu paylaşılmıştı ve onu kullanarak yıllık 12 dolara aldık.. iki kişi ortak kullanıyoruz. 5 cihaza kadar yukleme hakkı veriyor yanılmıyorsam.. benim telefonumda kurulu ve evde RT-AC68U routerıma kurulu olduğu için evde tüm cihazlarıma (yaklasık 8-9 cihaz) router üzerinden çıkıyorum.. 2 makinada kurulu olarak kullanmıs oluyorum.. hızları da cok tatminkar.. 50mbit normalde hızım var, vpn arkasından 25-35mbit arası seyrediyor ki 1080p kalitesinden ote bir izleme yapmadığım için su gibi akıyor..

not: libreelec gerekli ya da gereksiz tartışması yapmıyorum.. tekrar ediyorum benim androide ihtiyacım yok, o bakımdan sistemi dedicated olarak kodiye veriyorum hepsi bu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcusMunch -- 24 Şubat 2017; 17:35:35 >

• Çok iyi fiyata almışsınız. Şimdi 90 USD :)
  • arkadaslar ben bu cihazı 73 dolara aldım, bu cihazdan artısı eksisi nedir.

http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_607542.html?wid=21
  • emre-29 kullanıcısına yanıt
    İncelediğim kadarıyla birebir aynı görünüyor özellikleri..
    Bir tek anten farkı var. Bir yerde okuduğum kadarıyla anten içeride olduğunda cihaz daha fazla ısınıyormuş.

Ama içiniz rahat olsun cihazınız gayet güzel görünüyor. Markası da bilindik..
    3GB-32GB-s912 en iyi üçlü..
  • dostlar ac3 desteği varmı bunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiger cage

dostlar ac3 desteği varmı bunun

Ac3 desteği olmayan pek yok herhalde. Bunun DTS desteği de var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.