Şimdi Ara

Mkü Ev Arkadaşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mkü tayfur sökmen kampüsünde ilk senemi geçireceğim.Yüksek muhtemel yurt çıkmayacak.
    Bende ev arkadaşı arıyorum eşyalı okula yürüme mesafesinde 2+1 daireler 500 lira civarı.Sadece elektirik bize ait olacak okuda fifty/fifty öderiz.Aylık en fazla 300 tl adam başı yani.Eğer kazanan varsa hatayı benimle irtibata geçsin.Sigara-alkol kullanmıyorum kullanana karışmam.(sigarayı yanımda kullanmadığı sürece)
    NOT:ADANALIYIM.

• quote:

Orijinalden alıntı: tural14

Merhaba arkadaşlar.
    Mkü tayfur sökmen kampüsünde ilk senemi geçireceğim.Yüksek muhtemel yurt çıkmayacak.
    Bende ev arkadaşı arıyorum eşyalı okula yürüme mesafesinde 2+1 daireler 500 lira civarı.Sadece elektirik bize ait olacak okuda fifty/fifty öderiz.Aylık en fazla 300 tl adam başı yani.Eğer kazanan varsa hatayı benimle irtibata geçsin.Sigara-alkol kullanmıyorum kullanana karışmam.(sigarayı yanımda kullanmadığı sürece)
    NOT:ADANALIYIM.

Bi umutla girdim ama bizim kampüs iskenderunda neyse en azından konu yukarılara çıksın senin işin görülsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah dostum.İskenderunda arkadaşlarım var ama onlar 3. aydan itibaren çıkacaklar yinede istersen bana iletişim bilgilerini falan at ben bir süre sonra onları seninle irtibata geçiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tural14

Eyvallah dostum.İskenderunda arkadaşlarım var ama onlar 3. aydan itibaren çıkacaklar yinede istersen bana iletişim bilgilerini falan at ben bir süre sonra onları seninle irtibata geçiririm.

Hocam 3 ay benim için geç bi süre bakalım facebooktan ev arkadaşı arayan 1 2 kişiye mesaj attım denize düşen yılana sarılırmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım kafana göre bulursun bana da yüksek ücretli yurt çıkmış.
  • bende adanalıyım kardeş 1 haftadır antakyada ev arkadaşı arıyorum bende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öğrenci evi için yemek önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.