Şimdi Ara

MKU / İskenderun Teknik Üniversitesi - Bilgisayar Mühendisliği Hakkında Merak Ettikleriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mustafa Kemal Üniversitesi veya yeni ismi ile İskenderun Teknik Üniversitesi hakkında merak ettiklerinizi bu başlık altından sorabilirsiniz. Hepsini Yanıtlamaya Çalışıcam.

• puan ve sıralamlar aşağı yukarı nasıl olur? bir de ingilizce eğitim mi?
  • Yok türkçe eğitim puanlarda isim felan değiştiği için belki biraz oynama olabilir lakin ki çok değişeceğini zannetmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam peki tavsiye eder misin? daha sonraki zamanlarda nasıl olur? mezun olduktan sonra iş olayları nasıl olur? üniversite eğitimi nasıl? ne gibi olanaklar sağlıyor? baya soru sordum hocam ama tercih dönemi yaklaştı ve halen bazı şeylerde kararsızım. şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için :)
  • kardeşim bu bölümde iş olanağı için üniversiteye pek bakmazlar. Kendini geliştirmen önemlidir bu bölümde. Bu puan bandında hiçbir üniversitenin eğitimi üst düzey değil. Yeni labavatuarlar kuruldu 2 arge binası yapıldı. Henüz kullanamadık bu sene kullanacağız ama beklentilerimiz yüksek 3 veya 4 labavatuar var bizim bölüm için. Ayrıca bilgisayar ve makinenin binası ayrıdır o eski binada değil dersliklerimiz. Yeni bina yapıldı 0 binada işledik derslerimizi. Kampüs gerçekten kötü çok bir kampüsümüz yok kışın arka yollar çamur olur. ama şehir güzel bu puan bandında ki en güzel şehir diyebilirim. Gelirsen beklentilerini minimumda tutarsan pişman olmazsın.
  • merhaba arkadaşım, siteye güvendiğim için burdan araştırma yapma gereği duydum. sanırım mezun olmuşsundur ben de bu sene bilgisayar mühendisliği yazmayı düşünüyorum ancak Adana'da ikamet ediyorum ve burada bir üniversite gelmezse en yakın İskenderunu yazsam, tren ile gidip gelebilir miyim? tren 10 gibi iskenderunda oluyor ve akşam 17:00 gibi iskendurundan adanaya hareket ediyor. Sence okunabilir mi? Teşekkür ederim
  • conqierors kullanıcısına yanıt
    Sağlam alt yapın varsa matematik ve bilgisayar a ilgin yüksekse seviyorsan yaparsın . bir zaman sonra alttan derslerin birikince dediğin olay zorlaşacak. Kendine güveniyorsan alttan dersim olmaz takır takır geçerim dersen olabilir. ama zor biraz alttan ders bırakmadan geçmek devamlılık göstermen gerekir . (Makine okudum mezun oldum ben ama arkadaşlarım vardı bilgisayarda alttan dersi olmayan çok nadir insan vardı.) . Ve dersler genelde sabah 8:30 da başlıyor 4:30 gibi biter en geç . Güne göre değişiklik gösterebilir 13:00 da başlayıp 3 de biten günde olabilir . Biraz geç oldu ama işine yarar umarım . Başarılar şimdiden .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.