Şimdi Ara

mkuşu yumurtlama sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 aydir aldigim bir cift muhabbet kusumun ceresi 2,5aydir beyaz bu beş gündür falan da biraz cok az goruken bir kahverengimlik var ama 5 gun once elma ve mandalinadan bir karisim verdim acaba ondan mi ceresi biraz kahverengi ama cok yaklasinca belli ediyor bunlar ne zaman çiftleşir duyduguma gore baharda çiftleşirlermiş zaten bahardayiz.bir yerdede bi adam ceresi beyazkende yumurtlarmiş demişti.biraz bilgi verir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.karasu02 -- 8 Mart 2015; 14:49:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: s.karasu02

3 aydir aldigim bir cift muhabbet kusumun ceresi 2,5aydir beyaz bu beş gündür falan da biraz cok az goruken bir kahverengimlik var ama 5 gun once elma ve mandalinadan bir karisim verdim acaba ondan mi ceresi biraz kahverengi ama cok yaklasinca belli ediyor bunlar ne zaman çiftleşir duyduguma gore baharda çiftleşirlermiş zaten bahardayiz.bir yerdede bi adam ceresi beyazkende yumurtlarmiş demişti.biraz bilgi verir misiniz?

Doğrudur ceresi beyazkende ciftlesirler. Dişi kuşun kendini hazır hissetmesi lazım. Bu ceredeki kahverengilik meyveyle alakası yok. Kuş ne zaman Kızışkınlık dönemine gireceği belli olmaz Dişi kızıştı ysa bi yuva tak onlar hazır hissedince ciftlesirler zaten. Dişi yuvaya girmeye başladığı anda anlayabilirsin hazırlık yaptığını yuvanin tabanını kemirmeye başlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mubişim

quote:

3 aydir aldigim bir cift muhabbet kusumun ceresi 2,5aydir beyaz bu beş gündür falan da biraz cok az goruken bir kahverengimlik var ama 5 gun once elma ve mandalinadan bir karisim verdim acaba ondan mi ceresi biraz kahverengi ama cok yaklasinca belli ediyor bunlar ne zaman çiftleşir duyduguma gore baharda çiftleşirlermiş zaten bahardayiz.bir yerdede bi adam ceresi beyazkende yumurtlarmiş demişti.biraz bilgi verir misiniz?

Doğrudur ceresi beyazkende ciftlesirler. Dişi kuşun kendini hazır hissetmesi lazım. Bu ceredeki kahverengilik meyveyle alakası yok. Kuş ne zaman Kızışkınlık dönemine gireceği belli olmaz Dişi kızıştı ysa bi yuva tak onlar hazır hissedince ciftlesirler zaten. Dişi yuvaya girmeye başladığı anda anlayabilirsin hazırlık yaptığını yuvanin tabanını kemirmeye başlar.

Aldiktan 1 ay sonra yuva aldim nerdeyse 1,5 aydir yuvada daha ilk gunden yuvaya girdi ama disi ciflesmeye yanasmiyor.

• O zamanlaa çiftleşir kardeşim opusuyolarmi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mubişim

quote:

Aldiktan 1 ay sonra yuva aldim nerdeyse 1,5 aydir yuvada daha ilk gunden yuvaya girdi ama disi ciflesmeye yanasmiyor.

Sabret

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.