Şimdi Ara

MKV Destekli Yeni PS4 Media Player Uygulaması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
7.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Uncharted 4 trailer kopyaladım. Mp4 göstermiyor. FAT32 4 gb flash bellek.

Düzeltme: Klasörün içine atınca videolar gözüktü.

Ben hem mkv hem mp4 dosya attım ama görmedi. Klasör içine atmaktan kastınız ne? Herhangi bir klasör oluşturup dosyaları ona mı koydunuz?

Edit: O şekilde yapınca bende de gördü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saylam06 -- 17 Haziran 2015; 19:27:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saylam06

quote:

Ben hem mkv hem mp4 dosya attım ama görmedi. Klasör içine atmaktan kastınız ne? Herhangi bir klasör oluşturup dosyaları ona mı koydunuz?

psp den hatırladığım sanırım ps4 klasörü sonra içinde videos klasörü oluşturursan görmeye başlar.
    ps4 e gelen mp3 desteğinde de aynı şekilde music klasörü oluşturunca görmüştü.
    ben film için denedim normalde pcde plex kullanıyordum altyazı aynı klasörde olunca görüyordu şimdi altyazıları birleştirdim direkt modeme bağladım hdd yi.
    ps4 te dosyaları görüp oynatıyor (tplink) ama sanırım modemin media server ının dandikliğinden altyazıları göstermedi.
    hdd yi direkt takıp denemedim zaten tv akıllı ordan açıp izlemek daha basit geldi mp3-resim için tercih edilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sithicus

quote:

Orijinalden alıntı: Saylam06

quote:

psp den hatırladığım sanırım ps4 klasörü sonra içinde videos klasörü oluşturursan görmeye başlar.
    ps4 e gelen mp3 desteğinde de aynı şekilde music klasörü oluşturunca görmüştü.
    ben film için denedim normalde pcde plex kullanıyordum altyazı aynı klasörde olunca görüyordu şimdi altyazıları birleştirdim direkt modeme bağladım hdd yi.
    ps4 te dosyaları görüp oynatıyor (tplink) ama sanırım modemin media server ının dandikliğinden altyazıları göstermedi.
    hdd yi direkt takıp denemedim zaten tv akıllı ordan açıp izlemek daha basit geldi mp3-resim için tercih edilebilir.

Herhangi bir klasör yaratıp içine atınca gördü.

Bende de TP-link var ve altyazı problemi aynı.

5+1 ses sistemi ps4'e bağlı olduğu için filmleri TV media player'ı yerine ps4'den izlemek istiyorum ama türkçe karakter sıkıntısı çözülene kadar bekleyeceğiz.

• Ntfs olsaydı harika olurdu bencede bu haliyle benim pek işime yaramıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

deneyen var mı? harici hdd yi 8-9 gb lik mkv leri görüyor mu yoksa sadece flash daki 4 gb den ufak dosyaları mı görüyor?

Görmüyor.Ben ps3 media server programı ile pc'min hdd sine ulaştım ve kaç tane mkv denediysem hiçbirini açmadı.Mp4 leri direkt açıyor ama mkv açamadım hiç.
  • DTS'yi desteklememesi çok kötü, umarım ileride eklerler.
  • Sadece PS4 klasörü açıyoruz değilmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playstation 4 artık .mkv **** gibi korsan formatları oynatır olmuş ha. Vay beee, ömrünü korsanla mücadeleye adamış, blu-ray'in mucidi, sinema dünyasının kurtarıcısı, Hollywood'un baş tacı Sony, yeni nesil konsolunda korsan dosya formatlarına evet diyor. Şaşırmadım desem yalan olur. Yalnız, divx'i göremedim. İleride oda gelir her halde, çünkü Playstation 3'e divx desteği gelmişti. Henüz denemediğim için, alt yazı desteği ve Türkçe karakterler ne kadar başarılı bir yorum yazamayacağım. Gerçi, Sony'nin ilk .mkv .divx desteğini 2-3 sene önce çıkan LCD TV modellerinden itibaren görmeye başlamıştık. Film sektörü için artık yapacak bir şey yok, son sürat irtifa kaybetmeye devam ediyor, korsan dosya formatları neredeyse bütün görüntüleme aletlerinin içine girmiş.

MKV Destekli Yeni PS4 Media Player Uygulaması

MKV Destekli Yeni PS4 Media Player Uygulaması

Spotify gibi oyun oynarken arka planda müzik çalışabiliyorsa, yeni medya oynayıcı mp3 çalmak için biçilmiş kaftan. Fakat, oyun oynarken arka planda çalışmıyorsa, o zaman çok işe yaramaz diye düşünüyorum. Spotify uygulamasını oyuna girmeden önce açarsanız, sonra oyuna girerseniz, oyun oynarken arka planda çalışabiliyor. Gayet güzel müzik çalıyor ve oyundan çıkmadan istediğiniz gibi müzik listenize hükmede biliyorsunuz. Oyunda ve internette kasma da yapmıyor. Bu özellik medya oynatıcıda da varsa, offline müzik dinlemek için birebir

• Türkçe altyazı desteği gelene kadar altyazılar videoya gömülerek izlenebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok iyi olmus cokda guzel olmus valla ilerde dahada gelisir uygulama guncelleme yaparlar extra dan film izlemek icin oynaticiya gerek kalmaz hem yer kaplamaz

• Lazımdı böyle birşey çok iyi oldu Dahada güncellenir umarım hep böyle kalmaz.Ama sony artık akıllandı ya yazılımsal olarak ps3ten daha hızlı başladı ps4..
  • 1 TB harddiskimi okumadı.. sadece usb'leri okuyor
  • Altyazı ve ntfs desteği gelmez beklemeyin.Sony ps5 çıkana kadar media playerı bu şekilde kullandırır dahada geliştirmez. Ntfs desteği gelse zaten başlangıçta gelirdi.
  • PSN acilsa indiricem de

• Bana göre hiç bir işe yaramayacak bir program, ntfs yi desteklemiyor. filmlerin çoğu hatta neredeyse hepsi 4 GB ın üzerinde, eee mavcut kulladığımız diski de exfat olarak formatlamak mümkün değil içerisinde o kadar dosya varken bence geliştirilmedikten sonra pek kullanışlı bir şey değil, sadece yapmış olmak için yapılmış bir uygulama bizim de media playerımız var hemide mkv destekli
  • Destekledigi codecler cok az. En azindan video acisindan pek tatmin edici degil. AVC Video, AAC Ses codeclerine sahip .mkv dosyasini acamayacaksa ne anladim ben o oynaticidan.

• PC'deki LG Smartshare programı çok iyi çalışıyor.PS4 direk gördü ve altyazıyı da gösteriyor.Deneyin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savior Fenix -- 18 Haziran 2015; 16:02:45 >
  • Savior Fenix kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani hocam biraz açar mısınız konuyu.
  • Türkçe altyazı dosyasını notepad ile açıp farklı kaydet diyip kodlamadan ANSI, Unicode veya UTF-8'i seçiyorduk. Bu 3 seçenekten birini deneyin kesin olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

Nasıl yani hocam biraz açar mısınız konuyu.

Smartshare programini normalde TV icin kullaniyorum ve sorunsuz calisiyordu. PS 4 de denedim tabi altyaziyi gosteriyor tabi yine TR destekli degil ama yinede yerel ag uzeriden hic takilmadan oynatiyor.13 gb lik filmleri falan denedim sorunsuz acti.Hic degilse usb bellek deki boyut kisitlamasi ile ugrasmiyorsun

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.