Şimdi Ara

MKV Destekli Yeni PS4 Media Player Uygulaması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
7.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NTFS dosya ve DTS ses desteklemedikten sonra ne anlamı var ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende indirdim ama pek inceleme firsati bulamadim aksam bir film izlemeye calisayim sanirim usb icine klasor atinca gozukuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 gb lık ntfs formatında içi full mkv film olan hdd yi taktım ama görmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

500 gb lık ntfs formatında içi full mkv film olan hdd yi taktım ama görmedi.

Fat olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BIOHAZARD

Türkçe altyazı dosyasını notepad ile açıp farklı kaydet diyip kodlamadan ANSI, Unicode veya UTF-8'i seçiyorduk. Bu 3 seçenekten birini deneyin kesin olur.

Hocam Ben Yapamadım Siz Hangisini Yaptınız Tr Altyazı İçin
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcoyundelisi

NTFS dosya ve DTS ses desteklemedikten sonra ne anlamı var ?

Ntfs desteklenmediği müddetçe benim için de anlamı yok, fat32 içine en fazla 4gblık dosya atabiliyorsun, 2-3gblık rip izleyenler için yararlı da piyasadaki media playerların yerini tutmuyor işte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben notepad2 programı diye hatırlaıyorum,

aynı prosedürü sony tv için de uyguluyordum çünkü,

coding ini değiştirerek türkçe karakterleri görebiliyordunuz aynı şey belki ps4 için de vardır sonuçta SONY,

ancak sıkıntı bütün filmlerin altyazılarını değiştirmeniz gerekiyor,

forum içinde başka bir yerden okuyarak bulmuştum bu yöntemi ben de...
  • Daha tam olamamış bence
  • DTS de gelirse tadından yenmez.
  • cemo62 kullanıcısına yanıt
    exFat da 4gb sınırı yok galiba. Benim harici disk exfat. 4gb üstü dosya atmayı denemedim, şimdi aklıma geldi. Ama takıp konsola rahat rahat izliyorum filimlerimi. exFat tanıyor yani
  • Arkadaşlar bende 1-2 film denedim sorunsuz çalıştı ancak, .mkv uzantılı bir film denediğimde görüntü düzenli olarak 3 saniye kadar ilerleyip takılıyor. Eski laptopumda 10 gb ve üzeri bazı filmlerde olurdu bu durum. Onun gibi birşey midir, bilgisi veya önerisi olan var mı? Aynı film tv'nin usb'sinde sorunsuz çalışıyor bu arada
  • 355GTS kullanıcısına yanıt
    Artık hemen her tv de usb mkv oynatma özelliği olduğu için bunu önemsememiştir bence...
  • İnternet bağlantısı olmadığı zaman desteklemiyor yani filmleri açmıyor offline nası izleyebilirim bilgisi olan var mı arkadaslar

• Savior Fenix kullanıcısına yanıt
    bende ps4 var direk pcden aktarabiliyormuyuz ? yoksa lg smart özelligi olan tv olmak zorundamı ? yanıtlarsanız cok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timeishammy

bende ps4 var direk pcden aktarabiliyormuyuz ? yoksa lg smart özelligi olan tv olmak zorundamı ? yanıtlarsanız cok sevinirim

Lg tv olmak zorunda değil PC'ye medya paylşama özelliği olan herhangi bir programda bu işlevi görür.

Burada ki uygulamayı indirin kurun.Paylaşacağınız dosyaları seçin.Açık bırakın programı PS4 zaten otomatik olarak görecektir.

• Savior Fenix kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ettim hdmı la bagla yok bilmem ne ugrasmama gerek yok. peki bu sekilde 20 gb mkv falan olsa açar dimi ne varsa media acar yani ? .
  • Mkv filmlerde dts ses formatını desteklemiyor ne anlamı kaldı

Sonuç bu haliyle yapmasaydınız da olurdu.

• belki güncelleme gelir arkadaşlar.. dts ile ntfs için
  • Arkadaşlar ntfs gelmesi bence pek mümkün değil, fikrimi şöyle açıklayayım; PS4 kendi içinde bir işletim sistemi içeriyor ve bunun üzerinden bize arayüz vererek her işlemi gerçekleştiriyoruz. Mesela PC ve MAC örneklerini ele alalım, PC (windows) hali hazırda işletim sistemini ntfs format üzerinden sağlıyor ki bizlerde bu yüzden hep harici disklerimizi NTFS olarak formatlıyoruz. MAC ise kendi dosya sistemini kullanıyor (adını hatırlayamadım), ben de macbook kullanıcısıyım ve disklerimin ntfs olması yüzünden ilk başta çok sıkıntı yaşadım. PS4 işletim sistemi de büyük ihtimalle ntfs dışında bir dosya sistemi kullanıyor (ki linux tabanlı bir işletim sistemi olduğunu varsayıyorum), ve ntfs yazmaya ve okumaya izin vermiyor. Güncelleme ile bu gelir mi bilemem ama bana uzak bir şans geliyor.

Eğer ki aldığınız yeni diskleri exFat formatlarsanız hiç bir sorun yaşamazsınız. exFat dosya sistemi istediğiniz büyüklükteki dosyaları yazmanızı okumanızı sağlar.

• o zaman bizde yeni hdd alıp, exfat olarak kullanacaz.. teşekkürler cevabın için
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.