Şimdi Ara

MKV Destekli Yeni PS4 Media Player Uygulaması (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
7.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu arada furkanbozkurt denediniz mi exfat ile 4.5 gb büyük film yükleyerek, yani çalıştımı ps4'de ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merteslik -- 3 Ocak 2016; 14:08:05 >
  • Bunu kullanan var mı aranızda bilmiyorum ama bir kaç bilgi paylaşmak isterim

Normalde usb ile kullanmak istediğinizde fat32 destekledği için büyük boyutlu dosyaları izleyemezsiniz.

laptopumda kodi programı kurulu ayarlarından paylaşımı açtığımda ps4 media player direk görüyor filmleri hiç takılmadan oynatabiliyorum.laptopa takılı harici diskten de oynatıyor

altyazılar için ise srt dosyasını not pad ile açıp utf-8 formatında farklı kaydet yapıp tekrar aynı dosyaya kaydediyorum.Bu sayede türkçe karakter sorunu kalmıyor.

Altyazıların arka planındaki siyahlık için ise altyazı ayarlarından arka plan saydamlığını 0 yapıyorum.

Kodi kurmak yerine herhangi bir media server da iş görür.

Ve sonuç...

MKV Destekli Yeni PS4 Media Player Uygulaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 4 Ocak 2016; 21:02:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanbozkurt

Arkadaşlar ntfs gelmesi bence pek mümkün değil, fikrimi şöyle açıklayayım; PS4 kendi içinde bir işletim sistemi içeriyor ve bunun üzerinden bize arayüz vererek her işlemi gerçekleştiriyoruz. Mesela PC ve MAC örneklerini ele alalım, PC (windows) hali hazırda işletim sistemini ntfs format üzerinden sağlıyor ki bizlerde bu yüzden hep harici disklerimizi NTFS olarak formatlıyoruz. MAC ise kendi dosya sistemini kullanıyor (adını hatırlayamadım), ben de macbook kullanıcısıyım ve disklerimin ntfs olması yüzünden ilk başta çok sıkıntı yaşadım. PS4 işletim sistemi de büyük ihtimalle ntfs dışında bir dosya sistemi kullanıyor (ki linux tabanlı bir işletim sistemi olduğunu varsayıyorum), ve ntfs yazmaya ve okumaya izin vermiyor. Güncelleme ile bu gelir mi bilemem ama bana uzak bir şans geliyor.

Eğer ki aldığınız yeni diskleri exFat formatlarsanız hiç bir sorun yaşamazsınız. exFat dosya sistemi istediğiniz büyüklükteki dosyaları yazmanızı okumanızı sağlar.

Hocam NTFS Microsoft'un patentli dosya sistemi. Sony yada başka bir firma bu dosya sistemini kullanmak isterse Microsoft'a lisans parası ödemek zorunda. Bu yüzden NTFS nin Ps ye gelmesi sözkonusu değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• JazHoyt J kullanıcısına yanıt
    kodiyi kurdum pc ye ama o kadar:) ps4 ile pc yi eşleştiremedim eşleştirsem pc deki filmi kodiye nasıl atacağım. deli sorular :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.