Şimdi Ara

MKV uzantılı Format hakkında (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
2
Favori
285.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MKV uzantılı dosyaları bilgisayarda izlemek için, sistem gereksimlerir neler..

yani monitörün veya ekran kartının ekstra özellikelri olması gereklimi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Zaman -- 15 Ekim 2009; 15:37:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ITL

bu indirme işlemine 2010 yılında nasılsa son verilecek bence hiç başlamayın :)

???? nası yani
  • Dün lik mkv dosyamı indirdim ama hiç bir şey anlamıdım açıkcası..

1. Altyazıyı tanımıyor.

2. İndirdiğim dosya boyutu 350 mb. İsanın Çile filmi. Bu kadarlık bir dosyanın görüntü kalitesinin yüksek olması mümkün mü ?. Dosyayı açtım ama normal görüntü ile arasında pek fark yok..

3. Monitörüm normal bir lcd monitör, ekran kartım ATI RODEON HD 2400 PRO, bu durum kaliteli görüntü açısından bir şey farkedermi..

Şu konularda bir yardımcı olursanız sevinirim.. Önce baya heyecanlanmıştım, yüksek çönürlüklü film izleyecem diye,hatta evdeki lcd ye bağlamak için WD HDTV bile alıcaktım ama, maalsef şu an hayal kırıklığı içersindeyim, belkide ben yanlış birşeyler yapıyorum..
  • http://www.xvidvideo.ru/component/option,com_docman/task,doc_download/gid,2246/ buradan mpc home cinemanın son sürümünü indir ve izle başka hiç bir şeye ihtiyacın yok mkv izlemek için.
  • Ben internet üzerinde olası bütün çözümleri codecleri playerları denedim sanırım ve bir çözüme ulaşamadım. Hala bu formatı oynatamıyorum. Sebebi acaba bir hafta önce geçtiğim Windows 7 olabilirmi? Yani bütün bu codecler Wİn 7 ye uyumlular mı? Windows 7 kullanıcılarından çözüm bekliyorum acilen. Faydası olursa bilgisayarım Vaio FW21E yani vistayla gelen bir makine. Şİmdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar sizlere şöyle bir sorum olacak:

Deneme amaçlı olarak Supernatural S03E01 (350 MB olan) bölümünü HD (720p) 1280 x 720 çözünürlüğüne dönüştürmek istiyorum. Bana gerekli olabilecek olan programları yazabilir misiniz?
  • Vista Home ile 6 - 7 ay önce izlediğim MKV filmlerde şimdi
    win 7 de takılmalar ve gecikmeler var
    Resimde göreceğiniz codec kurdum Ancak olmadı
    İşlemci % 100 de kullanıyor
    topicte yazılanlardan bir kaç tanesini deneyeceğim

MKV uzantılı Format hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 30 Kasım 2009; 23:35:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknownmesenger

http://www.xvidvideo.ru/component/option,com_docman/task,doc_download/gid,2246/ buradan mpc home cinemanın son sürümünü indir ve izle başka hiç bir şeye ihtiyacın yok mkv izlemek için.

link uçmuş günceller misin?
  • Merhaba Arkadaşlar,

Yaklaşık 1-2 senedir mkv. x264 HD 720p yada 1080p filmler indiriyorum, daha önce Klite codec pack 3.2.1 kullanıyordum ve hiçbir problem olmadan PC den LCD TV ye aktarımla izliyordum, Fakat yaklaşık son 1 aydır indirdiğim, özellikle 6GB ve üstü 1080p filmlerin bazı kısımlarında piksellenme oluşmaya başladı, release lerin yeni codeclerle yapıldığını düşünerek, Klite codec pack 5.5.1 f yükledim, piksellenme düzeldi,sesde de muhteşem bir iyileşme gördüm, detaylar acayip arttı, fakaaaat 6.5 GB üstündeki filmlere gelince işlemci kullanımı %60-80 lere çıkıyor, dolayısı ile de sesde kaymalar ve görüntüde takılmalar başlıyor !!!

İşlemcim AMD Athlon 64 x2 2.50 Ghz, 2 Gb Ram, onboard ekran kartı kullanıyorum, sanırım ATI radeon x1200 idi !!! Konfigirasyonumun çok kötü olduğunu zannetmiyorum, ama 5.5.1 e geçince neden bu kadar işlemci performansı çekiyor anlayamadım, eğer bu konu ile ilgili bir tavsiyeniz varsa yada Klite codec pack de yapılabilecek bir ayar varsa, lütfen yardım edin.

Şimdiden çok teşekkürler !!!

• 6.5 gb gecen bir film indirdim uzantı mkv
    öğu player açmadı
    vlc player actı görüntü donuyordu bazen
    sonra mkv playeri denedim
    görüntü birazi iylesti ama ses geriden geliyordu çok ağır oynatıyordu.
    en son kmplayerı yükledim biraz daha iyi oldu.
    ancak ibr sorunum var
    filmi ileriye saramıyom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: accotrading

Merhaba Arkadaşlar,

Yaklaşık 1-2 senedir mkv. x264 HD 720p yada 1080p filmler indiriyorum, daha önce Klite codec pack 3.2.1 kullanıyordum ve hiçbir problem olmadan PC den LCD TV ye aktarımla izliyordum, Fakat yaklaşık son 1 aydır indirdiğim, özellikle 6GB ve üstü 1080p filmlerin bazı kısımlarında piksellenme oluşmaya başladı, release lerin yeni codeclerle yapıldığını düşünerek, Klite codec pack 5.5.1 f yükledim, piksellenme düzeldi,sesde de muhteşem bir iyileşme gördüm, detaylar acayip arttı, fakaaaat 6.5 GB üstündeki filmlere gelince işlemci kullanımı %60-80 lere çıkıyor, dolayısı ile de sesde kaymalar ve görüntüde takılmalar başlıyor !!!

İşlemcim AMD Athlon 64 x2 2.50 Ghz, 2 Gb Ram, onboard ekran kartı kullanıyorum, sanırım ATI radeon x1200 idi !!! Konfigirasyonumun çok kötü olduğunu zannetmiyorum, ama 5.5.1 e geçince neden bu kadar işlemci performansı çekiyor anlayamadım, eğer bu konu ile ilgili bir tavsiyeniz varsa yada Klite codec pack de yapılabilecek bir ayar varsa, lütfen yardım edin.

Şimdiden çok teşekkürler !!!

Sizin derdiniz Ekran Kartındadır zira DXVA diye bir şey duymadıysanız iyice bir araştırın. Yani işin kısası dxva destekli bir ekran Kartı edinip ancak yükün yarısından fazlasını VGA'ya vereceksin ki kasmasın zira bende mesela 15-20GB arası MKV'ler var %10-20 arası İşlemci kullanımı ile çalışıyor. Ekran Kartım alt seriden ATIRADEONHD3400 sistemde hiç bir kodek yok MPCHC ile izliyorum Kolay gelsin.

• arkadaşlar bir torrent sitesinden x-men in 4 böülümünüde içeren bir set indirdim. indirdiğim set uzantısı mkv ymiş. 1,3 ve 4. bölümlerde hiç bir problem yok, gayet kaliteli bi şekilde izleniyor ancak 2. bölüm açılmıyor. defalarca denememe ragmen sadece 1 kez açıldı. açıldığında atlaya atlaya baktım filimde herhangi bir problem yok gayet kaliteli bi görüntüsü var. ama şimdi açamıyorum simsiyah bi ekran gösteriyo ve süre de ilerlemiyor. ileri sardığınızda da aynı şekilde siyah ekran kalıyor. kullandığım program bs player. bilindiği gibi bs player de format sorunu olmaz yani bütün formatları açar. zaten dediğim gibi diğer bölümlerde sıkıntı yok. bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi lütfen? teşekkürler...
  • Çok yararlı bilgiler var katkıları olanlardan allah razı olsun.
  • Sevgili arkadaşlar yaklaşık 2,5 yıldır 720p ve 1080p çözünürlükte film ve dizi arşivi yapmaya çalışıyorum bu zamana kadar da 2.5tb yakın bir arşiv elde etmişim.Şimdi ne media player ne codec nede hangi formatlı film veya diz hiç önemli değil birincisi LH7000 LCD mevcut usb üzerinden versiyon güncellemesinde oynama yapmadan DTS hariç tüm formatları okuyabiliyor ikincisi aynı zamanda DTS ve diğer görünmeyen formatla içinde 1.66 Core2duo 2gb ram ve 8400gs üzerinde olan notebook ile HDMİ çıkış üzerinden LCD bağlayarak hem ses hem görüntü alarak film ve dizi keyfini yapabiliyorum.Sağlam özelliklerde HTPC veya notebook yoksa fazla zorlamaya hiç gerek yok.Ben şahsen BS blayer pro ve Klite codec programlarından cok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHA0S_92

arkadaşlar tmm sorunumu çözdüm mkvmerge die bi prog.ram ile birleştirdim filme ses dosyasını.....

KArdeş Çok Saolasın..5 gündür buna bi çözüm bulmaya çalışıyordum..Kimsede Bilmio bunu 12 gb lık film war ve ac 3 die ses dosyası war..Şimdi mkvmerge programını indiriyorum sayende..Bu programı arıyordum..Tekrar Saol..
  • merabalar arkadaslar. 1 sorum olacak di mkv le ilgili. ben mkv ni bos dvd ye menulu olarak yazmak istiyom pc de oyanatacam. yardimci ola bilen bana e-mail atsin cavidgs@hotmail. tsk
  • Birde arkadaşlar hangi programla MKV formatında kaliteli ve düşük mbli sıkıştırma yapabiliriz?
  • mkv filmlerim cok. onlari menulu bi hale getirmek icin ne yapa bilirim?
  • mkv .uzantılı dizi izliyorum ama arada sırada pc de kilitlenme yapıyor sebebi nedir ?sadece videoyu oynatmaya calıstıgımda oluyor.
  • sistem özellikleriniz eğer düşük ise video oynatmada bazen takılma ve yavaşlama yapar veya harici ekran kartı olmayan sistemler içinde gecerlidir bir çözümde klite codec dosyalarının son vrs yükleyerek deneyin
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.