bu indirme işlemine 2010 yılında nasılsa son verilecek bence hiç başlamayın :)
Dilin kemiği yok Bak zamanında sallanan bilgi nasıl da fos çıktı..
Arkadaşlar GOM Player kullanıyorsanız ve mkv de insan seslerini alamıyorsanız çözümü basit hiç sağdan soldan bişeyler indirmeyin; gom playeri açın üzerine sağ tıklayın orada ses seçeneklerinin üzerine gelin, en altın bi üstünde EKSTRA-STEREO EFEKTİ diye bir şey yazıyor onu seçin tamamdır.
yeni formatlı bir pcde kurulacak ilk şey k-like multimedia pcler için bire 1
bende gom player kullanıyorum.mkv formatında film izlerken sesler gelmiyo. ekstra stereo efectinide denedim olmadı..sizce neden kaynaklanıyo olabilir?nasıl düzeltebilirim.?
slm arakdslar... bende TOSHİBA REGZA 40LV655 102 CM LCD TV var... acaba bu televizyonda USB girişinden film izlemek için ne yapmamız gerekiyor.. bu konuda bilgisi olan arkadslardan rica ediyorum... bana yardımcı olurmusunuz.. MKV oynatmak istiyorum ama nasıl
quote:
Orijinalden alıntı: Evoo
Combined-Community-Codec-Pack-2007-02-22.exe bu dosyayı kurarak sorunu halletmiş bulunmaktayım
Eyw kardeşim sağol bende indirdim banada yardımcı oldun gerçekden bi ara üzüldüm 14 gb blue ray film indirdim ses yok diye çıldırcaktım gerçi kotalı değilim ama olsun
mkv formatlı dosyaların özelliklerini nasıl görebilirim, dosyaya sağ tıklayıp özelliklerden göremiyorum. Çözünürlik bilgisi vs. ??
mkv dosyalarını media info diye bir program veya media player clasic ile bs player programında media bilgisine tıklarsanız size tüm frame bilgilerini alırsınız
quote:
Orijinalden alıntı: arsenelupin
mkv dosyalarını media info diye bir program veya media player clasic ile bs player programında media bilgisine tıklarsanız size tüm frame bilgilerini alırsınız
Arkadaşım cevabın için teşekür ederim, bir zamanlar bs player kullanmıştım ama ücretsiz sürümü beğenmediğimden kaldırmıştım, (o zamanalr mp3 falan dinlemek için kullnıyordum) Şimdi gom playerı biraz daha kurcaladım çözünürlük bilgisine ulaştım. Ama filmin kalitesini anlamak için başka hangi bilgiye ulaşmam gerekiyor onu bilemedim.
quote:
Orijinalden alıntı: fuckulteli
quote:
Orijinalden alıntı: arsenelupin
Arkadaşım cevabın için teşekür ederim, bir zamanlar bs player kullanmıştım ama ücretsiz sürümü beğenmediğimden kaldırmıştım, (o zamanalr mp3 falan dinlemek için kullnıyordum) Şimdi gom playerı biraz daha kurcaladım çözünürlük bilgisine ulaştım. Ama filmin kalitesini anlamak için başka hangi bilgiye ulaşmam gerekiyor onu bilemedim.
Merhaba, VLC media player da görüntü dosyası izlenirken araçlar > medya bilgisi > kodek detayları sekmesinden tüm detaylara ulaşabilirsiniz. Burada görüntünün çözünürlüğü, ses formatları, alt yazı ve frame bilgilerini bulabilirsiniz.
arkadaslar elimde .mkv uzantılı yüksek çözünürlüklü bir film var ama ben bu filmin sadece görüntüsünü istiyorum çünkü film yabancı dil bense kendi internetten indirdiğim ses dosyalarını buna dublaj yapmak istiyorum ama benim montaj programım bu mkv dosyasını açmadı başka bir programda yapıp netliği bozmak istemiyorum kullandığım montaj programı (edius 5 ) profesyonel kurgu yani bu dosyadasn ses ve alt yazıyı çıkarmak istiyorum!!!!
"mkvmerge gui" programını kullanabilirsin.
Merhaba Arkadaşlar, birşey ogrenmek ıstıyorum LG 42LE5500 almak ıstıyorum,IB ıle gorustum ellerınde LG 42LE5510 modelının oldugunu bır ust model oldugunu soyledıler,ancak 5500 serısı MKV oynatırken, 5510 serısınde bu ozellıgı goremıyorum, PC ıle baglantı kurarak yıne MKV fılmlerı ızleyebılırmıyım,yoksa mutlaka TV nın MKV destegı olması mı gerekıyor ? Yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler :)
arkadaşlar ben genelde torrent sitelerinden filmeri orjinal dilde 720p .mkv olarak indiriyorum. sonra aynı filmin türkçesini indiyorum. ses dosyasını çıkarıyorum .mkv merge ile TR dili ekliyorum. bazen ses dosyaları tutuyor. bazen tutmuyor. ses geriden ve önden geliyor. bunu nasl halledebilirim? yardımcı olur musunuz?
ARKADAŞLAR HD VE 3D MKV FORMATINDAKİ FİLMLERİ BİR KALİTE KAYBI OLMAKSIZIN HANGİ FORMATA ÇEVİREBİLİRİZ? LG LW4500 TVLER BİR ÇOK MKV DOSYASINI AÇMIYOR ÇÜNKÜ BU KONUDA LÜTFEN YARDIM.
selam lar benim başımda çok buyuk bır sıkıntı var yeni bir lcd 3d televziyon aldım internettden mkv uzantılı bir flim indirdim bilgisayarda oynatıyorum ses ve göruntu var flasha attım televızyonda denedım 3d de çalıştırdım çalıştı ama ses yok ne yabılırım arkadaslar yardım şimdidedn yardımlarınız için teşekkur ederım....
yardım eden yokmu ya lutfennn cevap verene +++ reppppp
Dostum senin TV'nun büyük ihtimalle DTS ses Kodeğini desteklemediğinden sesler çıkmıyordur. Bununda çözümü Forumda var zaten biraz araştırsan bulursun.
Benim PC imde bunlar var. Bunları oynatmak için ise bunu kullanıyorum. K-Lite_Codec_Pack_800_Mega